- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4bb3r
tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja használom a telót, androidról álltam át. Van pár dolog ami hiányzik de túlélem. Viszont két olyan dolgot tapasztalok ami itt nem kerül említésre.
1. Skype videó beszélgetések után kb. 10-ből 8 esetben a beszélgetés végeztével elkezd a hangszóróból valami statikus zaj ordítani és ezután a telefon újraindul.
2. Ha "él" a képernyő tehát aktív akkor a hangszóróból halk szintén sistergést lehet hallani. Elég ha csak feloldom a képernyőzárat..
Ötlet / tapasztalat mit lehet csinálni?
A váltásban főleg az motivált, mert untam a "lagdroidot" random hibákat etc. Jelenleg nem mondanám, hogy sokal jobban teljesít a L930 random újraindulások beakadások tekintetében mint a Samsung Galaxy s3 volt.. Persze az összkép még mindig jobb (üzemidő, kamera, etc.) de többet (több stabilitást) vártam..
-
g4bb3r
tag
válasz Szergely83 #11422 üzenetére
Arra van valami mód, hogy lokálba csináljak egy mentést vagy csak felhőbe lehet? A Lumia software Recovery Tool nem ajánl fel ilyen lehetőséget..
-
g4bb3r
tag
fantasztikus.. backupoltam mindent , ment a software reinstall a a recovery tool-al ezek után nem tudom visszaállitani, semmit nem lát a onedriveon. Köszönöm M$... email beallitasok minden ment a levesbe.. kva ideges vagyok
-
g4bb3r
tag
csak a képeket..
vagy én tudok valamit rosszul. Azt vártam mint androidnál, egy hard reset után belépek és leszed minden appot beállítást, hogy voltak elrendezve a csempék, háttér etc. Ez óriás elvárás lett volna? Persze az app storebol le tudom szedni ujra ezeket de hát c'mon 2015 van .. ezt a régi telóm is alapból tudta..
-
g4bb3r
tag
backup kérdés..
Többször is elhasalt a backup 97%-nál , kiirta hogy nem tudott backupolni. X-edik próbálkozásra sikerült. De továbbra se látom a onedrive-on.. Ha bemegyek a Settings > backup > app+settings -be akkir most kiírja, hogy backupolva x perce. Ha bemegyek a "manage backups"-aba akkor azt irja 0byte-ot foglalok a OneDriveon..
update: megegyszer ráküldtem , most már 4.4Mb-ot foglal (nem kevés az?)
OneDriveon továbbra se látom...
Ötlet?
Köszi!
-
g4bb3r
tag
Hali,
Néhány napja sikeresen csatlakoztam a "jobb felső sarokban elvált üvegesek" táborához. Az a kisebbik baj, hogy nem megy a duplakoppos képernyő felélesztés de a bejövő meail-eknél/sms etc. se villan fel a képernyő, hiváskor a hívás befejeztével nem éled fel csak a power gomb megnyomásával..
Kérdés: tapasztalataitok szerint melyik a leggyorsabb Nokai Care BP-en ill. tudtok e ilyenről A Déli pu. vagy Keleti pu. környékén?
Céges teló kb 24h -ban szükségem van rá, szóval a ehető leg minimálisabb időtartamra tudom nélkülözni..
Köszi..
[ Szerkesztve ]
-
g4bb3r
tag
Leadtam a telót a Nokia Care-be (West End mellett). Pont ott volt egy futár egy szatyorba vitte el a javitásra váró telefonokat.. Kivéve a 930-asokat azok központi szervizbe mennek.. Volt egy pár az asztalon..
Persze mikor bekapcsoltam hogy demonstráljam az dupllakopp nem működik c. dolgot nyilván működött. Ennek ellenére leadtam javításra, ezt már csinálta (működik/nem működik). Remélem nem dobják vissza javítás nélkül..
Azon morfondírozom ha a T-Com-ba vittem volna be adtak volna e cserekészüléket..A hab a tortán a tartalék Samu GalaxyS3 megbolondult lemerül, pár óra alatt, nem lehet tölteni melegszik mint állat.. Hosszú hét lesz..
A melegedés lehet amiatt , hogy a nano sim ilyen adapterel van benne? Előtte nem melegedett nem értem..
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wuthering Waves
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Excel topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest