Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabee8
csendes tag
Valaki vett nokia x2-t?
Van e hozzá adatkábel? -
-
fúggö
tag
Nekem volt Samsungom,ingyen sem kéne annyira macerás telók.Szerintem jó teló lesz az X2,majd meglátjuk.
-
littlelion21
addikt
válasz
Lotusomega #26 üzenetére
Tudom is sajnálni azokat, akiknél ez számít.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
littlelion21 #25 üzenetére
Na igen, csak az már régi idejétmúlt, ez meg brand new
-
littlelion21
addikt
válasz
hülyegyerek #24 üzenetére
Az általam említett G600 újonnan 28k.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
littlelion21 #19 üzenetére
Nyilván ugyanaz a kamera lesz benne ,mint a 6700-ában.Autofókusz nélküli izé,de 30-ért teljesen korrekt (én akkor is inkább új telefont veszek x összegért,mint használtat)
-
suriati
csendes tag
bocsika,2700,tevedtem
-
suriati
csendes tag
ez is eleg randa muanyagokbol lett osszerakva mint a mutter 2730-asa,zsirosodik az is szepen,foleg a hatlap,az valami katasztrofa csuszos sz@r.
-
CALIBER
csendes tag
Gyerekek ennyi pènzèrt 5 MP, ha nem a legjobb már mint a kamerája még akkois megéri.Szerintem
-
plus44
veterán
Nem rossz, csak legye jó minőségű anyagokból elől hátul.
-
Lotusomega
senior tag
Húú, azért elégg szépen megcsinálták a dizájnját..hajrá nokia
-
hülyegyerek
addikt
válasz
littlelion21 #12 üzenetére
A c5-ben nem a leggagyibb kijelző van. Az mostanában az x3 sajátja...
-
Peterson_
addikt
Na majd egy átfogóbb teszt után kiderül...
De ennyi pénztért ez abszolút nem tűnik rossz vételnek...
Van valahogy egy olyan érzésem, hogy mire ideér, lesz még duplája is -
meroly
veterán
válasz
littlelion21 #12 üzenetére
Igen? Nem tudom honnan szedték elő, de rettenetes (volt). Kocsiban pl sose láttam ki hív, mert nem abból a szögből pillantottam a telefonra, amiből már lehetett látni. Olyan mintha valami régi technológiás (DSTN) lenne....
-
meroly
veterán
válasz
littlelion21 #10 üzenetére
Arra gondolsz, ami csak szemből látható? Oldalra fordítva már negatívba vált? (pl 2700).
-
littlelion21
addikt
Remélem ebbe is az újabban a Nokia által előszeretettel alkalmazott fosszar kijelzőt teszik...
-
Eddie141
senior tag
Hát nekem egyáltalán nem tetszik. Éppen csak az ára a kedvező, de küllemre szerintem irtó rondára sikeredett.
Node ilyet nem szabad mondani, ehelyett inkább: Ízlések és pofonok
-
fúggö
tag
nekem bejön,ha megnézitek menyi lesz az ára,kel alacsony árfekvésű telefon is(kb30000)
-
meroly
veterán
válasz
Murderer69 #5 üzenetére
Külsőre és tudásba nekem is bejön. Egyedül az akku kritikus szerintem. Jó ha erős használattal ez is bírja majd a 2 napot.
Kár az alu hátlapér és a zongoralakk műanyagokér, de plusz pont hogy a LED elemlámpaként is tud üzemelni. -
Murderer69
őstag
Nekem bőven elég lenne sőt..
Mostanában úgy is olyan kevés az értelmes külsejű Candy Bar kialakítású telefon.. -
hemaka
nagyúr
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
Nem olyan rosszakat. Egy gyengébb AF-es kameráktól még talán jobbat is, persze nem makróban.
-
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
engem még a ház nyekergőképessége is érdekel.
-
DeltaPower
addikt
kíváncsi lennék milyen képeket csinál ezzel az autofókusz-utánzat kamerával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest