- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
És egy aktuális, ami az OFF topic témájába vág:
http://index.hu/tech/uzlet/2010/04/14/kozossegi_halok_az_uzleti_eletben/
-
Kumite
aktív tag
válasz
Quasi_modo #28 üzenetére
Már bocs, de fogjátok már fel, hogy nem olyan üzletemberre kell gondolni, aki öltöny nyakkendőben, 50 évesen tárgyalásról tárgyalásra megy.
Írtam már rá példát, de elmondhatom megint. Pl. egy programozónak, egy marketingesnek, egy ügyvédnek, egy üzlet kötő ügynöknek,egy pénzügyi szakembernek, egy orvosnak stsbtbstbstbstsb., mindnek lehet üzleti telefonra szüksége, és nem is csak lehet, gyakran van is. És ugyanezek az emberek lehetnek pl. 25-30 év közöttiek, akik igenis sokat Facebookolnak pl.
Nem feltétlen az egész napról van szó. Amíg hazaér az irodából fél órát bkv-zva, addig megnézi, hogy ki mit posztolt, kommentel 1-2 feltöltött képet, belép msn-re és megbeszéli a haverokkal, hogy hazaér, letusol, beugrik a whiskey-ért és már ott is van.
-
Kumite
aktív tag
Képzelj el egy olyan fejlesztő kis vagy nagy céget, ahol 22-35 évesek dolgoznak. Naponta használják a telefonjukat, hogy emailt olvassanak, írjanak, és ha hazaérnek (vagy épp nincs mit dolgozni
), akkor megnéznék, hogy mi a helyzet a Facebookon.
Na ezzel a példával kb. az IT/Telco iparágban dolgozó fiatalok (definíció fent, nem 16 évesekre kell gondolni) negyedét simán lefedtem...
szerk.: utóbb olvastam el a cikket, mint a hozzászólásokat, kb ugyanazt mondtam el én is. Másik példa: olyan ez, mint nem túl okos multimédia tudást tenni egy üzleti telefonba. Attól, mert valaki üzleti felhasználó, hazafelé még akar zenét hallgatni, videót nézni. Ugyanez a helyzet a kamerával is, fényképezni is akarhat és akar(na) is.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest