Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
scaros
csendes tag
Üdv minden fórumozónak!
Az elejétől fogva olvasom a fórumot, és rengeteg hasznos információhoz juttattatok, ezóton is köszönöm! Már több, mint két hónapja nyúzom az 52-est, és bár még az 51-es is megvan, a veterán már lassan elajándékozásra kerül. Ami az én telómat illeti, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, és bár még a régi szofttal fut, nem fagy, nem halkul, nem lötyög, szóval egészen egybenvan (aztán most, hogy jól elkiabáltam, két nap múlva be sem tudom majd kapcsolni...
)
Szóval ami az általános hibákat illeti, lekopogom, mentes a telefonom tőlük. Egy-két telepített program azonban makacskodik. Ilyen pl. a winfos lájv messzindzser, ami bejelentkezik, működik, minden ok,...egészen addig, amíg a telefon energiatakarékos üzemmódba nem kacsol, vagy át nem váltok egy másik programba. Mert akkor biza fogja magát, és kilép (ezt kb. egy hete csinálja, és érdekességképpen az E51-en is ugyanez az alkalmazás ugyanezzel a hibával állt elő). Próbáltam újratelepíteni a programot, de nem oldotta meg. (persze a Fring is fent van, a Slick is, de valahogy ezt szoktam meg, ezt szeretem használni). Valaki tapasztalt ilyesmit?
Garmin fronton nekem érdekesmódon meglehetősen stabil, jelet is hamar talál, más kérdés, hogy a beépített GPS-e elég lagymatag néha jelmegtartás terén.
Egy másik kérdésem, hogy milyen programot tudtok ajánlani, amivel estére beizzíthatok valami néma/tárgyalás üzemmódot, mert nem szeretem, amikor a reggeli kellemes ébresztőhang még berreg is (értsd:rezgő). Tudom, hogy alapból lehet időzíteni egy üzemmódot, de azt mindig el kell vele játszani, és boldoggá tenne, ha ezt magától meglépné minden este, aztán reggel ébresztés után visszakapcsolna. Igazság szerint a szignózástól kissé ódzkodom, ezért valami más megoldásban reménykedem.
A mágneszáras tokhoz pedig annyit, ha nem valami brutál neodímium mágnes, akkor szerintem annyira nem gáz, legalábbis nekem ugyanaz a mágneses tokom van már vagy két éve, és eddig még nem okozott galibát...!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest