Új hozzászólás Aktív témák
-
[SFC]xCx
csendes tag
Nos, a Tabletről pár szót itt ejtenek, és az az érzésem, hogy nem kamu, ahogy ez sem:
Nokia tablet:
http://www.theverge.com/2012/12/24/3791702/nokia-windows-rt-tablet-battery-coverNokia utódja (már volt róla szó, de itt említik meg a fenti linket is):
http://www.theverge.com/2013/1/23/3906566/nokia-eos-lumia-windows-phone-details -
adamadd1
tag
Adott ki pureview-es lumiát ott a lumia 920 , a Nokia elmondta a ha pureview fémjelzés valamilyen telefon kamerás forradalmat jelent , a 808 nál a a nagy megapixeles fényképezést , ezzel gyakorlatilag a veszteség mentes zoomot , a 920nál a záridő meghosszabbításával a rossz fényviszonyok melletti jó képeket.
-
draco31
veterán
Valamiféle jó kis kiegészítővel előrukkolhatnának. Olyasmire gondolok, mint a SONY féle karóra, ami persze több mint egy karóra. Ha jól tudom az nem tárgyal a Windows-al, vagy igen? Mármint az óra.
-
Pirosász
aktív tag
Nem tartozik ide,de T-Mobile Lumia 710-re megjött a 7.8 Zune hivatalos frissítés.
Csak azért írom,mert gondolom sok Nokiás olvassa ezt.
-
-
oO7
őstag
az mondjuk pont egy igen egyszerű felület... de egy konkrét alkalmazás esetében egy telefon esetében egészen más alapelvek és koncepciók alapján rendezed el a felületi elemeket, mint egy táblagép vagy egy PC esetében... és míg utóbbi kettő eszköznek kijelzőméret szempontjából van metszete (~10" körüliek a tabletek is meg a kis netbookok meg ultrabookok), addig a telefonok ~4-5" -os kijelzőjéhez egészen más típusú felületet kell készíteni...
-
dejaris
addikt
Szerintem az asha szériát frissítik.
-
AMD Power
titán
Remélem sok jó cuccal fog menni a MWC a Nokia. Bízok bennük.
-
oO7
őstag
a Win8 UI-jának felskálázása nagyobb desktop felbontásra nem probléma, mert van egy "közös nevező"... a telefonok ~4" -os kijelzőjének képe nem "közös nevező" egy táblagéphez vagy egyéb eszközhöz... elég speciális kialakítást igényel egy telefon UI-ja egy tablets vagy PC-s alkalmazáshoz képest... ott nem (jó) megoldás a skálázás...
-
Glenda
addikt
Ezzel nem teljesen értek egyet, szerintem az Apple megközelítése volt a jó, első verzióban telefonos alkalmazásokat upscaleltek.
Egyébként meg édes mindegy mi fut az eszközön, a kernel ugyanaz, a UX is elég hasonló, az API is. A hatalmas különbség a két marketplace mérete közötti különbség.A magam részéről teljes WP alkalmazásfuttatásra számítottam RT részről legalább.
mod: a Modern UI Win8/WindowsRT-n is skálázódik a felbontás függvényében.
-
B1T3
addikt
Elég friss még a 920. Simán el tudom képzelni, hogy hatalmasat nem durrantanak az MWC-n, hanem a Nokia World-re maradnak a nyálcsorgást kiváltó újdonságok.
-
BiP
nagyúr
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
FullHD biztos nem lesz.
Nokia mindig is le volt maradva a felbontás-hajszában (még a 128x128 pixeles éra óta), nekik ez annyira nem szempont, meg ha jól tudom, a WP8 (még) nem is támogatja a FullHD-t.(#27) Glenda: Úgy igazán nem kell, gondolom, de mivel a gyártók sorra jelentik be a FullHD-s telefonjaikat, ez a trendi, meg persze, hogy felmerül, hogy a feléledő Nokia is belép-e a sorba.
-
Glenda
addikt
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
Már ne is haragudj, de 5"-re minek FHD?
-
Valami új wp -s FHD nokiát várok tőlük,hogy kövessék a mai "trendet"
-
walko
tag
válasz
undersance #4 üzenetére
Feltételezem pont emiatt a mondat miatt tette fel az amúgy jogos kérdést..
-
Воланд
titán
jaj, milyen szep is lesz majd olvasni a sok fikazo, csodbe megy a nokia, droiddal jobb lenne tartalmu hozzaszolasokat, hogy ha nem jelentenek be semmi extrat.
-
Orton96
aktív tag
Én is PV WP8 telóra számítok. Esetleg kiadhatnának egy frissített 808-at.
-
=Mentor=
őstag
Jó lenne ha a PureView lassan lejjebb szivárogna az olcsóbb telókba is. De szerintem erre minimum őszig várni kell.
-
Süvi
őstag
Én is ezt várom
-
daniel909
addikt
jöhet a vékonyabb 920 és a WP PV cucc
-
BiP
nagyúr
Gyanítom lesz, és valószínűleg most fogják bejelenteni. (meg több más telefont is.)
Már annyit pletykáltak, hogy 37MP pureview, WP8.A 808 azért is rétegtermék, mert a kivezetett Symbiannal jött még, meg mert a Nokia sem promózta eléggé.
Az új változat frissebb rendszerrel, aktualizált hardverrel, rendes marketinggel nagyobb eladásokra számíthat.(#1) Psychopeti: Max 4" PureView-ra ott a 808...
-
noisia
aktív tag
Óriási mellényúlás lenne, ha nem adna ki olyan WP8-ast, amiben Pureview lesz.
Én valami ilyesmire számítok, vagy a fémházas 920ra..
-
undersance
tag
"a HTC pedig egy külön utat választott, a tajvani cég hat nappal a rendezvény előtt, egy önálló eseményen mutatja be az újdonságokat"
Ettől függetlenül gondolom csak ott lesznek a MWC-n, és arra is tartogatnak valami érdekeset. Vagy?
-
Vikt0r
aktív tag
A hTc sajtótájékoztatón lesz valaki a mobilarénától?
-
oszi666
őstag
En arra lennek kivancsi hogy a 808bol hany darabot adtak el. Mert oke, hogy nagy dobas de akkor is retegtermek. Megaz is erdekel, hogy lesz-e hasonlo wp8
-
Psychopeti
senior tag
Kíváncsian várom hogy mit mutat be a nokia
Reméljük egy valamire való PureView telefont bemutatnak be Maximum 4-es kijelzővel nekem ez lenne ideális
ha már erről beszélnek hogy az idei év ezeké lesz a nokiánál
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest