- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
En vegigcsinaltam. Szerintem a felkeszites jo volt, jo minosegben adtak le az anyagot, viszont a tananyag csak kb 90%-ban fedte le a kerdeseket. Utana kellett nezni a tananyag mellett nehany dolognak. A prog reszt ki is jegyzeteltem. A vege mar nem kezdoszint volt.
Vizsga: teszt (tananyagbol) es kompetencia (matematika logika es angol szovegertes) teszt, mindkettonel volt ket idopont. Potlas csak az elsonel (tananyag teszt) volt, es csak annak, aki az elso idopontra jelentkezett, es nem sikerult neki. En az elso idopontnal voltam es sikerult.
Viszont volt valami malor a masodik eselynel a tananyag tesztnel, es oda betettek egy ujrazasi lehetoseget. Engem ez nem erintett.Kompetencia teszt. Itt talaltam hibat a tesztnel. Ez is sikerult, de szerintem a pontjaimnal sok jobb lehetett, mert nem jeleztek nekem levelben.
Ket oklevel megvan, ennyi. Szorakozasnak jo volt, es tanultam is. A tananyag kozepes egyetem szintu volt (Dunaujvarosi Egyetemnel erosebb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged