- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
És egy aktuális, ami az OFF topic témájába vág:
http://index.hu/tech/uzlet/2010/04/14/kozossegi_halok_az_uzleti_eletben/
-
Kumite
aktív tag
válasz
Quasi_modo #28 üzenetére
Már bocs, de fogjátok már fel, hogy nem olyan üzletemberre kell gondolni, aki öltöny nyakkendőben, 50 évesen tárgyalásról tárgyalásra megy.
Írtam már rá példát, de elmondhatom megint. Pl. egy programozónak, egy marketingesnek, egy ügyvédnek, egy üzlet kötő ügynöknek,egy pénzügyi szakembernek, egy orvosnak stsbtbstbstbstsb., mindnek lehet üzleti telefonra szüksége, és nem is csak lehet, gyakran van is. És ugyanezek az emberek lehetnek pl. 25-30 év közöttiek, akik igenis sokat Facebookolnak pl.
Nem feltétlen az egész napról van szó. Amíg hazaér az irodából fél órát bkv-zva, addig megnézi, hogy ki mit posztolt, kommentel 1-2 feltöltött képet, belép msn-re és megbeszéli a haverokkal, hogy hazaér, letusol, beugrik a whiskey-ért és már ott is van.
-
Kumite
aktív tag
Képzelj el egy olyan fejlesztő kis vagy nagy céget, ahol 22-35 évesek dolgoznak. Naponta használják a telefonjukat, hogy emailt olvassanak, írjanak, és ha hazaérnek (vagy épp nincs mit dolgozni
), akkor megnéznék, hogy mi a helyzet a Facebookon.
Na ezzel a példával kb. az IT/Telco iparágban dolgozó fiatalok (definíció fent, nem 16 évesekre kell gondolni) negyedét simán lefedtem...
szerk.: utóbb olvastam el a cikket, mint a hozzászólásokat, kb ugyanazt mondtam el én is. Másik példa: olyan ez, mint nem túl okos multimédia tudást tenni egy üzleti telefonba. Attól, mert valaki üzleti felhasználó, hazafelé még akar zenét hallgatni, videót nézni. Ugyanez a helyzet a kamerával is, fényképezni is akarhat és akar(na) is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged