- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Mindenki azt vesz amit akar
A kolléga egyébként szerintem a VGA drivekre gondolt: azt Intelék valóban nem nagyon szokták túl komolyan venni. De hagy' mondjak rügtön ellent is magamnak: a napokban elhunyt szeretett HD7850-em (így 5 év után), és kénytelen voltam a 2500K beépített HD3000-ét használni, amíg megjött az utód (NV 1060 3GB lett). És láss csodát: a BIOS átállítása után egyből ismerte felfele a W10, egy percen belül leszedte a drivert (ami nem is volt annyira őskövület, azt hiszem 2016 végéről jött), és egy restart után hibátlanul ment két monitorral (játék kicsit nehezebben, de az asszony tudta tolni a RIFt-et 720p minimumon, ami több volt mint amit vártam).
Egyébként nekem az AMD kártyával sem voltak gondjaim (2 monitor plusz projektor felállásban sem), mondjuk AMD procim a 939-es vonal óta nem volt, arról nem tudok nyilatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest