Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jó ötlet!
-
válasz
tariattila
üzenetére
Neked is mondom, hogy nézd meg a hír dátumát

Norbi89: De nem ám. Nagyjából ekörül jelentették be hivatalosan, bár a kiszivárgott infók már jó ideje keringtek.
-
tariattila
veterán
azért nem dob ki mindenes érintőst mert ilyen f@szságokon küszködik ahelyett, hogy a jelen kor elérhető technikáiból építettek volna már valamit ami a poros nyomában lenne legalább a konkurenseknek...
szép dolog a jövőt kutatni de ezt olyanok tegyék akik a jelenben szinten vannak..
-
válasz
csanadjatek
üzenetére
Azt azért figyelted ugye, hogy ez egy 2008-as hír volt?
Mindamellett semmit nem láttunk eddig a Haptikosból. -
SPY0817
aktív tag
Szerintem nagyon jó... mondjuk én Nokia fan vagyok és nagyon sajnálom hogy nem dobki egy igazán jóféle mindent bele érintőset...
-
Dare2Live
félisten
válasz
asadasad22
üzenetére
szóse róla az ilyen "átalakul billentyüzetté gépelésnél a kijelző" majd egy 2-3-4év múlva sanszos....
-
asadasad22
őstag
...hanem mi más lenne a divat? szerintem attól még messze vagyunk, hogy a mobilt lerakd az asztalra, hogy kivetítsen egy hologrammos kijelzőt, ami egyben érintős is és két kézzel kezelhető, mást meg nem nagyon tudok elképzelni

egyébként a cikkhez visszatérve: nagyon ott lenne egy ilyen fejlesztés, csak nekem már ez is kicsit túl scifisnek tűnik, ahhoz, hogy a közeljövőben valóra váljon

-
iknight
senior tag
Szerintem pedig inkkább fölöslegessé válik, mert egyre több az érintőkijelző, és szerintem rövid időn belül, csak az alsó kategóriás telóknál lesznek a gombok, ugyanis az érintő kijelző sokkal praktikusabb szerintem... De nem is ez a lényeg, hanem hogy addigra elszoknak az emberek a gomboktól és fölösleges lesz a gombok imitálása
Egyébként szerintem ha a nokia nagyon akarná akár 1 éven belül is piacra dobhatna egy ilyen telót szerintem, csakhát nem akarja, mert igyis ő a legnagyobb mobilgyártó, minek fejlesszen ha újdonságok nélkül is megveszik a telefonjaikat 
-
1010
őstag
mire ez megvalosul mar nem is az erinto kijelzo lesz a divat,
-
Dare2Live
félisten
Hát nagyon jó lenne de nem hiszem, hogy a közeljövőben ilyen mobilok szaladgálnak majd....

-
Kobe
veterán
kicsit végiggondolva mivel a foyladék a kijelző felett helyezkedne el, én valamilyen fényre sűrűséget, vagy térfogatot váltó folyadékot tudnék elképzelni, amit a hátulról világító panel fénye vált ki a folyadékban.
-
Kobe
veterán
végre valami értelmes ötlet, arra viszont kiváncsi lennék, hogyan vezérlik a folyadékot - akár elviekben is - az alatt a réteg alatt ? Szerintem ez erősen nanotechnologiához kötött, tehát még jó 10 év
-
Ez nagyon tetszik!

-
Egzee
őstag
Királyság!
A kijelző karcállósága egyenlő lenne a CD lemezével!
Ezek télleg hajthatnak, hogy megcsinálhasság azt a fantáziaphonet amiről videót csináltak! Mi is volt a neve? Morph?
Mind1... Gondoljatok bele, hogy mik lehetnek azokban a laborokban, amikben ezeket csinálják! Sztem ha megtartják az összes működőképes modell-t, vagy csak a tervrajzát, akkor egy teljesen más alakú, funkciójú telefonvilágot lehetne felfedezni!
Titta Spore! 
-
vehement69
senior tag
érdekes, kíváncsi vagyok mi lesz belőle!
és igen, egyetértek, én is ilyeneket várok egy olyan névtől, mint a Nokia!
//gonosz mód on
Már csak egy designert kéne felvenniük

//gonosz mód off
-
iknight
senior tag
Ez igen! Ilyen dolgokat várna az ember a világ legnagyobb mobilgyártójátó. Nem N96 okat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként szerintem ha a nokia nagyon akarná akár 1 éven belül is piacra dobhatna egy ilyen telót szerintem, csakhát nem akarja, mert igyis ő a legnagyobb mobilgyártó, minek fejlesszen ha újdonságok nélkül is megveszik a telefonjaikat

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)