Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kicsit úgy tűnik nekem, hogy nullszériás műhelyben forgatták a film egy részét.
Nem gondolom, hogy egyenként és kézzel polírozzák a mutatókat és tokokat, amikor automatizálva szebb eredmény érhető el. -
Aron1988
tag
Jaj istenem, ezt az erőltetett PR videot. Üvölt róla, hogy egyetlen cél a naív emberek előtt a "prémium életérzés" átadása, meg hogy micsoda precizitás van az elkészítés mögött. Az óráik árának 60%-a színtiszta nyereség, 21% meg ugye az ÁFA visszafele számolva. Nehogy már elérzékenyüljek egy mikroszkópos embertől. Random kínai filléres vacak, esetleg pár ezer forint extra összeszerelési költséggel, meg 10-20ezer FTnyi B kategóriás ásvánnyal.
-
Jhonny06
veterán
Design-téren szerintem elég gyengék (így átfutva a kollekciót nem sok olyan van, amit el tudnék képzelni magamon), de a minőség rendben van.
-
Koszi a videot!
Anno ballagasomra kaptam egy olyan seikot, amiben egy suly volt es a kez mozgasa "huzta" fel azt a rugos szerkezetet, ami aztan eltarolta az energiat es kb egy napig mukodott utana az ora megmozditas nelkul is. Nagyon szep kis ora volt, arany szamlappal.
-
Vakegérke
félisten
A kedvenc óramárkám.
Anno hét és fél ezerért adtak egyet a márkaboltban. Összegüriztem rá a pénzt, mert nekem kell egy. Mikor odaértem, kiválasztottam egy gyönyörűt, de mikor megmondták az árát, lemondtam róla. Akkor már kilenc és félezerbe került.
Ma se olcsóság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest