Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Csak hogy biztosak legyünk, megnéztem a nokia oldalán és ott is ennyit írnak.
-
meroly
veterán
-
pigmeus
tag
Mekkora memóriakártyát képest beolvasni ? 16 gigásat tudna kezelni vajon ? erről írhattatok volna valamit a cikkben.
-
Reverting
őstag
Szerintetek van valami modja az othoni fw frissitesnek?
Elvileg van ujabb... 5.36 van most rajta... -
Zoli bácsi
őstag
Na, vettem egy ilyen készüléket. Két hétig bírtam vele, aztán erős késztetést éreztem hogy földhözvágjam, és megtapossam. Legnagyobb hiba, ami nálam egy mobiltelefonnál jelentkezhet. Na, hogy a dolgok közepébe vágjak, Győrből jöttünk kifele, még a városba jött egy hívás. Alig tudtam beszélni, szakadozott, elment a hang...., eh ez még lehet véletlen. Utána az ország egyik legforgalmasabb útján, a 85-ös úton Enese-Kóny mellett szintén ugyanez a helyzet, alig lehet telefonálni. Aztán este Sopronban lett volna egy nagyon fontos hívásom, ami a kórház udvarán vagy ötször megszakadt, kiírta hogy nincs hálózati lefedettség, majd meg sem mozdultam, de felugrott fullra a térerő jelzése. Na, akkor emeltem a kezem, hogy ennyi, földhözba...m. Már előtte észrevettem, hogy olyan helyeken lehet csak jól használni, ahol közel az átjátszóállomás. Meg mivel fél életemet (két munkahely, egész nap autóban) a 85-ös úton élem, azzal is tisztában van az ember, hogy egy normális telefonnak szinte sehol nincs gondja a térerővel. Mivel az egyszerű telefonok híve vagyok, két hónapja egy Nokia 1280-ast vettem, de ugyanezen okok miatt száműztem a fiók aljára. Azt hittem annak volt típushibája, de nem....
Ja, és egy kártya volt csak a készülékben, nem zavarhatták egymást. Amúgy iszonyatos készenlétet produkált a teló, két hétig ment egy töltéssel, úgy hogy másfél hétig két kártya is aktív volt benne. Hangos is, de ami nagyon zavart, hogy csak a gyári csengőhangokból lehetett hívóhoz csengőhangot állítani.
Szóval most egy SE j132-es készüléket használok, érdekes módon soha nincs térerő gond, tényleg csak valahol nagyon az isten háta mögött.
Azthiszem ennyi tanulság elég volt, ez volt az utólsó Nokiám. -
macskajancsi
aktív tag
válasz
rohamkocka #70 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Valami alap adatkábel létezik esetleg, amivel számítógéppel lehetne összekötni?
Hozzá nem adnak, azt tudom, de helye van neki egyáltalán?
Kézzel tényleg tré lenne beirkálni soksok számot, SIM-re kopizni meg nagyon gáz manapság. (összecserél vezeték-keresztneveket, ékezetek, stb..) -
Zoli bácsi
őstag
Nem tudom biztosan, de ha az ember logikusan gondolkozik, akkor ugye a szolgáltató látja az IMEI számot is, abból tudja, milyen készülékben van a kártya. Legalábbis mikor a 3410-esben van a kártyám, nem jön rá MMS
Szóval a kétkártyás telefonba tehetnék én két pannonos kártyát is, nincs kikötve hogy más szolgáltatónál kell lenni a két kártyának. És ilyenkor szvsz. hiba lépne fel, két szám jelentkezne be azonos IMEI számmal. Szerintem úgy működik, mintha két külön telefon lenne, csak a kijelző, akku, stb. közös.
-
trapi80
tag
Azt tudja valaki, hogy az akku alatt a matricán miért van két IMEI szám?
Köszönöm!
-
rudymester
senior tag
Media Markt is forgalmazza már (a Soroksári áruházban van). Szóval most már hivatalosan is van. Át kellene írni a cikket, mert így az első oldala nem pontos.
-
rohamkocka
csendes tag
Jó lenne, a főtelefonom (E52) mellé egy dual simes. De ha jól látom, ez semmilyen módon kapcsolható össze más eszközzel?
Kézzel nem szívesen szerkesztenék annyi nevet, ha már van Ovi Suitte.
-
dattilax
csendes tag
sziasztok. nem kell anyira lenezni ezt a telefont. en hasznalom egy hete es semmi bajom nincs vele.az e52 melle vettem meg mert pont ijenre volt szuksegem masodik telefonak , es evel szerintem vannak igy meg masok is . pont az egyszerusege vegett vettem meg . elotte hasznaltam samsungoy is de nem birtam a menujet .
-
Fancy-boy
addikt
Az Edigitálnál kapható. Mi ez, ha nem hivatalos?
-
SsPL711
őstag
Nem lehetne, hogy a videókon nem Te vagy a főszereplő, hanem a tesztelt készülék?
-
xdx@
aktív tag
Drága, keveset tud, de legalább vannak Annás ikonok.
Kicsit ilyen "legyennekünkisegydualsimesmobilunk" kategória. -
Misua
senior tag
Low budge telcsinek csak elmegy
-
kariad
senior tag
Nem hiába nem akarnak árulni ilyen készüléket..... Androidos 2 sim-es a Voda és T-mobil kínálatából most összefogtunk az önök érdekébe!
No ja
-
Domxc
senior tag
válasz
callmeakos #60 üzenetére
Ettől függetlenül megerőltethetné magát, mert az nem egy állapot, hogy alsókategóriás készülékekből lesz nyereség. Szurkolok nekik, hogy az N9 jó nagy áttörés legyen.
-
Domxc
senior tag
Csúnya, buta, szvsz nem értem a Nokiát, mért ilyeneket dob ki, foglalkozzon inkább a MeeGo-val, meg a WP7-es telókkal.
-
callmeakos
veterán
a jó öreg "nesze semmi fogd meg jól" a hozzájutást tekintve. Persze maga a cucc jó mert a dedikált zenelejátszógombok jók, meg a hangerő sem gyenge. De kár hogy kihagyják zeiccert és csak a kínaiaknak tolják akik meg elvannak látva kétkártyás telókkal amiket kínában tákolnak össze XD
-
Ace owner
addikt
válasz
Blindmouse #46 üzenetére
ne mar, most akartam bebofogni hogy zte blade veri fenebe lemaradtam...
-
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen nagy és neves gyártónak mi tartott ennyi ideig? Pláne ezen a készüléken.
Én mindig is nokiás voltam, és vártam, hogy majd lesz végre valami rendes dual simes telefonjuk. De nem lett, ezért évekkel ezeltt vettem egy kínai csodát. Tökéletesen kezelte a két kártyát, és telefonálásra kifogástalanul lehetett használni.Ennyi volt a legfőbb elvárásom, és ezeket teljesítette is. Az meg csak extra volt, hogy valóban rendesen lehetett rajta TV-t nézni 3" méretben.
Aztán gondoltam szétnézek a piacon, hisz eltelt megint majd 2 év. Nokiának se híre, se hamva, úgyhogy egy samsungot vettem.
Szóval ez így ebben a formában elég kései. Jó pár éve vettem volna ilyet, de ma már olyan 2-3 simes androidos telefonok vannak 30-40K-ért, hogy inkább azokat választanám.
A végeredmény az lett,hogy egy biztos nokia vásárlót buktak el, ki tudja, talán örökre.
-
sshr3kk
tag
Jó kis készülék, hol és mennyiért?
-
joey04
titán
ez nagyon jó lett! már az új videós sarok persze...
-
Bathory Peti
aktív tag
Ezt vártam a nokiától.Soha nem fognak megújulni ilyen hozzáállás melett.A 2 sim gondolata jó,csak telefont is kellett volna gyártani.Legalább a kijelző mérete ne lenne ilyen kicsi,úgy talán még eladható is lenne.Mi van a nokiával istenem.....
Nem tetszik!!! -
Probber
őstag
Nokiás ár, Nokiás tudás. Egye fene, mehet Kínába.
-
Otisz
őstag
Alakul, alakul!
-
BDominik
csendes tag
Az a baj vele hogy még iszonyúan kezdetleges a készülék...
várjuk a nagyobb osztálybeli dual csodákat -
Joe.36
addikt
Kihozhatnának már egy duál simes felső kategóriás telefont !
-
Blindmouse
senior tag
[OFFOFFOFF] Inkább egy kicsit spóroljon az ember és 2 ZTE blade.
. Igen, muszály volt.
-
XenHai
senior tag
2 kártyát jó ötletnek tartom de ezt nem 1 fapados telóban kéne hanem 1 okos telefonban !
-
freestailo
őstag
Nem várom el hogy jó kétkártyás mobilt csináljon a Nokia, annak viszont örülnék, ha legalább egykártyásból lenne valami értékelhető....
-
rep3at
őstag
Végre valami normális kétkártyás Nokiáéktól, bár a magam részéről jobban örülnék ha ezek a készülékek eljutnának a csúcskategóriáig is.
-
CarKiller47
tag
Láttam a videót tegnap. Jó lett az a sarok.
A telefon meg.. olyan szokásos 2011-es Nokia szint. -
bazsa88
csendes tag
Nemrég láttam a Vaterán egy készüléket, amely egyszerre 4 sim kártyát és 2 micro sd kártyát kezel! Szívesen olvasnék arról is egy tesztet!
-
SkyLaci
őstag
Na az ott pont más a laptopban a 1,3 megapixeles webkamera, mert az mozgó képet "rögzít" ezzel a felbontással ! , és ennél több nem is nagyon kell, mert webkamerázásra elég, sokkal többet meg nem is biztos hogy mindenki bírná feltöltési sebességgel (ami ugye általában töredéke a letöltési sebességnek).
-
Tanulhatna a nokia a ferde szemű társaktól...drága is buta is...nem kellene.
-
=Mentor=
őstag
Károgjatok csak varjúk, ha beindul a Nokia, márpedig be fog, akkor majd eltűntök a topikokból
-
A Nokia hozza a szokásos két éves késését...
-
SkyLaci
őstag
jó, de inkább legyen rajta bluetooth, és az unoka szépen átküldi nagyinak a képet.
szerintem a kameránál sokkal hasznosabb ha egy telefon bővíthető memóriájú, és lehet rajta zenét hallgatni...ehhez hogy az mp3 lejátszót kiváltsa nem kell csúcs gépnek lenni, viszont egy fényképező géppel csak a csúcstelefonok veszik fel a versenyt fotózás terén, és azok is alul maradnak, de legalább értékelhető teljesítményt nyújtanak, és bármikor ott vannak a zsebedben. -
JanFe
aktív tag
Nem a legsikerultebb 2 kartyas keszulek
-
amanoba
őstag
erős hümmögések után a hátsó hangszórót emelném csak ki, mint egyetlen számomra pozitívum ebben a telóban.
-
SkyLaci
őstag
szerintem pont nem kéne kamera, és még nagyon sok másik telefonba sem, mert az 1-2 megapixeles, és a fix fókuszos kamerák csak arra jók hogy felvigyék az árát a telefonnak, használati értékük nincs, csak zavaró tényezők. egy telefonban vagy legyen használható kamera vagy ne legyen semmilyen.
-
hemaka
nagyúr
Elkéstek vele kicsit...
-
JR.CSé
senior tag
Amire kitalálták arra jó
-
tommjee
senior tag
nokia dual sim
???
a következő mi lesz nokia tv mobil ?
-
Brown ügynök
senior tag
+: külső
-: belső
-
kaller1
veterán
Buta is, drága is, de legalább Anna ikonok vannak a menüben. Ennyire futotta...
-
KyseeD
csendes tag
azért beszarás h a szar 10 Ft ot nem érő telóról csináltatok bemutatót.
a csúcstelók ( SGS2, HTCS) nem kaptak ilyet. -
m@xsys
senior tag
myPhone sokkal jobb alternativa, ez kb. a 10ezer Ft-os kategoriát üti meg.
Ez a Nokia név már nem cseng olyan jól -
tjb007
nagyúr
Látom az S30 is Annásítva lett.
Sok dolguk nem volt a telefonnal, fogták az X1-00 -t és dual-SIM -es változatot csináltak belőle.
Mivel nálunk nem kerül hivatalosan forgalomba így sok vizet nem fog zavarni (meg amúgy sem, ha dual-SIM -es telefont kéne vennem szinte 100%, hogy nem Nokiát vennék). -
cefre00
tag
Sosem hittem, hogy egyszer ezt fogom írni egy Nokiára, de ez egy rakás sz*r!
A tesztben említett LG és Samu sokkalta jobbak, szebbek, stb... Az az alap Alcatel mobil, amit mindenki lefikázott a múltkor sem tud sokkal kevesebbet, igaz, az nem is kezel kettő SIM-et. A Nokiánál néha nagyon elszállnak maguktól és sz*rért is képesek sok pénzt kérni, pedig semmit sem adnak. Legalább egy kamera lenne benne, vagy valami. Lesz ember, aki ezt megveszi?!?!
-
Maxentius
addikt
Ez is csak a "muszáj volt nekünk is ilyet csinálni"-kategória, semmi több.
-
retina
tag
nem rossz,de még várok...hátha jön valami jobb is a nokiától!
addig meg marad a jó kis nokia 1616 mint másod telefon. -
NoMagix
addikt
Van még mit tanulniuk a Nokiának más kétkártyást gyártó cégtől!
De rühellem, amikor nincs külön hangerő gomb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alacsony árfekvésű, két SIM egyidejű kezelésére is képes a finn gyártó aprósága. Mást nagyon nem tud.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Windows 10
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest