Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Akárhányszor látom, vagy olvasok róla, mindig eszembe jut a Frank Nuovo féle 8810,aztán a 8850-es,a 8800,meg a sirocco szériaa 6310i,a 7110-es,a 8110-es mátrix telefon,ésatöbbi,mindegyik kivétel nélkül istencsászár telefon volt annak idején,emlékszem hogy a 8850-esért 99-ben kiadtam vagy 125ezret,és kb 2 évig full menőnek számított,használtan is annyiért ment mint manapság egy i4s...
Ezek után egy ilyen szemetet összehozni...ehhez már a dilettantizmus olyan szintjére kell lemenni,ahová kínai dzsunkáék sem járnak már,mert nettó facepalm... -
-
ak76
senior tag
Szerintem ez nem a leépülés rögös útja,ez már maga a végkifejlet.
Annak idején röhögtünk,kezünkben az etalon 5110-6110-6310i-t,aztán 7650-est szorongatva hogy a konkurencia mennyire görcsösen igyekszik kiütni a nagy N-t de persze nem sikerülhet nekik,mert egyszerűen nem versenyképesek,hiányzik belőlük a feeling,az innováció,az az extra ami miatt a Nokia van a csúcson.
Most pedig íme,nem a konkurencia csinálta ki őket,hanem ők saját magukat.
Egy középiskolai tanárom véleménye ugrik be a Nokia kivérzéséről:
"Az üzleti életben amint valaki elégedetten kényelembe helyezkedik adott pozíciójában,már vége is van." -
ak76
senior tag
Egyáltalán nem csodálom hogy ide jutott a Nokia,annak idején ez a márka volt A Telefon,ma meg csak egy rossz vicc az egész...
A fejlődő országokat elönti az occó(és fényévekkel jobb) kínai telefonok áradata,harmincezer környékén négymagos,egy giga ramos droidok vannak,tisztességes kijelzővel,oké hogy a nyugat ájrópai fehér népekben tudat alatt még munkál a gyarmatosító hollandok/britek übermensch feelingje,de 2014 táján azért már nem kéne hülyének nézni a harmadik világ népeit sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest