- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurmau
tag
válasz
Bitmill #31660 üzenetére
Ha most felraksz egy Ivo féle Annát, az is gyorsabb lesz, mint a gyári Belle, az egyedi ROM-ok már csak ilyenek, de a Pro V8 valóban a legjobban sikerült ROM erre a vasra. Persze sajnos azt is ki lehet akasztani, mint minden oprendszert. Régóta készülök egy hosszabb beszámolóval, hogy most több mint két év után miért nem cserélem mégsem le az N8-at, az egyik ok a sok közül ez a ROM.
-
dionaea
őstag
válasz
Bitmill #30853 üzenetére
hibátlanul megy a dropbox. nekem 2 napot visszneccesen de 2mail fiokot szinkronizál. az egyik 5 perces frissítésre van állítva. napi 20-30 mail. sztem lehet használtan szépet jót venni csak nézelődni kell. tuti lesz makulátlan. a jack dugasznál a repedés ha nincs akkor az azt jelenti hogy nem dugták bele a fülest. érdekes nekem sem volt elrepedve és a füles bontatlan volt. az első csatlakozáskor elrepedt mintha a dugasz picit vastagabb lenne.
-
-
válasz
Bitmill #30829 üzenetére
Nagyon jó választás még most is.
A kamera excelent!
Fészbúk-tviter nem a legjobb ahogy hallani, de hellyel közzel használható én momentán el vagyok nélküle vidáman.
Üzemidő: Semmi gáz! Nálam 3-4 napig megy a gép.
Most, hogy bekapcsoltam a netet - akkor is 3 napig!
A titok: akkor kapcsolod be a 3G-t, ha fel akarsz menni, és az opera mini után mindent kilősz!
Jegyzet: baromira sokat használom és kényelmesen használható, szinkron az Ovin keresztül. És kész!
De van bevásárló lista Notes progi is kismillió.... /Színes, sticki féle./ -
Ricardo
titán
-
matyi19
őstag
válasz
Bitmill #30829 üzenetére
Szia!
Amire tudok válaszolok, a helyzet az hogy sok olyan dolog van amit nem használok az Álltálad felsoroltak közül...
-nagyon jó fényképezőgép és kamera- fényképező, annak ellenére hogy már 2 éve jelent meg a telefon, még mindig a legjobbak között van.
-exchange+Live/Outlook levelezés és naptár szinkronizáció (kijelzőn az események megjelenítése)-ilyet nem használok, de szerintem lehet
-Dropbox kliens-azt sem tudom hogy mi az
-Evernote kliens (elég a szinkronizáció és, ha olvasni tudom a jegyzeteimet,fejlett funkciók nem kellenek)-nem használom
-Egy jegyzet app,ami anélkül mutatja pl. a napi teendőimet,bevásárlólistát, hogy megnyitnám magát az alkalmazást- tudomásom szerint van ilyen..
-Nokia navi (ennek a frissítéseit gondolom kapja még a rendszer!?)-navi az ingyenes (offline is lehet használni, letöltheted bármelyik ország térképet ingyen), és igen, még kap frissítéseket.
-Ne akadjon le sokat a cucc-azzal nincs baj
-Bírjon ki min. két napot-olyan nincs, ez használattól függ, le lehet meríteni egy nap alatt is(bár ez többnyire nem jellemző), de tapasztáladból mondom (volt S2-m, es Lumia 800-at is használtam), többet tart az akkuja mint a WP, vagy az Android-é.
Ami nem érdekel:
-Nagy kijelző és felbontás-3,5", a felbontás sem veszés, nem pixeles
-Karcálló kijelző- pedig az is van
-Közösségi funkciók (Facebook,Twitter)- ebben nem a legjobb
A fenitek fényében javasolná valaki,hogy beruházzak egy ilyen készülékbe?
Szerintem, nem lenne rossz választás, elég jó ár/értek aranyú az N8.
Illetve, nagyon olcsón hozzá lehet jutni egy használt, garanciális, jó állapotú N8-hoz is.
Én ennyit tudok mondani, Várd meg mások véleményét is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Crypto Trade
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest