- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lindermen
senior tag
válasz
(An)Dante #41 üzenetére
Ebben igazad van, viszont szerintem nem korrekt a kezdőárat egy olyan telefon árával összevetni, amely már közel fél éve a piacon van (lesz). Én csak ezt jeleztem. Egyébként a célközönséggel kapcsolatban egyetértek, nyomulhatnának jobban az érintős témában a nokiáék is, ahelyett hogy össze-vissza követhetetlenül, ontják a hagyományos vagy éppen slide kialakítású billentyűzetes készülékeket, amelyekből lassan annyi árban és tudásban egyforma készülékhalmaz lesz, h ember legyen a talpán aki tud választani. Mondjuk én így vagyok a Samsung érintős készülékeivel is, valahogy nem látom át a választékot.
-
lindermen
senior tag
válasz
(An)Dante #35 üzenetére
"Az ára sem olyan vészes, jelenleg bruttó 76.000 forint körül mozog, ezért a minőségért és tudásért úgy gondolom, hogy ennyit simán ki lehet adni."
És ekkor már csökkent az E52 ára valamelyest a bevezető árhoz képest. Nekem nem tetszik különösebben ez a slide, viszont ha "bekopik" az ára, lehet belőle jó vétel. Csak az a kérdés, hogy mire a nokia piacra dobja, plusz még 2-3 hónap mire "bekopik", addigra ér-e majd annyi lóvét a speckó?!
Másrészt ha egy TELEFONban nincs WLAN és GPS, akkor az már visszalépés? a jack-et leszmítva azért nem olyan rossz a spec. (jelenleg), persze itt megint bejön az ár kérdése, nem írom le még1x...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest