- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmaas
őstag
huuu ez tenyleg nagyon pofas ha kiadnanak 1 ilyet szivesen megvennem nagyon cuki
-
fullextra
tag
Érdekes Koncepció!
Nokiától ilyen bumszli készüléket még nem-igen láttam. -
Szabi1987
aktív tag
Itt tuti van 1 kőmüves
-
m@xsys
senior tag
Kicsit csunyácska, de még is szép!
Szerintem nagyon lenne egy ilyenre igény, még én is beruháznák rá.
-
gerii
addikt
hát ha ez a teló a csúcsára esik akkor tuti megnyikkan
-
AMD Power
titán
Lenne luk amit be kéne tömni ilyen telokkal.
-
BossBoss
őstag
Nekem tetszik az elképzelés.
-
-
Szabi1987
aktív tag
Vizszintmérő lol , majd az összes kőmüvesnek tuti ilyen lesz , egy kis malter egy kis mész meg egy kis nokia vizszintmérő
,j öhet a tégla.
Atyaég , ez förtelmes, és ennyi butaságot.
De tényleg valami strapabiró/ütésálló telefont kidobhatnának ismét. -
sp33dypr0
tag
Hát nekem ez így elsőre nagyon bejön, nagyon szerettem az 5140i-t is, bár csak nagyon kevés ideig használtam. Attól tartok, hogy egy strapa-telefonba biztosan nem kerülne bele ennyi funkció....
-
sztyui2
őstag
Gondolkozz már! Ha egy merev gömböt és egy kockát leejtesz, akkor melyik érintkezik nagyobb felületen a földdel? Meg is van a válaszod...
-
bepe79
addikt
válasz
dragontiger #1 üzenetére
A viccet felreteve (egyebkent en is megvennek egy ilyen keszuleket a Nokianak), nem fer a fejembe, hogy miert hagyja az osszes gyarto ezt a piaci szegmenst betometlenul. Az elmult par evben, talan 4 darab strapa-telefon jott ki, az egyik a BenQ-Siemens M7-ese, amit Europaban nem lehet kapni, a masik a Samsung M110-ese (amibol nekem van is egy) ami tenyleg eleg butuska, es a kijelzo olyan, mint egy 10 evvel ezelotti teloe, a 3. a Mobiado gyartonak a meregdraga `strapa`-telefonja, ami egy vicc, a 4. pedig a JCB-nek az XP1-ese. Tehat gyakorlatilag 2 kaphato es nevezheto tenylegesen strapa-telefonnak. Most az SE ugyan piacra dobja a C702-eset, de az meg csak vizallo es porallo telo, tehat nem utesallo, igy strapa-phone-nak sem nevezheto. Nagyon-nagyon kene mar egy normalis strapa-mobil a Nokiatol vagy a Samsungtol, esetleg okos-strapa keverek. Biztos, hogy lenne ra kereslet.
-
brumesz
aktív tag
nem mondanám hogy szép,de azt sem hogy csúnya!
csak egyet nem értek...mire ez a nagy szögletesség?strapatelónál nem az a jó,ha le van kerekítve,hogy ha leejted minél nagyobb felületen érintkezzen a talajjal,ezáltal kevésbé ütődjön,mert nem egy helyre koncentrálódik az energia -
dragontiger
tag
Na ezt még én is megvenném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest