Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Pár napja használok ilyet. Az E50 után a legösszerakottabb Nokia, a belsőt pedig bemutatnom nem kell. Igazi, vérbeli üzleti készülék csak ajánlani tudom.
Azok a Bloodoe Stewiekék, akik a telefon kezelhetőségét kérdőjelezik meg a navipanel miatt ugye fogtak ilyen telefont a kezükben?
Nem, biztos nem. Mérföldekkel, SOKKAL jobb a kezelhetősége mint az E71-nek, márcsak tudom azt használtam közel 1 évig. A külső pedig baromira szubjektív.
-
nem tudja valaki , milyen sebességű proci van benne?
-
Ricardo
titán
Jó lenne élőben menézni egyet, mert a C5 nem olyan gagyi a valóságban, mint ahogy a képekeről átjön. A valóságban nem annyira üt el a szürke csík.
-
symbian 3.0-ás rendszerrel jön már ?
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok,
Valaki el tudna mondani nekem, h a Nokia E72 es E5 kozott mi a kulonbseg? Ugyanaz a qwerty, hasonlo a screen is, a szolgaltatasok is, mik a kulonbsegek megis? Arban az E5 lejjebb indul.
Koszi,
b -
mate317
tag
A státusszimbólumosdihoz csak annyit, hogy nem kell mindig rosszra gondolni. Egyesek nem azért vesznek nagy autót, drága órát, játszanak telefon-asztalrakirakosósdit, hogy megmutassák, ki a fontos ember, aki több nálad. Egyszerűen csak menőznek, ahogy az ovisok is a távirányítós autóval, az iskolások a playstationnel, gimisek-fősulisok a police napszemcsivel. Csak a felnőttek komolyabb dolgokkal teszik ugyanezt
Persze vannak kivételek, akik felsőbbrendűségüket próbálják mindenáron a világ tudtára adni, na nekik tényleg a k**** a****kat!Hogy stílszerű legyek, ez a teló nem menő. Túl játéktelefonos. Persze ettől még lehet hibátlan, de a célközönség nagy része marad az E-szériánál.
-
Newyorker
addikt
nekem tetszik, bár talán inkább e72
-
Nem szeretem az egybefolyt kezelőszerveket
Legyen minden szépen különálló gomb.
Valamint hiba volt levenni a naptár és a névjegyzék dedikált gombot... -
Jadro
veterán
válasz
#53246592 #45 üzenetére
Azért mert én nem használom, elismerem hogy sokan szeretik és felfelé ível a facebook. Azt is belátom hogy egy 3rd party progi jobb mint böngészőben nyomni. Csak azt nem látom be, hogy egy külön is feltehető ingyenes programnak kell a fontosnak lennie hogy meghatározzon egy kategóriát. Nem a facebookon rugózom.
A kategória adott, nem kell fokozatosan lejjebb adni belőle, de eközben alakítani kell persze az új kihívásoknak megfelelően.
-
törölt tag
lehet Magyarorszagon kis csoport, de ez nem mindenhol van igy. Igen, lehet pl. böngeszöböl is tök jol facebookozni, de ha a dedikalt alkalmazas szebb, jobb akkor azzal eleg sok embernek el lehet adni egy ilyen telefont. nem a facebook alkalmazas az elsödleges, de ez egy viszonylag uj es keresett feature.
-
Kumite
aktív tag
És egy aktuális, ami az OFF topic témájába vág:
http://index.hu/tech/uzlet/2010/04/14/kozossegi_halok_az_uzleti_eletben/
-
attisx
addikt
Ezt most nem a Facebook kliens védelmében írom, de azt sajnos /nem sajnos (mindenki döntse el magának) el kell fogadni, hogy a különböző közösségi portálok, szolgáltatások mára olyannyira a mindennapi életünk részévé váltak, hogy például egy komolyabb cég HR-se is, állásinterjú előtt rákeres a delikvensekre ezeken az oldalakon. Szóval valamilyen szinten érthető, hogy az ilyen-olyan kliensek előtelepítve ott vannak minden újabb telefonon. Persze az valóban vitaható, hogy ezt tényleg fő featureként kell-e reklámozni.
-
Jadro
veterán
válasz
#53246592 #41 üzenetére
Most úgy csináltok mintha a facebook kliens nem lehetne ráapplikálható utólag vagy gyorsgombra kirakható stb. Miért a facebook az elsődleges egy üzleti telefonban? Miért kel benne lennie? Mert van egy kisebb csoport aki használja? Fel lehet tenni pikk-pakk. A játék kinézet viszont megmarad, facebook kliens ide-vagy oda. Egy üzleti szegmensben pedig ez a fontosabb szerintem.
-
törölt tag
nem mindenhol esik le a nem letezö korona az uzletember fejeröl ha batarluxusauto helyett tömegközlekedessel megy munkaba.
amugy van olyan ismerösöm aki tipikusan egyik meetingröl masikra szaladgalos uzletember (legalabbis volt amikor ugyanazon cegnel dolgoztunk) es emellett megszallott facebook user. -
attisx
addikt
Így van, az "üzleti szféra" nem csak a cégvezetőkről szól. Mellettük még van kismillió alkalmazott, munkatárs, akik nem járnak "telefont asztalra kirakós" tárgyalásokra. Az öltönyös nyakkendős managereknek meg ott van egyelőre az E71-E72 páros. Ennek a vonalnak a folytatásaként pedig, érzésem szerint, egy-két hónapon belül úgyis jön majd az E7-XX széria.
-
Kumite
aktív tag
válasz
Quasi_modo #28 üzenetére
Már bocs, de fogjátok már fel, hogy nem olyan üzletemberre kell gondolni, aki öltöny nyakkendőben, 50 évesen tárgyalásról tárgyalásra megy.
Írtam már rá példát, de elmondhatom megint. Pl. egy programozónak, egy marketingesnek, egy ügyvédnek, egy üzlet kötő ügynöknek,egy pénzügyi szakembernek, egy orvosnak stsbtbstbstbstsb., mindnek lehet üzleti telefonra szüksége, és nem is csak lehet, gyakran van is. És ugyanezek az emberek lehetnek pl. 25-30 év közöttiek, akik igenis sokat Facebookolnak pl.
Nem feltétlen az egész napról van szó. Amíg hazaér az irodából fél órát bkv-zva, addig megnézi, hogy ki mit posztolt, kommentel 1-2 feltöltött képet, belép msn-re és megbeszéli a haverokkal, hogy hazaér, letusol, beugrik a whiskey-ért és már ott is van.
-
MartOOn
addikt
ennyi helyet elcseszni arra a pár gombra a középső sávban... ejnye Nokia!
ez nagyon gáz! -
GALARDO
addikt
Nem rossz de nem hinném hogy valaha vennék iyen telót.
-
<NewL>
addikt
ritka benan nez ki
-
Ricardo
titán
Valahogy nem illik az E szériába. Ez egy felturbózott C3. Semmi üzleties nincs benne. Amennyi lehetne (E63) még azt is megölik ezzel a szürke csíkkal a navigációs részen. A képen lévők közül pont ezért a szürke jön be , mert ott nem üt el annyira.
-
máyköl
veterán
Simán reggeltől estig folyamatosan végig lehet vele telefonálni a napot.
Nem rossz, nekem tetszik.
Lehet már bőven válogatni a Nokia QWERTY gombsoros telefonjainak a szériájából.Szép telefon!
-
Quasi_modo
nagyúr
Most komolyan! Melyik üzletember fogja a közösségi oldalakat bújni egész nap? Ez komolyan egy létező célcsoportra van kitalálva?
Na ezzel egyet tudok érteni. Magamból kiindulva egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy üzletember számára a közösségi ooldalak ilyen fontosak. -
64b0r
aktív tag
Most komolyan! Melyik üzletember fogja a közösségi oldalakat bújni egész nap? Ez komolyan egy létező célcsoportra van kitalálva? Vagy randomgenerátor vicces kedvében volt?
-
plus44
veterán
Azzal a fémes betéttel az előlapon nem nagyon tetszik, a bordótól pl. teljesen elüt.
-
pampika
őstag
ez ocsmány. üzleti telefonnak szánnak ilyet? egy kínai piacos bóvli normálisabban fest tekintve a kamera körüli tátongó kráter, meg a kijelző alatti irányító panelnak szánt borzalmat
az biztos, hogy üzletemberként egy tárgyaláson ilyet ki nem raknék az asztalra...
-
amanoba
őstag
nekem nagyon bejön külsőre, és a szolg. kínálat is tetszik..de megint túlzottan jónak mondható az ár.
-
meroly
veterán
1200mAh-hoz szerintem túlzás. Az E63-ban, E71-ben 1500mAh van, és ahhoz sem mertek ekkorát specifikálni. Talán 6-7 óra a valós, tehát 3-4 nap erős használat mellett.
De még az sem rossz.Úgy összességében sem rossz a telefon egyébként, bár ennél a triónál inkább a közösségi szolgáltatásokra mentek rá, mert technikailag egy E71 szintjét ütik kb.
-
EczkE
veterán
Külsőre nem tetszik.
-
Magnum_
nagyúr
ez SEM illik az Eseries-be, mint az E63. 6xxx-nek elmenne.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Ankhiszesz #16 üzenetére
Hátulról ez a nokla is jól néz ki, de ezek a navigálógombok, illetve zöld-piros gombok, meg a környéke jópár hónapja/éve nem megy a nokiának. Szemből szebb még a corby text is, hátulról meg a nokla is jól néz ki, majdnem annyira, mint HTC Legend...
-
Jadro
veterán
válasz
Ankhiszesz #16 üzenetére
Persze hogy a Corbynál szebb, de van egy kis gond. Míg az előbbi a fiatalokat (értsd elég nagyon fiatalokat) célozza meg, addig az E széria nagy általánosságban nem nekik szól. Persze van valamennyi átfedés is, de nem jelentős. El kellene dönteni mit akarnak az E szériával. Jelen esetben ezzel a lefelé nyitással kezdi elveszíteni az értékeit.
-
BiP
nagyúr
Inkább E63 utódnak tekinteném, mint E71/2 utódnak.
Amúgy nekem nagyon nem tetszik ez a túlzottan lekerekített forma. A C3 is ilyen rusnya lett.Az meg, hogy facebook meg ilyen fos kliensek/direct linkek nélkül miért nem lehet meglenni, végképp nem értem. (tessék South Park 14/4-et nézni
)) )
Ha kellően testreszabható, és kicserélhetőek a gyorslinkek vagy a widgetek, akkor nem szóltam. -
Ankhiszesz
tag
Azért amit írtál, szerintem erősen túlzás, például a Corby text-nél százszor szebb, és ezt annak ellenére mondom, hogy nekem általában nem tetszenek az ilyen kialakítású készülékek, nincs tele felesleges sallangokkal
Persze most már rég máson kéne törni a fejét a Nokiának, nem ilyeneken. -
YAS-dude
őstag
Ez aztán innovatív, fogták az e72-t és berakták másik tokba, kisebb akkuval. Se a kijelző se az oprendszer, semmi nem lett modernebb. Gratulálok, egyre jobban tolják ők is az android szekerét.
-
_Voyage_
aktív tag
Undorító. Kb kínai játéktelefonnak megy el a külseje, bár annak is túl csúnya.
-
Kumite
aktív tag
Képzelj el egy olyan fejlesztő kis vagy nagy céget, ahol 22-35 évesek dolgoznak. Naponta használják a telefonjukat, hogy emailt olvassanak, írjanak, és ha hazaérnek (vagy épp nincs mit dolgozni
), akkor megnéznék, hogy mi a helyzet a Facebookon.
Na ezzel a példával kb. az IT/Telco iparágban dolgozó fiatalok (definíció fent, nem 16 évesekre kell gondolni) negyedét simán lefedtem...
szerk.: utóbb olvastam el a cikket, mint a hozzászólásokat, kb ugyanazt mondtam el én is. Másik példa: olyan ez, mint nem túl okos multimédia tudást tenni egy üzleti telefonba. Attól, mert valaki üzleti felhasználó, hazafelé még akar zenét hallgatni, videót nézni. Ugyanez a helyzet a kamerával is, fényképezni is akarhat és akar(na) is.
-
Jadro
veterán
Nem az igazi. Valahogy kicsit játék kinézete van egy E71-72 pároshoz viszonytva. Pedig üzleti széria vagy mi fene. Persze nem rossz, de nem az igazi.
-
adm
őstag
az E66 utódról lehet már tudni valamit?
(#2) gerilee
már az E66-on is ott volt gyárilag a facebook, youtube, myspace kliens... + amiket ingyenesen lehet telepíteni. -
Ez számomra is a vizuális szennyezés kategóriája, mindazonáltal egy ilyen kezdőárral és 20%-os pár hónapon belüli áreséssel akár meg is venném ősszel. (A külső nem érdekel annyira...)
-
Probber
őstag
válasz
vehement69 #4 üzenetére
Hát ja, elég rusnyák!
-
Tetszetős
-
gerilee
aktív tag
"...közösségi szolgáltatások iránt nyitott üzleti vásárlóközönség..."
Arra kíváncsi lennék, hogy ez mekkora halmaz.
Ez eddig szerintem a legszebb QWERTY telefonja a Nokiának. Kár, hogy nekem nem jönnek be. -
Anulu79
addikt
Ez a beszélgetési idő nem semmi. Bár ki tudja, hogy élőben mennyit fog produkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A finn gyártó közösségi oldalak elérésére kiélezett teljes QWERTY gombsorral szerelt Eseries üzleti modellel rukkolt elő.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest