- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Ez a telefon rendelkezik gyári hívásszűrés és sms szűrés funkcióval?
-
joelke HU
őstag
Hali. Nekem olyan problémám lenne, hogy a gyári sipklienst nem sikerül belőni. Illetve beállítom a paramétereket, először azt írja offline, majd ugyan bejelentkezik, de a hívás nem megy róla. Kíírja, hogy hívás, de nem cseng ki, majd kb 40 másodperc után cseng egyet aztán azzal meg is szakítja a hívást. Mi lehet a baj?
-
calocsay
tag
Igaz, jobb a műszaki paramétere annak, amit belinkeltél, nekem mégis tetszik ez a kis Asha. Egyedi a külseje és a VoIP képessége egy nagy erőssége. Alapból benne van annak lehetősége, hogy a kimenő hívást GSM vagy VoIP irányba akarod bonyolítani. Ez azért elég jó pont. Aki kicsit benne van ebben, az tudja, hogy sokat jelent, ha 5Ft/perc díjért hívhatunk magyar mobilt hűség és havidíj nélkül. Mások elégetnek 10-20 ezret havonta 2 éven át, amiből 3 iPhone-t veszek. Ezzel legalább olcsón tudok úgy telefonálni, hogy semmit se kell letöltenem. 3 dolgot kellene javítani ezen a modellen.
1. Autófókusz kamerára cserélni a mostanit
2. Növelni a kijelzőt 3,5 - 4"-ra
3. GPS pakolni beleDe igazából erre jött létre a Nokia X, illetve most már az X2 család.
-
travi
csendes tag
Nekem tetszik...
Végre egy egyedi kinézetű telefon a sok "egyentepsi" között.
Azokat az időket idézi, amikor még minden gyártó telefonjának jellegzetes egyedi külleme volt...
Ma már nem egy nagy élvezet telefont választani, viszont sok időt vesz igénybe... -
Admz
csendes tag
Sziasztok, 501-esből van elérhető egykártyás verzió?
-
Garada
őstag
nah ennél borzasztóbb telefont nem igen láttam még eddig
-
FireFox1996
őstag
Dél-kelet ázsiában 20.800 ft a bejelentett ára az Asha 503 Dual-nak
-
Sragi
őstag
válasz
FireFox1996 #119 üzenetére
Nyilván ,de könyörgöm a mai világban szerintem alap követelmény ,hogy ne csak 4 óra telefonálást bírjon ki.De már 10 éve is elég nagy szégyen lett volna ekkora telefonálási idő.Nem pedig 2014-ben.
-
Sragi
őstag
Komolyan nem tudom ,hogy a világ melyik részére szánták...Szerintem a busmanok is legalább egy Defy-vel nyomulnak
Meg az a készenléti idő is vicc ,pontosabban 4 óra telefonálás és nyekk a macska.
Ekkora öngólt lőni te jó istenNa ezért tart itt a Nokia ahol most van. Szerencsétlen HTC meg csinál szuper kis telefonokat ezek a kretének meg a szabadalmi baromságok miatt kitiltják egy csomó országból őket.
Ezt meg jó pár Nokiát kellene be és nem kitiltani.Azért majd egy eladási statisztikára kíváncsi lennék.(főleg az itthonira). -
Dilikutya
félisten
Be kéne látni, hogy nincs olcsón gyors telefon HD kijelzővel, sok memóriával és háttértárral és 40 megapixeles PureView kamerával. Kártyásan ezek tizenezres telefonok szoktak lenni, előfizetéssel meg boldog-boldogtalan viheti 1Ft-ért az ilyet.
Egy baj van csak, hogy manapság az olcsó telefon nem a csökkentett funkciót jelenti, hanem azt, hogy szar. Nagyrészt ugyanazok a funkciók vannak egy 15 ezres és egy 150 ezres telefonban is (ujjlenyomat-olvasótól, szívritmusszabályzótól, egyéb egzotikus sallangtól tekintsünk el), a különbözetnek megfelelő minőségben. Mindig ez volt a gondom, sose volt olyan telefon, ami kevesebb pénzért inkább kevesebbet tudott, de azt színvonalasabban. Ez az igénytelen emberek hibája. Örül a paraszt, hogy kicsi pénzért van kamera, meg tapogatós kijelző, meg zenél, mire kellhet még... -
calocsay
tag
Én sem szeretnek a készülék védelmére kelni, de ami az árakat illeti 99$-ért megvehető függetlenül. Ezt ha ügyesen rendelsz, 23 ezerből megúszod. Ami az ehhez hasonló arkategoriaju androidokat illeti, pl: Telenor Mini és Samsung y hat egy hatalmas hulladék. Nekem is az a véleményem, hogy az Android nem konkurencia neki, mert 20 körül használható Android nincs. Ami szoba jöhet esetleg az a firefox os, ami meg csak most bontogatja a szárnyait. Egyedül a GPS-t hiányolom, illetve lehet e 3,5"-os a kijelzője. Amúgy gyors a cucc, a képek teljesen rendben vannak, évek óta fix fokuszosat használok, totálisan elég a napi dolgok megorokitesehez. Nekem meg a design is tetszik, a képernyőt találom csak kicsinek.
-
kromatika
veterán
Ezt eléggé túlárazták.
-
RangerFox
veterán
Ezt még a néger búvár sem venné meg...... Szégyen ez a telefon, vicckategória, de még az se biztos hogy átment azon a bizonyos minőségellenőrzésen ott a nokiánál..
-
HawerKing
őstag
Kicsit jatek telefonnak nez ki... gyerekeknek biztos jo
-
tzsolesz
nagyúr
Ez a telefon nem érte meg ezt a fáradságos munkát amit elkövetettek érte eme teszt formájában.
A szöveg amit begépeltetek a teszt írása közben többet ér kinyomtatva (A4 oldal 5-6db, plusz a festék ára) mint ez a szemét. -
fecg21
aktív tag
Ennek a telefonnak ennyi pénzért gyakorlatilag sehol sem lesz piaca, még a fejlődő országokban sem. Csak viszonyításképp: 25.000ft-ért vettem egy kínai okostelefont amiben 1 gb ram, 4magos cpu, mali400, 8Mpixeles kamera és 4,5colos kijelző van.....
Vajon egy fejlődő országbeli miért is venné meg az s40-es Nokiát? A régi idők emlékére? kizárt.... -
SsPL711
őstag
Cuki az a piros headset
Nagyon Kult teló -
19ati93
senior tag
kicsi,ronda,vicc az egész...
-
Neurotoxin
őstag
Hát ez elég vállalhatatlan lett. Már értem, hogy miért nem hozták be az országba az 501, 502őt...
-
Csillag01
aktív tag
HÁÁÁÁÁHAÁÁÁÁÁ
Ez ugye csak vicc? Vagy megsem? Nevetseges de inkabb siralmas ez a nokia.....
-
sarkanyolo2
őstag
Minek fordít még mindig pénzt és energiát a Nokia(?) egy halva született megoldásba (leagalábbis most futó OS-ek mellett)?
-
Tuz
tag
Ennyi pénzért..még ronda is.
-
janos1988
addikt
"Videófelvétel: QVGA @ 15 fps"
-
DaGuardian
tag
Fixfókusz -> [link]
-
Prevent
aktív tag
Amugy nekem van egy ilyen beütésem , hogg minnél kissebb annál jobb. Munkahelyen egy ilyet sokkal praktikusabb elővenni és netezni rajta. Főnök se látja annyira mint egy 5 colost. Pont belefér az ökölbeszorított kezembe. Igen vannak jobb vételek is droidos fronton de ez Nokia , nem egy iphone
-
FireFox1996
őstag
Egy Lumina 520-as T-nél 24-25k, azt már sokkal jobban megéri venni, mint ezt
-
Prevent
aktív tag
A szegények Windows Phone-ja
-
mekker
őstag
Az tény, hogy egyik Asha sem a világ gyöngye, de ez az akksi adat nagyon érdekes. Nekem egy 3,5"-os Nokiám van (csak az nem Asha/S40, hanem S^3) 1300mAh-s akksival és sokkal tisztességesebb hardverrel, de azt nagyon nyúznom kéne, hogy nap végére töltőre kerüljön.
Nem mostanában fogok Nokiát venni az biztos, de azért sajnálatos, amit leművelnek ezekkel a túlárazott fos S40-ekkel. -
Lomha 8V
addikt
Ez elég riasztó lett. Már-már visszataszító.
-
apuc
őstag
Ha lemegy az ára 1-2 ezerre (amennyit ér) veszek egy sárgát a macskámnak..
-
dsr
senior tag
Ez a telefon egy nagy vicc.
-
Radeon_5
aktív tag
Mashol, mas konstrukcioban lehet eselye, itt es nyugatabbra nyilvan nem.
Viszont a kameraja (az osszes tobbi reszehez kepest plane) egesz vallalhato kepeket csinaltmeg ilyen sz*r korulmenyek kozott is. Jol all neki a tavolsag na, de onnan elmegy.
-
-domesz-
csendes tag
"másrészt pedig ha a Microsoftnak van egy kis esze, akkor erre a termékvonalra kitalál valami egészen mást" Windows Phone RT
Szerintem aranyos rendszer, és gyorsabbnak tűnik mint a low end droidok. Persze 25k rengeteg érte, de nem is ide szánták.
-
ROBERTOH
őstag
Ha annyira rossz az üzemideje, akkor miért kapott rá 7 pontot? (őszintén szólva én 5-nél többet nem adnék egyik okostelefonnak sem, de amelyik még azok között is gyenge, -mint ez-, max 3-at)
-
Dilikutya
félisten
És mindennek tetejében Gorilla Glass fedi, amit meg a drágábbakról is lespórolnak néha. Kár érte, nem értem, miért egyenlő manapság az olcsó telefon a szarral. Régen pedig a filléres nyomógombosaik is jók voltak. Volt egy céges 1200-őm, szerettem. Igazából amit tudott, azt kifogástalanul tudta (azt a keveset), erről ugyanez nem mondható el.
-
=Mentor=
őstag
25 ezerért 8 nyelven beszélő szép állapotú Nokia N8 kapható használtan és ez csak egy házon belüli opció... Ennek ellenére a 3. világban még lehet sikere, hiszen oda készül.
-
kpityu2
addikt
Most vettem egy Nokia 500-at kiváló állapotban, 14e-ért. 5Mpixel kamera, GPS, rádió, stb.
-
aero.
veterán
Hát, én vártam a tesztet bevallom őszintén, reméltem robbantanak valamit az átdolgozott S40-nel, de el kell ismernem, ez egy igazi hulladék.
-
Napfénysüti
nagyúr
Totális csalódás. Nem elég hogy bazi ronda de még az ára is rettentő sok a tudásához képest.
-
ak76
senior tag
Akárhányszor látom, vagy olvasok róla, mindig eszembe jut a Frank Nuovo féle 8810,aztán a 8850-es,a 8800,meg a sirocco szériaa 6310i,a 7110-es,a 8110-es mátrix telefon,ésatöbbi,mindegyik kivétel nélkül istencsászár telefon volt annak idején,emlékszem hogy a 8850-esért 99-ben kiadtam vagy 125ezret,és kb 2 évig full menőnek számított,használtan is annyiért ment mint manapság egy i4s...
Ezek után egy ilyen szemetet összehozni...ehhez már a dilettantizmus olyan szintjére kell lemenni,ahová kínai dzsunkáék sem járnak már,mert nettó facepalm... -
halkow
őstag
Ez a telefon csak szégyent hoz a maradék Nokia termékekre
ezt az egész op. rendszer már a múlté el kéne már felejteni végre szép volt jó volt( gombos telefonoknál) de touch-os teloknál már szinte használhatatlan.
Elég gyenge eresztés 2014-re ez gáz -
moleculez
veterán
Ugy néz ki mint önmaga kinai klónja
-
törölt tag
Ezt a készüléket hajléktalanoknak és rászoruloknak kéne ingyen osztogatni.... hátha elfogadják
Ennyiért már Sony Xperia E vagy valami Samsung mobilt lehet találni.
-
mrlujoak
veterán
...hogy sikerült 2013 végére 2014 elejére ilyen fogyasztást összehozni?!
Mert az akku nagy (relative ehhez a mobilhoz képest)
Mert a kijelző kicsi. (felbontásban és méretben is)
Most vagy az oprendszer ennyire mohó,
vagy olyan bika proci van benne, hogy csak na. Ennek lehet oka, hogy nagyon optimalizálatlan a szoftver és nyers erő kell, hogy így fusson.
A kevés RAM meg lehet elég a ramaty oprendszernek...Az a fixfókuszos (nem EDOF?! mint a régi csúcsnokiákban) 5 megapixeles fényleső meg inkább lett volna 2-3 megapixeles, de autofokuszos...
Egyébként még mindig ínycsiklandó, ez a Nokia aszpikban.
Akárhányszor látom, vagy olvasok róla, mindig összefut a nyálam, és megkívánok egy aszpikos pulykát... nyamm. -
meszike91
senior tag
Ez egy rossz vicc, szerintem az 520 alá nem kéne menni.
-
mikej95
aktív tag
A rossz termékek általában szögek egy cég koporsójába, de most nem kell, a telefon tényleg maga a koporsó!
-
elmepocok
tag
Én is csak azt nem értem, hogy miért nem tesznek alá egy tavalyi, vagy akár tavaly előtti low-end hardvert fillérekért, azon ez a rendszer iOS-t megszégyenítő sebességgel futna, állítom... Ezt látnám a telefon (az egész kategória) egyetlen ütőkártyájának, hogy ha nem is túl okos, legalább amit tud, azt gyorsan tudja. Egyébként szerintem a rendszer szép és jól használható, helyenként az alkalmazások is úgy pattogtak be, hogy csak néztem, szóval van benne potenciál, csak ez így kevés.
-
FireFox1996
őstag
Kár érte. Pedig nagyon nézegetem az Asha 503 Dual változatot. A teszt lapozgatás után tovább lépek az Asha mellett
-
thefreeman
aktív tag
Ehelyett még mindig jobb egy Sony Ericsson Elm/C905 vagy egy E szériás Nokia. Szerintem minden szempontból használhatóbbak mint egy ilyen asha.
-
xmaas
őstag
Jezusom ennek a tervezojet le kene lonni kb. undoritoan nez ki es meg rossz is minden szempontbol ,ki lesz orult ezt a szart megvenni amikor 30 korul mar van lumia 520 as ami fenyevekel jobb
-
Vassili_Zait
senior tag
Asztal lábát alátámasztani, billegés ellen jó lenne... na de ennyiért?
-
-
tixem
addikt
azért kell lumia 520-at venni. Az mellett ez egy totálisan életképtelen egy törzszülött valami.
Amúgy meg droidban manapság kezd egyre ritkább lenni az egy mag, jellemző már inkább a 2, inkább a ram szokott kevés lenni (512). De az MTK procis 2 magos Alcatelek stb akkor is jobbak mint ez itt, vagy egy y300 alig drágább.Ez sehogy sem jó, jóval olcsóbban talán.
-
Burt1793
veterán
Nem olyan rossz az, nekem is volt rövid ideig egy nokia xpressmusic 5530-am, ami egy magos 434 mhz-es proceszorral és ugyanígy 128 mb rammal volt szerelve. Komolyan mondom, hogy sokkal gyorsabb volt, mint pl egy samsung galaxy3 (kb egy idős a két mobil). De még egy gio-val is felért talán. Az biztos, hogy pl a névjegyeket, tárcsázót, üzeneteket, zenét rögtön megnyitotta. 100-ból egyszer még az S2-m is elgondolkozik, amikor rányomok a névjegyekre (pedig szétgyomlált és optimalizált android van rajta).
Persze nagyon nem szívesen használnám már azt az 5530-at. Amúgy a felbontása 360*640 volt (3 éve), 2,9 colos kijelzőn. Dehát ez még az Iphone3 korában volt. Mármár vetélytársa volt.(#58) lacuspapus: Oké, mindegy, a családban van egy Galaxy W, 1,4ghz-es prockóval és fél giga rammal, úgy szenved szegény gyári illetve custom romokkal, hogy rossz nézni...
Igaz, azon fb messengertől viberen át minden fent van. -
Burt1793
veterán
válasz
imisomogyi #49 üzenetére
Pontosan, az androidos okostelefon 2 (erősebb) mag és 1 giga ramnál kezdődik.
Ez a nokia legalább működik, igaz tényleg drága egyelőre. De az egy magos ultra gyenge androidos vackok sokkal használhatatlanabbak. -
Kampó
senior tag
Ha már ezt az asha szériát erölteti a Nokia miért nem lehet értelmesen csinálni.
A kis készülékméret és a gyenge hardver még nem egetverő. Ha az alap dolgokat ellátja. De én a qvga kijelzökön akadok ki a legjobban. Nem kell mindenkinek tepsi nekem sem pl. De ezen a 2.8 colon vagy mennyi ez ezen is harmatos a 240x320.Meg persze ekkora méreten pötyögni...halál. Ha nagyot akarna mutatni az lett vola koorekt ha legalább egy vga kijelzö van benne..+egy fizikai gombsor. és máris penge képe lenne meg remek kezelhetősége. Ami már 1 jó pont legalább. +persze akkor még ram elfért volna benne. A többi dologrol nem nyitok vitát mert én mazoista vagyok jelenleg is 5800ám vanszámomra Epic telefon
Zenehalgatásra legjobb máig. Ha másra nem is
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nokia aszpikban, ahogy korábban már mások jellemezték.
Nem azért, de szerintem ezt a fejlődő országokban is körberöhögik. -
oceanrush
senior tag
Belepo szintu droid, £15. Kartyafuggetlenul. Es ott alazza meg ezt a Nokiat ahol akarja.
-
nemlehet
őstag
Már nem azért de kínában és indiában belépő szintű droidokat (800*480, 512 ram, MTK 6572, 4Gb tárhely, hasonló kamera) kb 60-80 dollár között lehet kapni. Néha még ennél sokkal jobbakat is. Most akkor miről beszélünk? 28k az kb140 dolcsi. Azért már igen tisztességes qHD, 1 GB ramos telefonokat osztogatnak arrafelé. Itthon mondjuk gagyi a választék, de picivel többért itthon is lehet értékelhető telefont kapni. (Y300, L520)
-
oceanrush
senior tag
Ipari hulladek.
-
imisomogyi
aktív tag
Azért a végén Legenddtől ez a "...elég háttér ahhoz, hogy sikereket érjen el..." kis konklúzió elég erősre sikerült. Plusz tegyük hozzá, hogy az 503 száguld a Firefox OS-hez képest. Volt szerencsém egymás mellett néznem a kettőt, innen az összehasonlítási alap. A 25+k kezdőárnak nem is olyan vészes. Nem akarok a készülék védelmére kelni, félreértés ne essék. De legalább kézbefogva sem hírdeti kézzel-lábbal, hogy ő okostelefon, mint az androidos olcsó társai. És azoktól csak papíron rosszabb.
-
lacuspapus
tag
Félreértesz.
Én imádom azt a vonalat, amit a Nokia képvisel, és azt hiszem, az az amivel már nem fogunk találkozni, mert az amit mi most Lumiának hívunk, már a Microsoft terméke lesz. De ez az asha vonal egy vicc, csak a rosszabbik fajtából...
A samsungot, meg ne keverjük ide, mert ők az igazi kaki...(anyázás ON)
-
Ádám16
addikt
válasz
lacuspapus #44 üzenetére
Azért a Lumia modellekkel szerintem eléggé odacsaptak. A Samsungnál is vannak hasonlóan túlárazott szarok, de vannak profi, jó ár/érték arányú készülékeik is, ahogy a Nokiánál is. (L520-620 pl.)
-
pranksta
tag
válasz
Fancy-boy #17 üzenetére
3310! itthon tuti az volt a legnépszerűbb nokia! ahhoz még rápattinthatós joystickot is lehetett kapni a snake-hez
nameg a csengőhangszerkesztő mekkora volt, órákat voltam képes eltölteni a kedvenc számaim refrénjének bepötyögésével, persze a haverom telefonján, mert nekem akkor még nem volt -
Nem, az Asha akkor jelent meg, amikor a Nokia kitalálta, hogy WP-re szavaz a magasabb kategóriában és azóta próbálják az Ashákat okostelefonnak eladni. Csak rüfke felbontással, Mariana-end érintőkijelzővel, a cigisdobozomban több a memória, mint ebben és olyan gagyi platformmal, amihez képest a Prérifarkas bénasága einsteini magasságoknak tűnik. Egyedül az ára sugallja, hogy ez jobb lehet, mint a low-end telefonok, csak hát alap nélkül...
-
lacuspapus
tag
Úristen!!!!
Ez Nokia???
Van még lejjebb, vagy már ez a gödör alja?
R.I.P -
ak76
senior tag
Szerintem ez nem a leépülés rögös útja,ez már maga a végkifejlet.
Annak idején röhögtünk,kezünkben az etalon 5110-6110-6310i-t,aztán 7650-est szorongatva hogy a konkurencia mennyire görcsösen igyekszik kiütni a nagy N-t de persze nem sikerülhet nekik,mert egyszerűen nem versenyképesek,hiányzik belőlük a feeling,az innováció,az az extra ami miatt a Nokia van a csúcson.
Most pedig íme,nem a konkurencia csinálta ki őket,hanem ők saját magukat.
Egy középiskolai tanárom véleménye ugrik be a Nokia kivérzéséről:
"Az üzleti életben amint valaki elégedetten kényelembe helyezkedik adott pozíciójában,már vége is van." -
Danny750
őstag
Ezzel embereket lehetne kínozni....
Valóban, mi a tosz ez???? -
Jesszusom ez totál értelmetlen
Mi állhatott a fejlesztők fejében, hogy ezt a zabi gyereket megalkották a nokiának, számomra rejtély. 2014-be egy , ilyen suxx telefont kiadni totál gáz, még akkor is , ha a szegényebb régiókba tervezték...
-
Lombardosan
újonc
Meg is érdemli a bukást a Nokia. Dilettáns tervezők és vezetők. Ennél az is jobb volna, ha pofátlanul lenyúltak volna valamit. Röhögök, de sírni volna kedvem.
-
saiyajin
senior tag
Gyengere sikerult ez sajnos. A kulso miatt kezbe vennem hatha szebb, mint a kepeken, de ketlem. Nagyon csunya.
-
tixem
addikt
Hívjatok papot
ezmiez
-
A Nokia ezzel a készülékkel remekül eltalálta a leépülés rögös útját.
-
Ricardo
titán
"de tessék észben tartani, hogy az Asha termékvonalat sem tegnap indította útjára a Nokia.
Amikor elkezdték, akkor teljesen reális elképzelés volt, mert a hasonló, vagy ennél olcsóbb droidok használhatóságban ott voltak, ahol. "Ez szép és jó, de észre kellene venni, hogy most már más a helyzet. Láttuk hova vezet ha nem figyelnek.
-
vittorio7
őstag
Szép, tömzsi.
Remek darab.
-
pengwin
addikt
Lehet ezt szidni, de tessék észben tartani, hogy az Asha termékvonalat sem tegnap indította útjára a Nokia.
Amikor elkezdték, akkor teljesen reális elképzelés volt, mert a hasonló, vagy ennél olcsóbb droidok használhatóságban ott voltak, ahol. De azóta a használható androidos és WP-s telefonokat már meg lehet kapni kb. ugyanezen az áron.
Az ár miatt fanyalgóknak meg csak annyit, hogy én pl. kíváncsi vagyok mennyit dobnak rá a Nokia által megálmodott árra a hazai plusz költségek, és a különböző kereskedők árrései- amik gondolom nem 1%-osak, hanem jó nagyok, mert ez egy Nokia, ami itthon jó hírű, népszerű, ismert márka, vagyis az emberek többet is hajlandóak lehetnek érte kifizetni... (kereskedők gondolkodása, ahogy én elképzelem) -
babkukta
senior tag
EZ MI??????? Na jó, hagyjuk!
-
TaS1kaaa
tag
A régről megmaradt hardvert belerakták egy házba és íme a borzalom.
-
ak76
senior tag
Egyáltalán nem csodálom hogy ide jutott a Nokia,annak idején ez a márka volt A Telefon,ma meg csak egy rossz vicc az egész...
A fejlődő országokat elönti az occó(és fényévekkel jobb) kínai telefonok áradata,harmincezer környékén négymagos,egy giga ramos droidok vannak,tisztességes kijelzővel,oké hogy a nyugat ájrópai fehér népekben tudat alatt még munkál a gyarmatosító hollandok/britek übermensch feelingje,de 2014 táján azért már nem kéne hülyének nézni a harmadik világ népeit sem... -
Peterson_
addikt
Hát ez elég gyenge eresztés lett.
Még az árát megtartva is lehetett volna ezt sokkal jobban csinálni. -
MongolZ
addikt
Nana. Csak a T-Mobilnál és csak ideiglenesen. Tudom, mert fél évig vártam, hogy (újra) legyen akcióban, és azóta is kicsit korlátozott az elérhetősége (néha elfogy, nem lehet kapni néhány megyében, nem postázzák, interneten nem tudsz fizetni, stb). Egyébként 40 körül szokott lenni.
-
jozso1989
őstag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Szerintem röhögőgörcsöt kapnál, ha lőnék ezzel egy fotót gyenge fényviszonynál, meg az SP-mmel... Ez élesebbet lőne fixfókusszal. xDD
-
Gyula84
veterán
Az FM-rádió nem hiányeszköz, viszont működéséhez fülhallgató csatlakoztatása szükséges.
általában az az antenna nem? anélkül minek beindítani egy rádiót -
B.i.L
senior tag
Külön beállítást találunk egyébként a dupla koppintásos felébresztésre,
Ezt bizony oda tette^ de a többit meg nem?@: -
Ati1979
veterán
Ez egy vicc...
Április elsején kellett volna piacra dobni, és akkor jót röhögtünk volna rajta.
De így szánalom. 5 ezer forintot talán megér szerintem.
-
Hogy is említette Legendd a cikk elején? Mindenki kapacitív kijelzőt adott, amikor a Nokia rezisztívet? Most mindenki legalább 512 MB RAM-ot ad, a Nokia 128-at...? 25 rongyért?
Na emiatt a fókusztévesztés miatt került a cég ebek harmincadjára...
-
Simi87
senior tag
Vicc ez a telefon.
-
-
SkyLine3000
addikt
Az előttem kommentelőkkel együttérezvén én is csak eggyet kérdeznék:
MI A F@SZ EZ!???? -
Soil Creep
csendes tag
Én ezt nem mondanám okostelefonnak, hanem inkább csak simán kostelefonnak. Szerintem annyira okos, mint a tavalyi kos
-
br.rak
őstag
Ha kapna maga alá egy full qwerty-s billentyűzetet, akkor meg is lenne az asha 303 utódja, (meg egy autófókuszt) de így nem bejövös ..
-
Fancy-boy
addikt
Nem akarok kötözködni, de a "3210-es Snake játéka"?
Inkább a 6110-es, nem?A 3210 inkább a beépített antenna/cserélhető előlap/ár.
Illetve ha már korszakalkotó telefonok. Nokia 7650 ? 2001 végén...
-
Ricardo
titán
", de egyrészt azt gondoljuk, hogy azért túlzás a Series40-es platform sokadik reinkarnációját egyszer csak okostelefonnak hívni, másrészt pedig ha a Microsoftnak van egy kis esze, akkor erre a termékvonalra kitalál valami egészen mást, mert ha a Firefox OS a jelenlegi ütemben fejlődik tovább, akkor ezt rövidesen megeszi reggelire."
Csodálkoztam is amikor megláttam az okostelefon rovatban. nem sok mindenre jó ez a "telefon".
-
törölt tag
Mi a tosz ez?
Falhoz kéne b@szni. -
dreamdancer
őstag
Ennek a telefonnak 2010 körül még lett is volna piaca, de ma teljesen értelmetlen, ártól függetlenül. A fejlődő országokban is, mert ott is vannak olcsó androidos és FF-s telók.
De ez is ékesen mutatja, hogyan jutott a Nokia idáig.
-
randras
veterán
Üvegkoporsóba a tervezővel!
-
aprokaroka87
nagyúr
Komolyan ez eggy vicc....25000ft
Akkor ha úgy nézzük az én LG GT540-em meg megér 80000ft is.
Az ilyen fél okosnak nevezett butatelefonokat maximum 10000ft-ért kellenne adni kártyafüggetlenül.
Komolyan mondom hogy ennyiért már jobban várnék nem okostelefonban is.
Gondolom a videó 640x480/15fps.
Inkább raknának bele egy őskori msm7227-et az jobb mint ami ebben van.
Nem értem hogy miért kell ennyire lebutitani a nem okos érintős telefonokat.
Egyre butábbak lesznek.
Miért nem épitenek pl a multimédiára?
Annak idején az LG Arena ebben jó volt,mai szemmel abban sem volt erös hardver. -
majcsika
csendes tag
Mi a f..k ez?????
-
Probber
őstag
Egy bögre teát talán adnék érte, de a reggeli szendvicsemet semmiképp.
-
M3oH
addikt
A negyedét sem adnám érte. Nem kellene erre időt/pénzt pazarolni, ha ilyen a végeredmény.
-
callmeakos
veterán
Kicsit HTC beütése van a történetnek
Olyat is ritkán látni manapság, hogy egy 5 megapixeles kamera fixfókuszos legyen. Egyáltalán mi az istennek kell még a fixfókusszal szenvedni? Egy 5000 forintos telefonban érthető, de egy 25ezresbe. Vicc. Még nagyobb hogy van pofája a Nokiának azt híresztelnie, hogy ezzel kiválóan lehet fotózni, Mit szívtak ezek? Mert kérek én is belőle -
swqayxde
csendes tag
Úristen..ez így 2014ben elég ütős
-
Nigér
őstag
Gondolom nem mi vagyunk az elsődleges piac hanem a fejlődő országok, ott a buckalakóknak feleennyiért jó vétel ez.
-
nobiand
aktív tag
Azért azt a kis villanót beletehették volna az 520-ba is.
-
atike
nagyúr
Uhhh,,,,, Azok a képernyőképek.... Jézusom.
Van ember aki ezért pénzt ad? És ráadásnak ennyit?
-
FET-MEN
veterán
Atyaég
5k-val felette, mondjuk kártyásban,ott az 520
-
margithid
veterán
Vicc. 28k-ért lumia 520 van. Ezt a szegmenst úgy ahogy van kukáznia kellene a microsoftnak majd. Egyszerűen nincs benne profit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest