- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
A CoolerMaster mar ezer eve arul ilyet.
[link] -
VS461
tag
Nem rossz kis kütyü, tetszik, hogy kicsit csináld-magad a ventielhelyezés miatt. Bár azzal kezdeném, hogy 120-as vékony Scythe-ok mennének bele. Úgy meg már nem olyan olcsó...
-
törölt tag
válasz
freemanone #16 üzenetére
Köszi, mondjuk 5V hajtja csak... szóval nem pörög nagyon...
-
bugizozi
őstag
válasz
freemanone #12 üzenetére
"sz*rnak a pofon. Najó stabilan 1-2fokot értek"
igen, én erre az értékre lettem volna kíváncsi...hogy szép meg jó, meg drága, de szvsz a proci hőfoka 5%-ot sem csökken tőle...
-
freemanone
addikt
ettől már volt jobb állítható és nem állítható hűtő is bemutatva itt PH-n is..... szerintem picik azok a ventik és az idióta rácsozat sokat nem segít a légáramlásnak......
Próbáltam 3db hasonló felépítésű hűtőpadot, de kb mint hogy is mondjam.....sz*rnak a pofon. Najó stabilan 1-2fokot értek.
-
maross
nagyúr
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Ha csak 5 lenne, itt 8 alatt tuti nem all meg. De meghozta a kedvem egy sajat megoldas osszeeszkabalasahoz, egy vagy ket 12centis hutovel, alacsony fordulatszamon, baj nem lehet belole
.
-
macilaci78
nagyúr
Jól látom, ez két rácsos héj közt elhelyezett 80×80×10mm-es venti? A két héjat pedig középen a ventik támasztják alul egyedül? Mindezt bő 5k-ért...
-
blackydan
senior tag
Nem rossz cumó csak picit drága
-
lujó55
addikt
Jön a nyár?
-
HalasKYO
aktív tag
Vannak olyanok is amiben 1hatalmas venti van 180 as vagy 220-240 es szerintem az kicsit jobb
-
törölt tag
Nos... bár EZ nem szabadon konfigurálható, de nekem jobban bejön! Főleg hogy én csináltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged