- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pőze
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #28 üzenetére
Kell hozzá a ROM is.
-
LEFTHORSE1
őstag
Akkor most ez egy alkalmazás amit nem a Marketből töltök le? Kipróbálnám mert nagyon hasznosnak tünik!
-
sid87
senior tag
Most lehet hülyeséget kérdezek, de ezt kipróbálhatja az is akinek nem ilyen romja van?
-
zs4k0s3mb3r
csendes tag
Ha már megemlítitek, hogy kinn a forrás github-on, akkor már egy linket is dobhattatok volna, nehogy már keresnem kelljen!
-
zack
nagyúr
Jó cuccnak néz ki.
-
obZen
tag
Ez itt 720p-ben van.
Az 1000p annyiban különbözik ettől, hogy a bal oldalon lévő "külön görgethető rész" keskenyebb a "hasznos rész" javára.
Ez csak egy hirtelen kiragadott példa, bármely app tetszés szerint módosítható külön-külön (a dpi értékekről nem is beszélve).
Csak remélni tudom, hogy érthető voltam 3 sör és 2 vodka után... -
obZen
tag
Hónapok óta PA-t használok GNexus-on, szerintem az egyik leginnovatívabb fejlesztőgárda.
Egész egyszerűen csodálatos az életem nav- és statbar nélkül, 1000p-s tablet UI-al és a HALO))) által nyújtott kényelmi funkciókkal.
Megszokás és felfogás kérdése az egész, akinek nem kell, nem használja.
Személy szerint hálás vagyok érte. Arról nem is beszélve, hogy itt említésre került... -
kolosanyi
veterán
Nekem baromira tetszik.
-
Rickazoid
addikt
Azért egy rövid leírás kerülhetett volna a cikkbe, hogy mégis miről van szó egyáltalán, hogy meg tudjam nézni vagy lapozhassak tovább attól függően, hogy érdekel-e vagy ha sem.
Elsőre azt hittem valami custom ROM-ról van szó.
ui.: nem, nem töltök be Flash videót, főleg nem Android alatt mobilnetről. -
helixP
nagyúr
Már csak az a kérdés, hogy mennyit eszik a Ram-ból
-
korpicschess
veterán
Minimálisan lóg bele, de egyébként szerintem hasznos.
Mondjuk csak reggel óta van ilyen ROM a Nexuson, de pl. ha csinálok valamit, és be volt kapcsolva a véletlenszerű zenelejátszás, akkor azt is kiírja, hogy mi az új szám, illetve gyorsan tudok váltani, mégsem kell oda meg vissza váltanom a jelenlegi alkalmazásból.
Persze nekünk szerencsénk van a sok RAM-mal, de azért nincs mindenkinek. -
Pőze
aktív tag
válasz
profivagyok #9 üzenetére
Eltűnik ha rányomsz és lefelé húzod. Nem teljesen de szinte észrevehetetlen. Használtam egy pár napig nem rossz dolog.
-
törölt tag
Mondjuk igen, a touchwiz elég sok memóriát eszik, ráadásul az S3-ban még csak 1GB van. Igaz játékokkal nem szoktam foglalkozni, de böngészőt sem nagyon zárogat be a telefon, simán elmegy minden egyszerre, 10-15 cucc a háttérben, és pont olyan simán fut a készülék, mintha teljesen üres lenne a memória.
-
tomistarkapi
tag
mintha a blackberry hub ihlette volna
-
bagly
tag
Ez példaul azért jó, mert a drága droid folyton bezárja a háttérben futó dolgokat... ha mondjuk játszol valami és írni is akarsz pl facebookon valakinek, leteszed háttérbe a játékot akkor többnyire a droid be is zárta azt... ezzel meg közben egy kis ablakban tudsz bármit csinálni és nem zárja be a jelenlegi folyamatot ugyanis nyitva marad.
-
nofene, tényleg kezdenek megjelenni a customROM-ok hírei errefelé.
ez az alkalmazásváltó szép, de sok hasznát én sem látom
-
törölt tag
Nem egészen értem ez miért olyan szuper dolog. A multitask gomb miatt amúgy is hihetetlen gyors átváltani másik alkalmazásra, meg aztán vissza az előzőre, ráadásul ez ott van folyamatosan a képernyő, kitakar a tartalomból. Azt sem értem, hogy iOS alatt miért imádják sokan azt a valamit, ami hasonlóan perzisztens módon a képernyőn van, és igazából alig van valami funkcionalitása, kb az amúgy is meglevő home gombot teszi ki a képernyőre is...
-
Kokufuu1986
tag
Nagyon jónak tűnik! Remélem hamar kijön a stabil változat.
Vajon bekerül CM-be is? -
BDave
őstag
Itt pedig egy ehhez hasonló értesítéses app: Floating Notifications (Trial)
Hozzá HALO téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest