- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Oké, Te vagy benne ebben az SoC témában, de én a magam a részéről nem hiszem, hogy a Samsung ne lenne pontosan tisztában az A9 minden kis titkával, ha egyszer ők gyártják le fizikailag. Az meg hogy kipróbálják szintén nem tűnik elrugaszkodottnak - nem azt mondtam, hogy felhasználják.
-
Blyan
félisten
De mire akarsz kilyukadni? Az SoC nyers teljesítménye adott, ezt tudjuk. Azt meg hogy hogy muzsikálna a másik platformon (oda-vissza) tök felesleges találgatni, hiszen nem elég elindítani a 7420-on mondjuk az iOS-t, de optimalizálni is kéne, ahogy az A9 esetében az Androidot is. Ez pedig nem két nap.
Most akkor meg mi a fenét találgatunk? És ez innentől kezdve pedig egyáltalán nem presztízskérdés. -
Blyan
félisten
Nem elképzelhetetlen, ez tény.
Mára már nem adnak ezek 5500 körüli multicore eredményeket.
Lehet már nem tolják fel a kakaót mérés közben, mint eleinte. Nekem pl s6-on 5000 körüli volt a csúcs, általában alatta, a nagy farokmérő Antutuban meg 70K közelébe se volt soha, noha azzal dicsekedtek a teszteken - itt is anno.
-
Blyan
félisten
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
De minek SD slot ha van BT fájlküldés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest