- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
tableten persze hogy *van* billentyűzet? ennek fuss neki újra.
"Nem látom, hogy hol van leírva, hogy fix billentyűzetesek.": az sincs leírva, hogy nem fix billentyűzetesek. az eredeti cikkbe rakott dekoráció szerint viszont azok, és a példaként felhozott dell gép is az.
"Azaz, ha tabletként van rá szükséged, leakasztod a bill-t, viszed "csupaszon" és csempézel. Ha pedig laptopra, akkor": ha tabletként van valamire szükségem, akkor tabletet veszek elő, nem atomerőmű intel processzort. ha meg notebookként lenne bármire is szükségem, akkor meg *notebookot* veszek elő, nem kendácsolt tabletet. azt az esetet, hogy bármire is laptopként lenne szükségem, zárjuk ki, ez csak téves szóhasználat.
Továbbra sem hiszek benne, hogy egy intel core proci üzemidőben versenyképes egy armmal.
-
bambano
titán
elhiszem, hogy csűrni-csavarni kell, mert savanyú a szőlő...
-
bambano
titán
de a veszteséget többféle módon lehet értelmezni: veszteség lehet az, ha a bekerülési költség alatt kényszerülsz eladni vagy a fehérorrú managgáknak az is veszteség, ha nem megy el a cucc a megálmodott vételáron, csak olcsóbban, de még mindig a bekerülési költség fölött. a surface ez utóbbi.
-
bambano
titán
"azért van egy iciripiciri különbség..." aközött, amit én írtam, meg aközött, amit neked sikerült kiolvasni belőle. ja, tényleg van. hint: nem azt írtam, hogy leírtak 1 milliárd veszteséget, mert ez azt jelenti, hogy ennyi veszteséget termelt (volna). azt írtam, hogy 1 milliárdot veszteségKÉNT, ami helyes, mert ennyivel csökkent a profit.
-
bambano
titán
A tableten pl. nincs billentyűzet. Másrészt ha most képzeletben 180 fokban kihajtasz egy mai notebookot, akkor pont kétszer akkora területet foglal, mint kellene, az alsó rész teljesen felesleges.
Én azért használok tabletet olyan dolgokra, amire a tablet való, hogy ne kelljen egy komplett notebookot cipelni. A magam részéről a tablethez köthető bt-s billentyűzetet egy nagy ökörségnek tartom, mert minek tennék a tablethez klavit, amikor pont azért vettem tabletet, hogy ne legyen rajta klavi. De mivel a tablethez köthető klavi teljesen opcionális, ezért nem zavar.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
a tabletet semmi nem váltja ki, amin fizikai billentyűzet, meg annyi felesleges kacat van, mint egy notebookon.
a poszt szerint meg 50%-kal felmegy az üzemidő. tehát nem két óra lesz, hanem három, szemben egy normális tablet 10 órás üzemidejével, amikor gyűröd, meg egy hetes üzemidejével, amikor pihizik.
remek. ez megint melléfogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen autót vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest