Új hozzászólás Aktív témák
-
osszaki
tag
Telefonnal tv-n játszani, dolgozni? Ettől mentsen meg minket a világ. Én azt se tudom elképzelni, hogy kikopik a PC. -Nem vagyok PC fanatista, van konzolom, mindennek megvan a saját funkciója, a telefon nem ilyesmire van, szeritem.- Saját adataim nálam legyenek már, ne egy szerveren. Max nem 2-3 évente fejleszt az ember csak ritkábban. Inkább nagyobb tárhellyel rendelkező merevlemezeket fog venni úgy is mindenki a növekvő tárhelyigény miatt.
Amúgy volt 'szerencsém' az OnLive-hoz, katasztrófa, szóval a felhő alapú játék még szerintem messze, és nincs is sok értelme, eleve lag-al indít mindenki.
-
osszaki
tag
válasz
gyurkikrisz #7 üzenetére
Ha nem gondolkodunk a következő generációs technológiákon, akkor mikor már kellene, nem lesz. Ezt nevezik előrelátásnak. Függetlenül attól, hogy van e rá igény, vagy sem. Amúgy meg 3 és 4G között ég és föld a különbség. Én is azt mondtam erre, hogy marhaság, míg nem láttam saját szememmel. Nálam 3G-s készülék, unokatestvéremnél meg 4G-s. Városon kívül nálam ez a jövögetett az adat, 4G-n meg hasított. (Ugyan azon hálózatot/szolgáltatót használva.)
/Az mondjuk tény, hogy 4G-t továbbra se használnék játékra, de ez megint más kérdés./
Sztem aki figyelemmel követi a technológiai fejlődést, az tudja mi az a 4G. Akit a 3G se érdekelt, meg úgy egyáltalán a mobilnet, azt ezután se nagyon fogja. Aki meg ezen a portálon rendszeres látogató, az meg tuti tud a 4G-ről és, hogy miért lett alkalmazva, nekik (is) szól a cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged