- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
válasz
#56573440 #158 üzenetére
Őket nem érdekli a pixel mánia meg betekintési szöges elmebetegség. Fogja a kezébe ránéz és látja. pont. Érzékeli, hogy a youtube videó nagyobb, a skype élvezhetőbb, a képek nagyobb méretben jelennek meg, A 8.1-el meg kap két plusz sort. Azok az emberek alapvetően elégedett emberek, nem olyanok, mint nálunk. Ha egyetlen dologban jobbat kapnak, mint a korábbi készülékük és olcsó, má megveszik. Európai ember másként gondolkodik, nekünk a világ pénze nem elég, és a mindennél van jobb szemlélet az elterjedt. És ezt a Nokia pontosan tudja és érzékeli is. Nem gondolom, hogy hülyék ülnének ott. A Nokia még olyan készüléket nem dobott piacra, ami totális bukta lett volna. Blackyberryt már hallottam, de nem emlékszek olyan Nokiára, ami besült volna. Még az N9 is siker készülék volt, csak mivel nem vitték tovább leállt. Az ipari hulladéknak titulált C5-03-ból is több tíz milliót adtak el. El fogják ebből is adni mert hulla olcsó. 30 ezerből 5"-os telefont nem nagyon kapsz, aminek a használata ennyire egyszerű lenne. Ez szolgáltatói ártámogatással 0,-Ft is lehet, nekik ennyi kell.
-
válasz
#56573440 #166 üzenetére
Én pl. pont szeretem, hogy csak egy hangerő van.
Konkrétan utálom a droidban, hogy ha médiahangerőt kell állítanom, azt csak úgy tehetem meg, hogy vagy feltúrom a menüt hozzá, vagy pár másodpercig bömböltetem az adott dolgot (játékot, videót, stb.), amíg le nem némítom, mert hogy kezdőképernyőről nem lehet.Az inaktív felvevő gombot nem teljesen értem, nálam még nem volt ilyen gond. Illetve volt, droidnál.
-
válasz
#56573440 #164 üzenetére
lehet rendesen állítani a hangerőt. egy felület az értesítéseknek meg pont azért nem volt sokáig, mert arra ott vannak a csempék. szabadabb méretezés alatt mit értesz? 1*2-es, meg hasonló méretű csempéket? Az nem hiszem, hogy olyan hatalmas hiányosság lenne. A fizikai gombokat meg mégis minek akarod programozni?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest