Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Hidd el, sok mindent kipróbáltam már. Úgy látom, hogy a FreeSync / G-Sync jelent majd megváltást nekem (amik persze alsó határon 30Hz/FPS-t tudnak), de nem fogok rohanni, hogy emiatt lecseréljem a 39"-os LCD TV-met (amit monitornak használok). Vannak olyan FreeSync-es monitorok, amikre lecserélném, de annyit nem áll szándékomban költeni rá.
Én hobbi játékos vagyok, kikapcsolódásból, szórakozásból játszom, ha hajdanában-danában 120-180-as pinggel tudtam élvezetesen játszani még a betárcsázós nettel, akkor el lehet képzelni, mi a véleményem a "120 FPS és 1ms válaszidő alatt nincs élet" mentalitásról. Aki professzionális játékos, és ez az élete-halála, csinálja. Ha egy játékban meg ilyenek miatt leszek ingyenfrag, akkor egyszerűen nem játszom vele (nem véletlenül nem játszom multit a Battlefield-sorozat újabb részeivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Battlefield 2042
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Háztartási gépek
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest