- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
A CoolerMaster mar ezer eve arul ilyet.
[link] -
VS461
tag
Nem rossz kis kütyü, tetszik, hogy kicsit csináld-magad a ventielhelyezés miatt. Bár azzal kezdeném, hogy 120-as vékony Scythe-ok mennének bele. Úgy meg már nem olyan olcsó...
-
törölt tag
válasz
freemanone #16 üzenetére
Köszi, mondjuk 5V hajtja csak... szóval nem pörög nagyon...
-
bugizozi
őstag
válasz
freemanone #12 üzenetére
"sz*rnak a pofon. Najó stabilan 1-2fokot értek"
igen, én erre az értékre lettem volna kíváncsi...hogy szép meg jó, meg drága, de szvsz a proci hőfoka 5%-ot sem csökken tőle...
-
freemanone
addikt
ettől már volt jobb állítható és nem állítható hűtő is bemutatva itt PH-n is..... szerintem picik azok a ventik és az idióta rácsozat sokat nem segít a légáramlásnak......
Próbáltam 3db hasonló felépítésű hűtőpadot, de kb mint hogy is mondjam.....sz*rnak a pofon. Najó stabilan 1-2fokot értek.
-
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Ha csak 5 lenne, itt 8 alatt tuti nem all meg. De meghozta a kedvem egy sajat megoldas osszeeszkabalasahoz, egy vagy ket 12centis hutovel, alacsony fordulatszamon, baj nem lehet belole
.
-
macilaci78
nagyúr
Jól látom, ez két rácsos héj közt elhelyezett 80×80×10mm-es venti? A két héjat pedig középen a ventik támasztják alul egyedül? Mindezt bő 5k-ért...
-
blackydan
senior tag
Nem rossz cumó csak picit drága
-
lujó55
addikt
Jön a nyár?
-
HalasKYO
aktív tag
Vannak olyanok is amiben 1hatalmas venti van 180 as vagy 220-240 es szerintem az kicsit jobb
-
törölt tag
Nos... bár EZ nem szabadon konfigurálható, de nekem jobban bejön! Főleg hogy én csináltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest