- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
galervin93 #10109 üzenetére
Naptár nem tud ilyet?
-
westcoastog
veterán
válasz
BeseSasa88 #10091 üzenetére
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #10068 üzenetére
és azért nem jó a kijelzővilágításkezelés, értem.
-
westcoastog
veterán
válasz
StarKiller89 #10043 üzenetére
De, pedig ekkora a távolság.
-
westcoastog
veterán
Jöhetne valami firmware frissítés a lezárt kijelzőt feketén világíttató hibára. Nem sok, de ne legyen már ilyen.
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #9850 üzenetére
Igen, pont beakartam írni hogy megkapja mindenki..
-
westcoastog
veterán
Úgy látom nokia camerát frissíteni is csak proxival lehet.
-
westcoastog
veterán
válasz
thomson9505 #9732 üzenetére
Ha rajtam múlna be is dögölhetne az enyémen, utálom ha a gombok miatt rezeg a telefonom.
-
westcoastog
veterán
válasz
patex1983 #9626 üzenetére
Nagyon patent, imádom, nagyon jól szól, elegendő a basszus, hangminőség nagyon jó, és kényelmes.
Legalább nem fájdul már meg tőle a hallójáratom, mert az agyba dugós nyomta egy idő után, pedig már elég régóta használtam agyba dugósat, de mindig is ez volt a baj, hogy fájt a fülem tőle belül. -
westcoastog
veterán
Facebook fiókot hogy a tökömbe tudom törölni, mert ott is megváltoztattam az email címem, és akkor most törölném hogy újra hozzátudjam adni, mert most nem tud szinkronizálni meg semmit mert ugye facen is megváltozott a belépési emailem, de hiába akarom törölni vagy szinkronizálni, azt íjra ki hogy beavatkozás szükséges, mit avatkozzak be? Ms fiókban megszüntettem a kapcsolatot a face-el de nem törli most sem.
-
westcoastog
veterán
válasz
gabikiraly2 #9598 üzenetére
Ment pü.
-
westcoastog
veterán
Beszarok, tényleg működik ha a zenét behúzom a ringtone mappába.
-
westcoastog
veterán
válasz
maggi1886076 #9548 üzenetére
-
westcoastog
veterán
Áh sikerült a proxizás.
Elméletileg töltődik.
Éskészis. -
westcoastog
veterán
Igen nyomtam hard resetet, de az első indításkor felajánlotta hogy tiszta lappal indítom e a telefont, vagy backupból visszaállítja a dolgokat.
Engedélyeztem hogy csináljon mentést a felhőbe, rányomtam és már telepítette is vissza az appokat, beállította a fehér hátteret stb.Na de mit csinálok rosszul? Proxy engedélyezve, ip-port beírva és ennyi, pedig még az országot is ámérikára raktam a beállításokban.
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #9417 üzenetére
De hogy megy ez a proxyzás? Beírtam a proxit, portot, erre hogy nem tudja megjeleníteni a lapot, stb, vagy ez speckón csak sysapp pusherrel lehetséges?
-
westcoastog
veterán
Hát ugye nekem a microsoftos fiókom google email címmel volt beregisztrálva már pár éve, most gondoltam kettéválasztom, csináltam egy outlookos címet, beállítottam mint elsődleges cím, és mivel azzal az ms accounttal vagy bejelentkezve a telefonra aminek az email címét éppen kicseréled, resetelni kell a telefont, ennyi.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #9413 üzenetére
Ja semmi, még jó hogy visszaállít mindent úgy ahogy volt.
-
westcoastog
veterán
Na most megcsináltam hogy a microsoft fiókomnak ne legyen köze a gmailhez, fú mire újra beállítok meg letöltök mindent a telefonra...
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #9355 üzenetére
Tessék elmondani mindenkinek. XD
Vagy írasd bele az első hsz-be.
-
westcoastog
veterán
Hm, fél órája vettem le a töltőről 100%-ra töltve, most nézem 86%-és nem fut semmi, vannak azért még anomáliák.
-
westcoastog
veterán
válasz
Daywalkerke #8994 üzenetére
Gmail szinkronizálható, drive-ot nem tudom, youtube-ot meg gond nélkül lehet böngészőben használni.
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #8926 üzenetére
Mindenki ezt veszi az olcsó szarszungok meg más gyenge okostelók helyett, az meg a nyakukon marad.
-
westcoastog
veterán
válasz
AMD Power #8823 üzenetére
Ahhoz milyen van?
(#8825) schumy1
Nekem egy kicsit soknak érződik a magas a sony-val. Sennheiser HD202-vel van meg az a szint ami megfelel a füleimnek. De hát nem járhatok abban mindenhová. Lehet alá lőttem a dolognak azzal az olcsó sony-val.
Sony-val egy Edda 1. album-on lévő számok nagyon gyengén szólnak, míg egy ladánybenénél van azért valamennyi basszus, fejhallgatóval már teljesen jó.(#8826) Simtu
Neked milyen az a sennheiser? Lehet inkább gyűjtök olyanra, sony-t meg eladom vagy nem tudom, de a Hd202-vel elégedett vagyok.Kijöhetne egy frissítés amiben ketté szedik a multimédia és rendszer hangerő szabályzást, meg hogy bekapcsolás után maradjon a csengőhangerő 30-ason.
(#8827) Devas
Két klikket is érezni, 1 halkabbat ami a fókuszálás, lejjebb nyomva erősebb klikk meg a fényképezés. -
westcoastog
veterán
válasz
T_Stark #8752 üzenetére
Érdekes, dolog az biztos, bár én inkább esténként mindig kikapcsolom, emiatt is, nehogy valami process megragadjon és lezabálja a telót.
Akinek gondja van az akkuval, próbáljon meg egy bekapcsolhatatlanságig merítést, utána maxra töltést, úgy vettem észre nálam azóta normalizálódott az aksi használat/visszajelzés.
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #8683 üzenetére
Ou.
Tessék venni fóliát. -
westcoastog
veterán
válasz
Sub-ZeRo #8628 üzenetére
Itt le van írva minden, telepítéstől a feature-ökig.
(#8644) PRESSLABOY
Talán nokia musicban van eq, csak az erre meg nem elérhető, külön eq-ról meg nem tudok, de nekem is jól jönne, mert a basszus is elég gyatra agybadugós sony fülessel is.. -
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
Kész, feltelepült.
-
westcoastog
veterán
Tehát akkor ezt a gdr3-at később minden gond nélkül lehet frissíteni majd ha kijön a szolgáltatóktól is ota-n?
(#8609) woland_y2k
Akkor fel is dobom, kell nekem azacsúnyaikszataskmenedzserben.
Legyen 100%-ra töltve a telefon, vagy elég 68%-on? -
westcoastog
veterán
Teszteljetek csak, én még nem merem felrakni.
-
westcoastog
veterán
Az miért lehet hogy egy haverom ha felhív engem, akkor azt mondja neki hogy előfizető nem elérhető, a telefonszáma ott van a kontaktoknál, és én fel is tudom őt hívni, de ha ha ő hív akkor nem vagyok elérhető felé, csak hívás után kapom az sms-t hogy volt tőle egy nem fogadott hívásom.
-
westcoastog
veterán
Csináltam egy 5 perces videót, 3:53 körül találtam egy akadást, meg ott ugrott a kép kicsit.
SD le lett formázva. CL6-nak elégnek kell lennie, lehet nem ártana valami frissítés a kamerának. -
westcoastog
veterán
válasz
schumy1 #8488 üzenetére
Már csak az a baj hogy nagyméretűek lesznek a videók, amiket egy évtized míg feltöltögetek skydrive-ra.
Ott tartok minden képet/videót. Csak hát 10/0.5-ös nettel szopás az élet, 10/10Mbitet miért olyan nehéz alap dolognak beállítani.Ja meg tegnap csinált egy beolvashatatlan szürke videófájlt is.
(#8489) consono
Leformázom akkor. -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #8436 üzenetére
Erre valakinek valami ötlet?
-
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #8455 üzenetére
Még nem dolgozok, és nincs netes vásárlásra alkalmas bankkártyám sem, csak számlaszámom.
nem sajnálom a pénzt szoftverekre, már amikor lehet.
(#8456) T_Stark
Egyszer szerintem nem árt neki, de azért merítettem le mert részeg voltam az éjjel és sokat nyomdostam.
92%-on van most, és reggel 9 körül húzhattam le a töltőről.(#8459) muratomi1
csak a kalapácsos módszert ismerem. -
westcoastog
veterán
válasz
old rocker #8453 üzenetére
Ja hogy 475, akkor nem téma egyelőre..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest