- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Jamesb2 #4053 üzenetére
Köszi, megtaláltam, de ők Baján vannak. Elsétáltam a Váci úti Nokia Care-be (West End-del szemben) és vettem rögtön két darabot is, 1000Ft/db áron
Közben a mihez tartás végett lőttem 7-7képet az N9-el és az N8-al is, gondoltam összeszkanderoztatom őket. Ki is fordult a szemem az eredmény láttán. Egyértelműen jobb az N8, de nem annyival mint gondoltam.
Az N9-nek jóval szélesebb a látószöge, ezt alig mertem elhinni, de így van. 100%-os nagytásban megveri az N8 az N9-et, de ha az ember csak úgy ránéz egy olyan képre ami ideális fényviszonyok között készült, még akár lehet is jobb az N9. Nekem legalábbis pár kép jobban tetszik tőle.Úgyhogy nyugodtabb szívvel válok meg az N8-től, igazából csak az FM transmitter fog hiányozni, de nagyon. Nem is értem, hogy ezt hogy gondolták. Benne van, de nem lehet működésre bírni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest