- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MC Pite
veterán
válasz
fateless #21451 üzenetére
Huhh, 5230at, 5800át vagy C5-03at ne is említsd, agyvérzést kapok tőlük amikor használni kell. X6-al anno elvoltam - de éreztem hogy nem a leglogikusabb mindenütt; de az eleve olcsóbb telefonok szánt, karcolódó plexi mögötti rezisztív kijelzős rémek nagyon idegesítenek ma már.
Érdekes, Annában pont az tetszett froyós senshez képest, hogy több dolgot gyorsabban értem el - persze, nagyban függ okostelefonoknál hogy hogy lakod be, milyen programokkal könnyíted meg az életed; symbianos ismerősök közül nagyjának gyáriközeli állapotban van, enyémem pár aprósággal sokat javul a sebesség (favicons, 1 főkép, logikus/gyors menürendszer, billzár/menü/tárcsázó gomb kint a főképen, stb).vanezigy: Bringásként és orral veszem fel kesztyűben a telefont. Hátha segít.
Menü gombot zsebben is megnyomhatod véletlen. Kijelzőn más meg érdekes lehet, én a Desiret 10ből 2szer véletlen kinyomtam zsebből elővétel közben.Takilandbau: Fuji fényépezőket cserélnek most ilyen hiba miatt; de már több ezer képet csináltam (két) N8assal, ezzel még nem találkoztam (van hogy 1 hónapban 4 könyvtárat is gyártok
).
rizso: Asszem camera pro tud talán folyamatos af-et, de hallani; nem ajánlom. Nem véletlen hogy csak makrónál működik, és lassan (direkt). szinkronizációs fióknak gmal, és m.gmail.com a szerver. Pontosabbat nem tudok mert ma otthon felejtettem a telefonom, mert 1 perc alatt jutottam el az ágytól a rám váró autóig
Nem lehet hogy direkt mindig valamit máshogy sugároz a hotspot program? Más eszköz is elfelejti? Jelszavaztad? (kéne ha nem)
Gyári helyett jobb billentyűzet??? Ezt nemrég tárgyaltuk, fényévekkel gyorsabb mint a droid, ios vagy bármi a piacon!
Kijelző fényét nem kell autóra állítani, hagy középen. ennél az oled kijelzőnél amúgy is baromság állítgatni, mert nagyon széles tartományban állítja, úgy ahogy kell. Kijelzőnél állítod, nagyjából arra van a rezgés is, 3 fokozatban lehet állítani (bár én mindennél kikapcsolom).csopi04 Megnézem este. De Bellén úgy rémlik ratyibb a videólejátszás, pl kevesebb formátumot tud.
Ne szenvedjünk már annak a mindig újra felismerésén hogy a fényképezők tájkép módban normál helyett élesített jpget mentenek
Az hogy felhős égnél máshogy mérte a két expónál a fehéregyensúlyt, az nem a témától függ; épp így mérte - mauálban illik hasonlítani; vagy ha látjuk, utána kézzel lőni.
Amúgy mi értelem 2 megánál nagyobb fényképeknek??? Én 2/3"os szenzoron nagy (67es szűrőméret) fénylesővel se használok, max utómunkánál... Nemhogy telefonon... -
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
fateless #21443 üzenetére
Egy dual sim-es készüléket elcseréltem egy ZTE Blade-re (2.3.X) és véleményem szerint az Android még mindig csak játékra és a közösségi jelenlétre jó. A rendszer 2.1 óta semmit sem változott és ugyanúgy folyamatosan fel akar mászni a netre amikor mindent letiltottam. Véletlenszerűen elindítja a facebook-ot majd szépen bent hagyja a memóriába, ugyanez vonatkozik a Sugarsync-re. Valami oknál fogva a beállításokat is elindítja amikor semmit sem csinálok a telefonnal.
Most elindítottam a Gmail alkalmazást erre Facebook-t, beállításokat és a Sugarsync-et is elindította. Egy okos rendszertől nem ezt várnám, vagy lehetséges elrejtették valahol a "don't start apps randomly" gombot amit én nem találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest