- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDoktor
senior tag
Szia én rajtad kívül használok mást is mint samsung ezért képtelen vagyok elfogadni a véleményed .Pont 1 napot bírtam használni a samu 22 -t kösz lagos gyenge akku idő borzalmas blotware tenyészet.
Ellenben itt smooth tiszta android.Még az alap appokat is nekem kellett letölteni hála erdegenk nem erőlteti rám nem kell root ,hogy tiltsam a használhatatlan kémprogikat....
[link]
[link]
[link]
[link]
Mindig minden topikban meg kell védened a samut?
Ha az telefon, óra,wc kagyló...Tényleg hiszel benne ,hogy a drágaság ennyire tökéletes.?
Olli ez csak egy termék....
Nem kell válaszolni MINDENBEN IGAZAD VAN!#32mad823 Igen valós félelem nálam is.Dehát manapság semmi nem biztos.Lehet áram se lesz amivel töltsem pár hónap múlva. Ebből is látszik nem árt az óvatosság nincs tökéletes készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi, gyors és jól árazott telefonnal ül vissza Carl Pei az iskolapadba.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest