Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• osszaki

tag

válasz flesli #49 üzenetére

Telefonnal tv-n játszani, dolgozni? Ettől mentsen meg minket a világ. Én azt se tudom elképzelni, hogy kikopik a PC. -Nem vagyok PC fanatista, van konzolom, mindennek megvan a saját funkciója, a telefon nem ilyesmire van, szeritem.- Saját adataim nálam legyenek már, ne egy szerveren. Max nem 2-3 évente fejleszt az ember csak ritkábban. Inkább nagyobb tárhellyel rendelkező merevlemezeket fog venni úgy is mindenki a növekvő tárhelyigény miatt.

Amúgy volt 'szerencsém' az OnLive-hoz, katasztrófa, szóval a felhő alapú játék még szerintem messze, és nincs is sok értelme, eleve lag-al indít mindenki.

• osszaki

tag

válasz gyurkikrisz #7 üzenetére

Ha nem gondolkodunk a következő generációs technológiákon, akkor mikor már kellene, nem lesz. Ezt nevezik előrelátásnak. Függetlenül attól, hogy van e rá igény, vagy sem. Amúgy meg 3 és 4G között ég és föld a különbség. Én is azt mondtam erre, hogy marhaság, míg nem láttam saját szememmel. Nálam 3G-s készülék, unokatestvéremnél meg 4G-s. Városon kívül nálam ez a jövögetett az adat, 4G-n meg hasított. (Ugyan azon hálózatot/szolgáltatót használva.)

/Az mondjuk tény, hogy 4G-t továbbra se használnék játékra, de ez megint más kérdés./

Sztem aki figyelemmel követi a technológiai fejlődést, az tudja mi az a 4G. Akit a 3G se érdekelt, meg úgy egyáltalán a mobilnet, azt ezután se nagyon fogja. Aki meg ezen a portálon rendszeres látogató, az meg tuti tud a 4G-ről és, hogy miért lett alkalmazva, nekik (is) szól a cikk.

Új hozzászólás Aktív témák