- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
blade zte #23 üzenetére
Szerintem ez már off, úgyhogy odateszem, de ez mellett nem tudok elmenni:
Nem akarok neked menni kedves blade zte de ugyan mutimegmár nekem, hogy 3,5-5,2 colon, vagy akár egy kapacitív tableten te hogy produkálsz olyan 3D animációt vagy akár 3D rendert amiért fizet is valaki valamit? Itt ne egy béna kocka megforgatására gondolok... Mondjuk nyomj egy ilyet és megveszem a droidod : [link] Nem egy nagy durranás de egy négymagos asztali pc 2 gb videó rammal és 8 gb rammal pontosan 13 órán keresztül renderelte a 640-es felbontástMit keres egy mobil vagy tablet hardver ezzel szemben???
Az igazadhoz legyen szólva, ha van egy bt billentyűd, legalább tudsz valami alap szöveget szerkeszteni, táblázatot kezelni, fapados powerpointot összerakni.... és egyébként minden remek MOBILRA és tabletre írt játékot futtatni, zenélni, netezni stb... de talán ez a kor még mindig nem az, amikor van egy bika kütyü a zsebedbe és minden téren elég az életben (nekem nem).
Bocsi, ez az én meglátásom, lehet kövezni.
-
quailstorm
félisten
válasz
blade zte #29 üzenetére
Azt hiszem hogy neked bajaid vannak a multitasking fogalmával...
Hány alkalmazást tudsz egyszerre futtatni? Írj egy listát. Legyen benne pl minecraft pocket server, 3 db webböngésző, dokumentumnéző meg pl a curiousity.
De úgyis tudom hogy marhaságot beszélsz, ezt még a padfone 2 vagy a note2 se tudja megoldani.
Elegem van az ál-multitaskból meg az appswitchingből. Meg az önmagát befagyasztó, leállító appokból.
Szerintem ez a rendszer: [link] [link]
Azt már hiába mutogatom hogy a maemo olyat tud mint a windows Aero, senki nem kíváncsi rá. De ezen rendszer előtt még van jövő. -
quailstorm
félisten
válasz
blade zte #23 üzenetére
"Mondj egy funkciót, amit az android nem tud, egy 100k-s laptophoz képest."
Multitaskolni, HALADNI, és kényszeríteni a fejlesztőket hogy normálisan programozzanak.
Használtál már ARM gépen ubuntut? Mert akkor más lenne a véleményed a fostos droidról. Ha nem pumpálnák így fel azonnal elhalna, mert rossz alapelvre épül.
A napi teendőidet még egy Raspberry PI-n is könnyebb elvégezni debian 6-tal mint androidon s3-mal. És akkor nem beszéltünk egy OMAP4 vagy exynos 4 + ubunturól... -
Fix3r
csendes tag
válasz
blade zte #15 üzenetére
Aki 100e-ért vesz laptopot az nem játékra veszi, a telefonos tapicskolós szörnyűségek 90% meg flash játék szintű , még a nova3 stb is messze vannak a pc-s színvonaltól(és itt nem csak a grafikára hanem a komplexitásra is gondolok). Funkcióknál nem tudom mire gondolsz? lehet rajta netezni, filmezni de azért akár egy 100k-s laposnak jóval szélesebb körű a használhatósága. (másrészt megnézném, hogy pl az s3 tulajok 90% miben használja ki az erős hardvert azon kívűl hogy játszi- arra ott vannak a kézikonzolok....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest