- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz guriga1234 #49 üzenetére
-
guriga1234
addikt
válasz Viktor0610 #35 üzenetére
Samut mutass, ne valami őskövületet.
-
joey04
titán
samsung is samsung is...
egyelőre ők az egyetlenek, akik nem értelmetlenül másolják a notchot a szabadalom alapján. nincs alul-felül semmi, azért van notch. mennyivel lenne jobb, ha alatta kezdődne a kijelző? androidról beszélünk, gyártói és a jövőben rendszerszintű megoldás is lesz arra, hogy eltüntesse az ember, ha akarja. továbbra sem a kijelzőből vesz el értékes helyet, hanem plusz kijelzőterületet ad (ha nem a kínai másolatokról beszélünk).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez is kezdi..
-
Mr.Silkó
veterán
Kérlek Samsung, ne őrülj meg te is! Ha ránézek egy telefonra és van rajta valamilyen formában notch, akkor az már ilyen olcsóbb iPhone X utánzásnak hat számomra, még ha nem is az Apple kezdte ezt el, nyilván mindenki hozzájuk köti a betüremkedés szélesebb közönséggel való megismertetését.
[ Szerkesztve ]
-
niklebi
senior tag
A cikkből kimaradt, hogy mikor is adta be a Samsung. [Itt van az eredeti kérelem] Ezen több variáció is látható a kamera elrendezésre például, de a lényeg hogy mikor adta be. Az meg nem most volt.
-
törölt tag
Nem tudom mi a gond a nochtal. Akinek tetszik megveszi, akinek nem, az nem. Note9 biztos, hogy nem lesz nochtos. De ha mégis, akkor ott a note 8. Szerintem vígan van a note8ba annyi kakaó, hogy évekig lehessen használni normálisan. Komolyan nem értem, hogy egyesek miért váltogatják mobiljukat évente... Hisz egy felsőkategóriás telefon évekre kiszolgál, nem csak 1 évre... Én az S4-es telómat 2017 decemberében cseréltem le note8-ra. Azt is csak azért mert összetörtem.
Szóval nem értem a nochtól való aggályokat. Veszel egy note8at és évekre megoldva a mobil kérdés. Akkora meg már szerintem sehol se lesz a nocht mizéria. -
doooo
veterán
Az előlapra nincs mit reagálni, ez van (a P20 elcseszettségénél még mindig jobb)... de a hátlap... mekkora esély van rá, hogy egy valamelyest kialakított és megszoktatott hátlapdizájn használata után átmennek ilyen régi iPhone-osra? Ahogy a cikk is írja, ez csak egyfajta bebiztosítás lehet, ha valaki perelne a későbbiekben... Vagy a fene tudja... mindenesetre "highly unlikely". Szvsz. Egyébként aki ebből rögtön tényként leszűr mindent, és itt kárörvend (amiben nincs sok logika egyébként se; notch nem egyenlő tömegpusztító fegyverekkel)), az szánalmas.
-
SkyLine3000
addikt
Nemtom, ki a bánatot zavar akkora káva, h elférjenek rajta a szenzorok, meg a kamera, mert engem rohadtul nem... Inkább legyen alul-felül egy kis káva, csak hagyjuk ezt a szart már a francba. Nekem pont a G3-am az ideál. Pont annyi káva van alul-felül, amekkora kell. Se több, se kevesebb.
Azt hittem, h a Samsung van akkora brand, h nem kell nekik idióta birkák után menni, hanem a birkák mennek utána. De neeem... -
H1N1
tag
Hahahahahahahahaha!!!!!! Na mi van noccsfóbiások? "Áááááá! A Samsung az egyetlen gyártó aki tartja magát és nem gyárt noccsos telót!" Ezt fújtátok a korábbi telóknál amelyek ezzel a kis félszigettel jöttek ki. Akkor most mi van? Köszi Samu! Ezt vártam.
[ Szerkesztve ]
-
Starz561
tag
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
kakuk.tamas
addikt
Hogy szabadalmaztathat valamit, ami már kész termékben megjelent? 🤔
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
veterán
Kacsa hír
HARLEY-DAVIDSON
-
#gab_
őstag
Aha... majd biztos elb*ssz* a tökéletes,letisztult dizájnját a Samsung notchal...
-
Rodi 4.80
senior tag
A megoldás: több szenzor meg hangnyílás kell felülre, akkor nem kell a notch.
-
-
törölt tag
Jobban átgondolva, ha szoftveresen kikapcsolod, akkor még értelme is van a notchnak. A Huaweiknél azt nem értem viszont, hogy miért kellett még alulra az a + káva, ahová az ujjlenyomat-olvasót helyezik el? Ha nem lenne ott, még több értelme lenne a notchnak.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz #72042496 #15 üzenetére
Lecseng majd ez. Én nem utálom ezt a megoldást, bizony észszerű, de azért az kimerítette a szánalmassági faktort, mai az idei MWC-n volt. Tehát fél évre rá majdnem mindenki bemutatott egy iX klónt. Lecseng majd ez és utána kevesen hozzák majd párhuzamba az Apple-el. Jól időzít a Samsung.
-
törölt tag
Azért ezek alapján még nem kell készpénznek venni, hogy a Samsung telefonjain is megjelenik a notch. Én ezt a nagy notch utálatot sem értem mondjuk.
-
somogyib
őstag
Szép...
"Se notch, se kávák, szimpla kamera a hátlapon."
Ilyet én nem látok a rajzokon.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Pfff... Akkor Samsung is kilőve...
Ki maradt...? A Sony meg a Nokia?
-
Hát ez nagy,lassan már annak is lehet majd örülni ha csak egy notch lesz rajta.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
jacis
nagyúr
ezek is pffff
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
pauliboy23
senior tag
Galaxy Notch 10
-
Ntes
tag
Remélem, hogy 2 év alatt lepörög ez a hülyeség, mert akkor a Note 8-nak nem igazán lesz utódja.
-
joey04
titán
A kép alapján itt van is értelme, ahogy az X-nél is. nem úgy mint a huawei meg többinél, ahol alul azért van ujjlenyomat-olvasó és/vagy káva, stb.
-
törölt tag
Ne már...már a Samsung is kezdi?
Akkor ezek szerint a Sony maradt az egyedüli, aki nem ment bele ebbe az örültségbe, meg talán a Nokia (azaz HMD), de felőlük is hallok ezt-azt a noccsal kapcsolatban... -
roli543
őstag
Ez már a vicc kategória!!! (Ha lesz valós készülék)
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
batai15
félisten
Na, ha így van akkor a samsung is elvagta magát nálam
Eddig valóban egy olyan prémium gyártóra gondoltam velük kapcsolatban aki a saját útját járja, és nincs szüksége ilyen dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest