Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Microsoft CEO @satyanadella was asked at Gartner conf yesterday, what happened to Windows 9? "It came and went." [link]
-
Ádám16
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szerintem ahhoz képest, hogy későn szálltak be a buliba, nem rossz ez a 3.1. Amerikában az MS név jobban ismert, nemsokára el lesz hagyva a Nokia, mint márkanév, és a Windows 10-zel robbanthatnak a piacon, bár én a 8.1-gyel is teljesen elégedett vagyok. De ha nem, akkor is mi van? Melyik usert érdekli, hogy hány százalékban uralja a mobilján lévő az OS a piacot? Ameddig vannak alkalmazások/fejlesztések, pont leszarandó, hogy droidból több fogy. Aki pedig ezért nem vesz WP-t, azt nem minősíteném.
BTW droid készülékeket rohadt sok gyártó gyártja, és nagyon sok a készülék, az iPhoneok pedig hihetetlen, mennyire kelendőek ezen az áron, még mindig.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
jo, hat szerinted a bb, jolla, meg az ubuntu is le fogja nyomni a wp-t.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Sarcasm...
-
GeryFlash
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Symbian részesedését... Windows fanok trollkodják (jogosan) a Linuxot, hogy mindig jövőre fogja megváltani a világot, a wp is ezen az úton van. Karma is a b!tch.
-
vicze
félisten
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Búzát, lucernát van választék. Biztos vannak szép rétek Seattle környékén.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest