- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
Látom te sem látod a fától az erdődőt
Írod itt a butaságokat,hőbörögsz,de amint észlelem,nem sokat konyítasz az üzleti részéhez a dolgoknak
Persze lehet nemtetszésed kinyilvánítani egy céggel szemben,de ettől még ők egy sok milliárdos (na nem forintban) évi hasznot hozó cég,biztos szívesen olvassák a sok okosságot hisz biztos nem értenek a dologhoz.
Az NV és az AMD is nem szeretet szolgálat,a cél a profit.
Ez a 780 te is tudod , (ha nem akkor most megtudod) és mindenki más is tudja szerintem ,nem egy új generáció tagja ,hogy most kitették annak is megvan az oka (üzlet ) . A rókáról több bőrt lehúznak és ennyi. Gondolom azért jól át van ez gondolva a részükről,persze lehet neked nem tetszik,de hál istennek van alternatívád ,nem kell ,nem kötelező neked beszállni ebbe a játékba.
Mindamellett egy jó hardver szerintem ,és az árazása sem lesz annyira durva azért majd 1-2 hónap múlva.
Ha a jelenlegi stabil árakat nézzük és egy 680 olyan 140 körül van akkor kb 160 -180 lesz az amire be fog állni (szerintem) ,lejjebb nem nagyon fog menni. Egy radeon 7970 jobb kártya is 120 körül mozgolódik árban ,akkor miért is sok ez érte?
Azon pedig jót mosolygok ,hogy már már a egy szintre hozod a radeonnal , idézném "valamint a 7970ghz edition szintjénél nem tudhat sokkal többet,"
Ha így gondolod akkor én is pártollak abban,hogy használd egészséggel a radeonokatJók azok ,meg nagyon gyorsak is ,meg minden földi jóval el vannak látva
A sok (velem együtt ) tudatlan meg had költse a pénzét ilyen marhaságokra ,te meg nyugodtan hátradőlhetsz és konstatálhatod,hogy lám lám én tudom a tutit és én vagyok a Király
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest