- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
correctman
tag
válasz
Szergely83 #14151 üzenetére
Pontosan ezt írta, ezt nem vitatom. Nekem a mondat végén lévő SŐTTEL van problémám. Honnan tudja hogy milyen ha nem próbálta? Ketten írták hogy egész jó. Gondolom én kis naív hogy ők vették a fáradságot és feltették és ezt a konklúziót vonták le. Burti többször hangoztatta hogy a wp-ben megtalálta a megnyugvást és már nem küszködik az sw cserélgetésekkel. Tehát akkor vagy ez nem igaz vagy pedig megint jött egy ihlete és megálmodta hogy a 8.1 üzemidőben jobb. Én inkább a két kolléga tapasztalatának hinnék de biztos bennem van a hiba. Részemről off.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Szergely83 #13707 üzenetére
Addig meg kell legyen, a kijelző cseréje szokott egy hétig tartani nekik.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Szergely83 #12561 üzenetére
Az ok, úgy értettem, hogy az új apiból úgy rémlik, hogy kiszedték a feliratkozásokhoz való hozzáférést cakumpakk, és korlátozottabb lesz az appok tudása, de továbbra is ugyanazt tudják.
-
BiP
nagyúr
válasz
Szergely83 #12494 üzenetére
Persze, értettem. Csak kis ellenpólusként írtam. Hogy nekem nincs tokom, nem is kímélem a telefont, emiatt van rajta harci sérülés, de legalább nem kell amiatt aggódnom, hogy tokot kell cserélnem
-
Titi76
aktív tag
válasz
Szergely83 #12494 üzenetére
Én megrendeltem, feltettem, nem is tetszett uh. kb 5 perc viselés után meg is válok tőle itt a HA-n. Rossz reklám de nekem ez a második típusu Nillkin tokom és mind a kettő csalódás volt. Az egész Nillkin minőség mizéria csak fel van fújva...
-
BiP
nagyúr
válasz
Szergely83 #12491 üzenetére
Én ezért használom tok nélkül.
Igaz, a 10 hónap alatt azért megkopott szegényke, és nem is repedt meg a sarka, csak benyomódott picit.
Mondjuk Isten tudja, hányszor ejtettem le, hányszor repült el az anyósülésről egy izmosabb kanyarban. De legalább nem kell cserélnem a tokokat -
Seangaijin
senior tag
válasz
Szergely83 #12491 üzenetére
Ez sajna ilyen
-
Seangaijin
senior tag
válasz
Szergely83 #11607 üzenetére
Én is leszedtem, csak majd megolvad ez a szar a kezembe...
-
DaveJr
őstag
válasz
Szergely83 #11510 üzenetére
A fekete-fehér nagyon jól néz ki
Kell szereznem egy fehér hátlapot
Na jó nem. Maradok a gyári feketénél
-
Leha
csendes tag
válasz
Szergely83 #11510 üzenetére
fekete-ezüst nálam a nyerő kombó, kicsit bánom, hogy nem azt rakattam fel zöld helyett
de legalább az ezüst keret megvan, ha nagyon unom majd egyszer, akkor a lehetőség adott
-
g4bb3r
tag
válasz
Szergely83 #11422 üzenetére
Arra van valami mód, hogy lokálba csináljak egy mentést vagy csak felhőbe lehet? A Lumia software Recovery Tool nem ajánl fel ilyen lehetőséget..
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Szergely83 #11069 üzenetére
azt próbáld már ki nekem, hogy az erős napfényt beviszed egy gyengén megvilágított szobába, és akkor a szürkének látott fekete nem lilul-e?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Szergely83 #11061 üzenetére
Ezt a hozzászólást nyilván viccnek szántad. Ha nem az elég szomorú
Zörög?
Mivel nem levegőből van se a telefon se a gomb ezért lehet, hogy rajtamarad az ujjlenyomatod akárcsak minden más tárgyon és ha koszos a kezed még az is előfordulhat, hogy elszinezed mint minden más tárgyat ha hozzányúlsz. Mellesleg te a gombjait nézegeted 5 centiről?
Vajon hova lehet még fokozni a szőrszálhasogatást???Nem akarlak megbántani, de ez már finoman fogalmazva is abnormális amit csinálsz te és még 1-2 ember ebben a topikban.
Egyébként ki lehet bővíteni az összefoglalót ugyanis mint megtudtuk visszább, már nem csak a kijelző hanem a keret is lilul
Illetve meglátszik az újjlenyomat ha hozzáérsz, jah és persze "zörög". Ezek mindenképpen említsére méltó dolgok, ezért kérem az illetékeseket, hogy nehogy elfelejtsék pótolni a hiányosságokat az összefoglalót tekintve
-
Burt1793
veterán
válasz
Szergely83 #11066 üzenetére
Cellux-szal párszor körbe kell tekerni, ha ügyesen csinálod, szinte nem is látszik, de az is lehet, hogy egy HR megoldja a problémádat.
-
Burt1793
veterán
válasz
Szergely83 #11064 üzenetére
Jogos, de ha tudod, hogy öntéshiba (nálam a szél is átjár rajta), akkor miért kérdezted?
Valószínűleg azt hallod, hogy az elektronok mozognak az aksiban, túl jó a hallásod.
Sajnos van egy rossz hírem: valaki minden bizonnyal összepiszkolja a telefonodat (esetleg a táskád), ezért piszkolja össze az a kezedet.
-
Burt1793
veterán
válasz
Szergely83 #11061 üzenetére
Az nem öntéshiba (remélem poénból kérdezted
), oda van kivezetve a gsm antenna, gps antenna, hogy ne gyengüljön el a vétel annyira. A táskában zörgés nettó hülyeség, rakd tokba, ha berakod a kulcscsomód mellé, akkor természetesen zörög, amikor összeütköznek, gondolom nem a lötyögő gombok enyhe kis fémes hangját hallod... Az üveg meg gyűjti az ujjlenyomatokat minden telefonon, ajánlom, hogy moss kezet gyakrabban és akkor nem lesz olyan zsíros a telefon a kezedtől.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Szergely83 #10646 üzenetére
Nnnna.ennyi!
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Szergely83 #10608 üzenetére
A 720-nál egyenletesebbnek tűnt az esés. De valóban, aztán tartja magát! :-)
-
törölt tag
válasz
Szergely83 #10501 üzenetére
-
Integrale
veterán
válasz
Szergely83 #10488 üzenetére
Nalam biztos, hogy be volt pattanva a helyere, lathato ha nem igy van. Tobbeknel torik ez a fajta tok/hej.
Illetve en nem feszegetve tettem fel, gombok oldalan beletoltam, masik oldalt pedig belenyomtam es kesz. Nem kell feszegetni. -
törölt tag
válasz
Szergely83 #10408 üzenetére
Köszi! Hasznos lesz
Van jó pár képem nekem is 830-al LC5-el, ha megjön a 930 megpróbálok hasonló képeket készíteni vele és felteszem én is, bár a fotós tudományom elbírna legalább egy kezdő fotó sulit
-
Integrale
veterán
válasz
Szergely83 #10398 üzenetére
Teljesen automatán használva (tehát az esetek túlnyomó részében), hozza a kategória szintjét, de nem többet. Videóban persze más a helyzet.
-
DaveJr
őstag
válasz
Szergely83 #10381 üzenetére
Fém keretnek az lehet a hátránya, hogy rosszabbul nyeli el a energiát. Tehát egy műanyag elég eltörik, emiatt kisebb ütést kap az üveg. Egy fém keret nem fog eltörni jobban átviszi a dolgot. Bár az Alu elég puha, de akkor is nagyobb az esély a törésre, mint egy műanyag esetén.
-
Burt1793
veterán
válasz
Szergely83 #10371 üzenetére
Ööö, szerintem zsebben nagyobb erők érik, mint ilyen kis hajlítgatások közben. A leejtést meg tuti rosszabbul bírja, mint a műanyag keretes társai. A titok, ahogy Integrale is mondta: nem szabad leejteni. A karcállóságát tanúsíthatom, nálam se karcolódik.
-
DeNOx
tag
válasz
Szergely83 #10368 üzenetére
Én ma a telót rendeltem meg az edigitaltól. Sajnos fehér színben nincs raktáron jelenleg
Remélem még a héten megérkezik.
-
Integrale
veterán
válasz
Szergely83 #10371 üzenetére
Aha, persze.
Ha bo nadragban hordod akkor elhiszem, egyebkent biztos, hogy igen.
-
egykori
őstag
válasz
Szergely83 #10357 üzenetére
Nekem ötödszöri visszaküldésre cserélték.
-
DeNOx
tag
válasz
Szergely83 #10357 üzenetére
Jogilag nincs megszabva, hogy hány sikertelen javítás után kell a készüléket cserélni vagy visszafizetni az árát, de általában 2-3 javítást türelmesen ki kell várni és a 3. sikertelenség után már érdemes cserét vagy pénzvisszafizetést kérni, mivel valószínűleg már úgyse tudják rendbe rakni a telefont soha.
-
törölt tag
válasz
Szergely83 #10319 üzenetére
Tudom, csak nem mindegy , hogy 20-ból egy rossz, vagy 10-ből 5
Egy multicégnek én intézem a mobil flottáját, mindig neten rendelünk, ill. webshopos rendelés történik és soha egyikkel sem volt gond (iphone 5/6 tonnaszámra, ill. Galaxy S5-ök, Z3 compactok) Sajnos 930-ast még nem kért senki
-
törölt tag
válasz
Szergely83 #10317 üzenetére
Sajnos a T. webshopban sem lehet előtte kézbe venni vizsgálatra
és tartok tőle, ha kibontom küldhetem vissza mint a 830-at és megint várhatok 2 hetet mire törlik a webshopból a rendelést és vehetek új kedvezményes készüléket. Ráadásul a 830-at csak webshopban lehet kapni.
-
törölt tag
válasz
Szergely83 #10314 üzenetére
Egyébként ennyi idő alatt amióta megjelent, illett volna változtatni egy kicsit a gyártáson (kijelző elállás) ill. kezdeni valamit a képernyővel. Láthatóan nem nagyon változtattak
-
Integrale
veterán
válasz
Szergely83 #10294 üzenetére
Ha nincs az egyik hiba, akkor van helyette egy másik. -
ZÁEL
tag
válasz
Szergely83 #10196 üzenetére
Ha megnyitom a word-ot és rá akarok keresni arra a txt-re, ami nekem kellene, akkor azt írja ki, hogy a keresett elem nem található. De miért nem találja?
A nevét jól írtam be!
Köszi -
ZÁEL
tag
válasz
Szergely83 #10196 üzenetére
Megnyitom, de nekem nincs olyan opció, hogy kivágás és másolás.
Mit rontok el? -
ZÁEL
tag
válasz
Szergely83 #10194 üzenetére
Hát eddig nem jöttem rá, hogyan kell
Elmondanád! -
ZÁEL
tag
válasz
Szergely83 #10188 üzenetére
De nekem .txt állományban menti el az összes jegyzetet, amit átviszek a régi telóról.
Ezt át lehet konvertálni .docx-be? -
Titi76
aktív tag
válasz
Szergely83 #10146 üzenetére
Én is CX-300 -at használok csak még az I. verziót. Sok telefonom és annó MP3 lejátszóm volt de a 930 magasan veri az összeset.
CX-200-at láttam valamelyik nap az MM-be 6-7e körül. A CX-300 II ott 15e! -
Seangaijin
senior tag
válasz
Szergely83 #10146 üzenetére
Nekem CX200-volt
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Szergely83 #10099 üzenetére
pedig simán elképzelhető, hogy van köze a színhez, a feketének van egyedül festett kerete. nem tudom, hogy hol vannak a ragasztási pontok, de ha a kerethez fogják hozzá, és tegyük fel a sima alu keretnek jobban tapad a felülete, mint a festett alu keretnek, akkor abból adódik, hogy arányaiban is több fekete hibás lesz.
aztán nem mondom, hogy ez így is van, de elképzelhetőnek elképzelhető.jodamester: bár még nem próbálgattam, de miért venne fel úgy máshogy, mint ahogy be van állítva?
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Szergely83 #9900 üzenetére
Köszi!
-
.LnB
titán
válasz
Szergely83 #9847 üzenetére
Köszönöm az infót.
-
Integrale
veterán
válasz
Szergely83 #9851 üzenetére
Nem simul rá.
-
XZoli
aktív tag
válasz
ez nem üveg, de teljesen kiér a telefon szélére [link]
-
jeni
félisten
válasz
Ezért érdemes sima fóliát rátenni es azt a részt levágni ahol a kijelzö íve van. Igaz kisebb lesz de csak közepén még mellé egy flipes tokot venni. Azért a gyártót megkérdezném miért így képzelte el a 930 kijelzö felületet a szélen?
-
Burt1793
veterán
válasz
Szergely83 #9828 üzenetére
Ne az amoledet szidd, jó ez, még így is, de egy s5 kijelzője már minden ipsnél jobb tud lenni. Majd a következő lumiában már jobb lesz.
-
Szergely83
tag
válasz
Szergely83 #9827 üzenetére
Egy minimális lilásodás tényleg van, dehát fakk... Egy amoled kijelzőnél abszolút színhűségről beszélni kár.
-
Burt1793
veterán
válasz
Szergely83 #9825 üzenetére
Köszi a képet, igen, ez a lilulás. Nézd meg a kikapcsolt kapcsolót, az a te értelmezésedben milyen színű? Oké, nem annyira lila, mint egy érett szilva, de közelebb van hozzá, mint a közepes/magas fényerős szürkéhez.
Én már egyszer összehasonlítottam, hogy mindenki értse, hogy miről van szó.
Imádom, ahogy fel illetve lekapcsolja az alsó három gomb világítását a külső fényviszonyok változásakor, nagyon komoly, nem egy droid. -
hroberto
veterán
válasz
Szergely83 #9789 üzenetére
Nálam is előfordul néha, hogy nem éled fel a kamera gombra.
-
smash88
csendes tag
válasz
Szergely83 #9781 üzenetére
Szia.
Kérdésem az lenne hozzád, hogy a képernyőzarat hogy lehet kitenni csempére?
-
Nergalos
aktív tag
válasz
Hi, szoftvert frissítettél? Nekem korábban volt ilyenem kb kétszer. Mostanában nincs mióta az új szoftver van rajta.
-
Integrale
veterán
válasz
Nézd meg, hogy biztos nem áll-e el az üveg ha felülről nézed, akkor a bal oldala, ha nem reagál ezekre, akkor annak a közelségérzékelő az oka.
-
kcs73
aktív tag
válasz
Szergely83 #9448 üzenetére
Igen,én is úgy vettem!
Igaz az ex feleségem nevére,mert neki már van ott előfizetése,és így csak a díjcsomagot kellett fizetnem a futárnak!
5490ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest