- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
tableten persze hogy *van* billentyűzet? ennek fuss neki újra.
"Nem látom, hogy hol van leírva, hogy fix billentyűzetesek.": az sincs leírva, hogy nem fix billentyűzetesek. az eredeti cikkbe rakott dekoráció szerint viszont azok, és a példaként felhozott dell gép is az.
"Azaz, ha tabletként van rá szükséged, leakasztod a bill-t, viszed "csupaszon" és csempézel. Ha pedig laptopra, akkor": ha tabletként van valamire szükségem, akkor tabletet veszek elő, nem atomerőmű intel processzort. ha meg notebookként lenne bármire is szükségem, akkor meg *notebookot* veszek elő, nem kendácsolt tabletet. azt az esetet, hogy bármire is laptopként lenne szükségem, zárjuk ki, ez csak téves szóhasználat.
Továbbra sem hiszek benne, hogy egy intel core proci üzemidőben versenyképes egy armmal.
-
bambano
titán
elhiszem, hogy csűrni-csavarni kell, mert savanyú a szőlő...
-
bambano
titán
de a veszteséget többféle módon lehet értelmezni: veszteség lehet az, ha a bekerülési költség alatt kényszerülsz eladni vagy a fehérorrú managgáknak az is veszteség, ha nem megy el a cucc a megálmodott vételáron, csak olcsóbban, de még mindig a bekerülési költség fölött. a surface ez utóbbi.
-
bambano
titán
"azért van egy iciripiciri különbség..." aközött, amit én írtam, meg aközött, amit neked sikerült kiolvasni belőle. ja, tényleg van. hint: nem azt írtam, hogy leírtak 1 milliárd veszteséget, mert ez azt jelenti, hogy ennyi veszteséget termelt (volna). azt írtam, hogy 1 milliárdot veszteségKÉNT, ami helyes, mert ennyivel csökkent a profit.
-
bambano
titán
A tableten pl. nincs billentyűzet. Másrészt ha most képzeletben 180 fokban kihajtasz egy mai notebookot, akkor pont kétszer akkora területet foglal, mint kellene, az alsó rész teljesen felesleges.
Én azért használok tabletet olyan dolgokra, amire a tablet való, hogy ne kelljen egy komplett notebookot cipelni. A magam részéről a tablethez köthető bt-s billentyűzetet egy nagy ökörségnek tartom, mert minek tennék a tablethez klavit, amikor pont azért vettem tabletet, hogy ne legyen rajta klavi. De mivel a tablethez köthető klavi teljesen opcionális, ezért nem zavar.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
a tabletet semmi nem váltja ki, amin fizikai billentyűzet, meg annyi felesleges kacat van, mint egy notebookon.
a poszt szerint meg 50%-kal felmegy az üzemidő. tehát nem két óra lesz, hanem három, szemben egy normális tablet 10 órás üzemidejével, amikor gyűröd, meg egy hetes üzemidejével, amikor pihizik.
remek. ez megint melléfogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest