- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
-
sb
veterán
Ezeken az sw része hogy néz ki? Full nulláról kell minden kitalálni és megírni vagy vmi félig előre írt moduláris cucc? Még csak nulladik körben nézelődöm, de valahogy nem igazán látok érdemi átmeneti megoldást a teljesen kész és horror drága (és jó eséllyel azért limitált tudású) cuccok és a teljesen egyénileg összerakandó és programozandó cuccok között amikre meg a világ szabadideje sem lenne elég... legalábbis az én szemszögemből.
Másik kérdés: Kényelmes a wifis rendszer, de mennyire biztonságos? komolyan kérdezem, nem flame-ként. Ha online hangvezérlés nélkül, csak vmi belső, automatikus rendszert építene az ember, akkor nekem szimpatikusabb lenne a kábelezés. Nyilván elsősorban új háznál, nem meglévőbarmolására gondolok.
Mondjuk vezetések eszközöket nem is nagyon látok amennyire gyorsan utánanéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest