- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Guts
aktív tag
Látom pörög a topic.., Nokia mi lett veled?
N82 volt a csúcs, aztán később, amikor kiadták az N8-at, már úgy feljött a többi mobiltelefongyártó cég és a többi op. rendszer, hogy szép lassan maguk alá sodorták a Nokia-t. Az egykor vezető Nokia-nak most erősen fel kell kapaszkodnia. Mi lett volna például, ha az Angry Birds-t a Nokia Symbian telefonjaira kezdik el népszerűsíteni és nem az Iphone-ra, hiszen ha jól tudom finn srácok voltak nagyrészt a játék megalkotói?
A válasz lehet az lenne egyébként, hogy az Angry Birds akkor most közel sem lenne annyira népszerű, a fene tudja.
-
válasz
azigazimoris #115 üzenetére
Nem. Valahol láttam 45k-ért függetlenül, azthiszem a fukar bolt volt.... Az a nagy kérdés, h lesz-e rá Belle?
-
Bomc
aktív tag
Ezt a fix fókuszt már nagyon gyorsan el kéne felejteni... főleg 5 MP-es kameránál
-
lindermen
senior tag
válasz
azigazimoris #115 üzenetére
Nem, az nagyon sok érte. A sebességboltban 50k függetlenül
, a T egy kicsit túlárazta
-
azigazimoris
aktív tag
Mától a T-Mobile választékában
[link]60 rugót kártyásan csak én érzem soknak ?
-
Végülis nem feltétlen rossz húzás ez a nokiától. Persze arra kíváncsi leszek, hogy milyen áron kelleti majd magát kis hazánkban. Ha mondjuk hamar redukálódna 40.000-re még teljesen meg is érné. Abban azért reménykedem, hogy a kamera legalább edof-os lesz.... Mondjuk a 640x480-as videózás 15fps-el elég gáz 25-re nyugodtan feltolhatták volna, de ugyebár pont az a lényege ennek a telefonnak, hogy olcsó symbian^3-as mobil legyen, aki meg húúúúú de jót akar vegyen n8-ast
-
plus44
veterán
N9 után ilyet...
-
=Mentor=
őstag
válasz
imisomogyi #110 üzenetére
A Vaterán múltkor volt fent 49 ezerért egy T-Mobile függő, az való igaz, hogy függetlenül inkább 60 ezer környékén lehet találni. Mellesleg én is N8-t tervezek venni, de kivárok, hátha még esik egy picit az ára
(#108) ADAM1337: Majd az eladási számok alapján kell megítélni, mennyire versenyképtelen. Az ingyenes navigáció már plusz pont a konkurenciával szemben.
-
imisomogyi
aktív tag
-
Maxentius
addikt
Nem tudom ki írta h van 3D gyorsítója, itt és most üzenem neki h nincs benne (nem látni graphics processor sort, mint ami az N8-nál és a többi S^3-asnál ott van). Ezért kellett hát emelni az órajelet h az vigyen mindent, úgy tűnik olcsóbb volt ezt tenni és kivenni a Broadcom-gyorsítót...
-
=Mentor=
őstag
válasz
imisomogyi #101 üzenetére
Ez még viccnek is gyenge és szerencsére nincs sok köze a valósághoz...
(#96) ADAM1337: Miért is kéne a használtakkal összehasonlítani? Ilyen alapon akkor inkább mindenki vegyen Nokia N8-t ami szintén kapható már 50 ezerért is használtan.... Itt a kártyafüggetlen, új készülékárakat kell nézni !
-
Maxentius
addikt
Adják 20k-ért 2 év garival, Symbian Belle-lel és mondjuk a dátum lehetne 2008 eleje... na akkor lehet h gondolkodtam volna rajta (de nem is magamnak, hanem vmi ismerősnek, aki nem ért ezekhez...) A feltételekből kikövetkeztethető h mik a legnagyobb problémáim ezzel a típussal.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
imisomogyi #101 üzenetére
mondanám, hogy jó vicc, de ....
-
imisomogyi
aktív tag
Ejnye Nokia, nem tanulsz? Pedig én olyan mohón akartam törődésemet feléd mutatni.... de nem, nem leszünk így jó kapcsolatban. Ha már gyártósorod nyikorgó ajtajáról is olyan termék kerül le, melyben fixfókuszos kamera és lassú vagy inkább optimalizálatlan GUI(?) található, mit várjunk a jövőtől? Gyártsatok inkább monokróm kijelzővel szerelt, 2,5 hetes üzemidejű biztonsági, olcsó készülékeket. Az ment régen is. Tegyétek rá a Snake-t, és mindig lesznek eladások.
R.I.P. Nokia..... jó volt veled. Nyugodj békében. Szólunk lassan a fekete angyalnak, hogy kapcsoljon le a lélegeztető gépről, mert ennek a szenvedésnek már nincs értelme. -
Én úgy gondolom, hogy nem a telefonon rontottak el valamit, hanem maga a sw hibája mindez. Volt 5800-m, 5230-am (ebből egy még most is van GPS-ként), és hiába volt akárhogy "csavargatva", állítgatva az egész, pont ugyanolyan sebességgel ment minden, mint a videón ezen a készüléken. Mintha maga az os lenne így megírva. A rokonságban levő 6-01-es sem lett számottevően gyorsabb, mint a két említett modell.
Persze lehet, hogy mire kijön a végleges 500-as, villámgyors lesz. Nem bánnám, ha meglepődnék...
-
Ricardo
titán
Használt árakat nem fer egy új (ráadásul nyitó), árral összehasonlítani. Mindent összevetve , hiába mutat némely adatban többet mint a konkurensei (pl:blade), sajnos a gyakorlatban a videó szerint nem üti meg a szintet. Ilyen procival ekkora felbontású kijelzővel előbb kellene reagálnia, mint ahogy kigondolja a user mit is akar
Hihetetlen hogy ennyire elcseszték ezt a részét, főleg hogy a symbian nem egy erőműhöz kialakított rendszer. 600-as procival szerelt társain jobban elszalad. Valamit nagyon elcsesztek ezen a kütyün. -
DemonDani
addikt
Ezen a hatalmas előlapon úgylátom elfért egy kis helyre a kijelző is... baromi ronda ez a centis keret...
-
cefre00
tag
Jó reggelt Nokia! Ideje volt már valami ilyesmit adni a népnek!
-
zsirfecske
addikt
nokia baromi jó designban meg körítésben, de ezt a szoftvert neeee!
akkor már inkább egy meego ksitesó lehetne... -
lindermen
senior tag
De hol veszel értelmes helyen wildfire s-t 50k-ért függetlenül, 2 év garival???
Az 500-as meg majd 50k lesz ha kijön, bedobják a szolgáltatókhoz, és lemegy az ára. Nem lesznek egy kategóriában sem a wildfire s-sel, sem az ace-el.
De ez csak jóslat. És ettől még nem vonzó készülék az 500.
-
=Mentor=
őstag
Folytatva a gondolatmenetet 50 ezerért a Nokia 500 igenis versenyképes ajánlat, fixfókuszos kamera ez gyenge pont kétségtelenül, de a konkurencia sincs éppen eleresztve minőség terén ebben a kategóriában. A specifikációk nem egy ponton felülmúlják a Galaxy Ace és Wildfire S szintjét. Symbian egy használható, kiforrott rendszer, középkategóriába bőven jó.
Ami nem tetszik az a vastagság, viszont pillekönnyű ami plusz pont.
-
=Mentor=
őstag
válasz
daniel909 #78 üzenetére
Tök jó, hogy abszolút nem ebbe a kategóriába tartozó telefonokat is belevettél a felsorolásba:
LG Optimus 7 új ára 60-80 ezer között van
Samsung Omnia 7 65 ezertől kezdődik
Motorola Defy 70 ezertől kezdődikAz LG Optimus One árban ott van a Nokia 500 kategóriájában, viszont tudásban szinte minden paraméterében elmarad... Felbontás, kamera, proci, belső memória...A Sony Ericsson X10 mini és minipro mindössze 2.5 colos kijelzővel rendelkezik, tehát ezeket se venném egy kalap alá vele.
Tehát marad a ZTE Blade, Wildfire S és a Galaxy Ace mint konkurens készülék.
-
Probber
őstag
Anna 1GHz-en is akad.
-
B1T3
addikt
Nekem is rögtön az X6 villant be a telefont látva. Nem értem, miért VGA felbontásban képes rögzíteni egyébként (és 15 fps-sel?).
-
gzbotii
nagyúr
hat szerintem is, ha az xperia mini ijen aron jon, esje nincs
-
dz1989
senior tag
aajjajjaj jaj AJJAJJAJ
Már rosszúl indúl előszöris Autófokusz nincs, se led vaku. A prociban és az oprendszerben külömbözik a C5-03-tól (paraszt vakitás). Valamint külsőre nagyon hasonlit az X6-ra.
A Nokia nem erőltette meg magát, sokkal jobbat is tudnak.
De legalább több szinben lesz. Az 1g-ás proci ennyiét(50ezerét) azét nem rossz.
A tipus szám szisztéma változtatás butaság. Egy betü, egy szám a legjobb, még a PL.: -01es kiegészités sem kell. -
anubys1984
aktív tag
Ha tényleg ennyi lesz, akkor komolyan csábító ajánlat lesz!
-
hohoo
senior tag
inkább blade... hülyék elkaszálták a symbiant de azért még is azzal adják a telefonokat. Ha már lepaktáltak az m$-el legalább a fos wp7-et ráerőszakolnák... fosnak fos, de ha egyszer azt választották a jövőjüknek akkor tartsák is ehhez magukat.
-
DJGABI
addikt
Így van, Symbi alá teljesen felesleges a gigahertz, egy 600, de max 800-as proci bőven elég lett volna, 5800-nál is inkább a RAM méretével voltak bajok, ennél is keveslem a 256-ot. Meg fixfókusz? Meg 50k? Kösz, nem...
A kijelző meg gondolom még mindig ugynaz ami X6-ba tettek 2 éve! Meg az egész dizájn arra hajaz.
-
daniel909
addikt
ez ugye 50 ropi, tegyük fel hogy ekörül akarunk telefont venni.
Htc wildfire S
Samsung galaxy Ace
LG optimus one
Defy (mondjuk ez felhasználói élményben nem a legjobb)
Omnia 7
Optimus 7
SE x10 mini, mini pro
Zte Bladeszerintetek ki fogja megvenni a nokiát ezek után?
-
Land
veterán
A Fix fókuszos kamerájukat dugják fel a...
-
Botiss
csendes tag
válasz
callmeakos #73 üzenetére
kinek mi éri meg..
én inkább azt látom, hogy ott egy iPhone 4 amivel nem lehet telefonálni negyed annyi áron.igaz fele annyi rammal de még nem tapasztaltam ennek hátrányát.a kijelző meg nem IPS de ez csak a betekintési szögnél mutatkozik meg ami számomra nem lényeg.max arra jó h a mellettem ülő a buszon láthatja hogy én mit csinálok éppen
-
callmeakos
veterán
mert személy szerint értelmét nem látom. ott az apple hardver egy MP4 lejátszóba amibe tettek egy 1Ghz-s procit. meg böngészőt, meg WiFI modult....
Leheletnyivel drágábban ott az első generációs [Galaxy Tab] ami nagyobb is (nem vészesen) és még jóindulattal telefonálni is lehet vele... -
bigboka
csendes tag
ezzel pl nincs is semmi gond. a gép lassúnak tűnik így elsőre, de a körtét ne az almával mossuk egybe. ennyi erővel a legelső eee700as asus is gyengébb vas, mégis a linux jol megy rajta. ja, más a rendszer, meg azzal sem lehet telefonálni...
(#72) Botiss
Szerencsésebb lett volna ha egy olyan telefonnal hasonlítod össze, amiben kb hasonló a vas, és hasonló az ára is. A video alapján nem nehéz találni jobb vételt, de érdemes megvárni mennyi lesz az ára konkrétan, és a boltokba is nyersnek tűnő optimalizáltsággal érkezik-e meg.
písz -
Botiss
csendes tag
válasz
callmeakos #69 üzenetére
megkérdezhetem h miért egyenlő kuka?
-
callmeakos
veterán
iPod Touch4 = Samsung GalaxyS 5.0 = kuka
-
Botiss
csendes tag
ezt te hol olvastad?adnál egy linket..
A garancia időtartalma 1 év vagy 2 év gyártói garancia, telefon és memóriakártya modelltől függően. A mobil telefont meghibásodás esetén a mobil gyártó országos hálózatába lehet vinni. Használt mobil készülékekre 1 héttől - 2 évig vállalunk szavatosságot. Konkrét modellek garanciájáról kérjük érdeklődj elérhetőségeinken. én ezt kaptam csak a garanciárol.
Amúgy Apple termékkel pélául iStyle-ba ha jóltudom elég a sorozatszám és ha garanciába van megcsinálják papir nélkül is.Én Erdélyi vagyok és itt vettem átszámitva 57k-ért, igaz, hogy bolti ,de viszont 2 év garanciával.És ha valamiért nem válna be a bolti garancia, egy éven belül még ott az Apple.
-
sheep
addikt
valami nem hagy nyugodni ezzel kapcsolatban:
mi csak egy kis ország kis fóruma vagyunk, de aki kicsit is képben van a telefonos trendekkel kapcsolatban, az azért látja a piaci változásokat, mi az ami a népnek kell
(legalábbis azt hisszük
itt a fórumozók 99%-a meg van róla győződve, hogy ez a telefon egy -finoman fogalmazva- rossz lépés volt a Nokiától
a Nokiának biztosan van jó pár szakembere, akik piackutatással foglalkoznak, és szerintem ők is tudják ezt (egyszerűen nonszensz hogy nem látják, még ha volt és van is néhány rossz lépésük)
akkor miért adnak ki mégis ilyen telefont?
-vagy abban reménykednek, hogy ők a "Nokia", aki a legnagyobb gyártó volt valaha és a név elad mindent (ezt amúgy kétlem, mert inkább az idősebbek veszik ma a Nokiát, ennyit pedig nem fognak érte kiadni)
-vagy raktársöprés volt, és még így is kisebbet buknak
-vagy tudnak valami olyasmit amit mi nem?
-vagy...? -
Rav3n02
senior tag
A SE már rég felvette a harcot és az élmezőnyben van, az x10 mini pro az egyik legnagyobb dobásuk volt, most a zárt rendszerese telefonok piacán egy kicsit bénáznak, de jött a NEO, az ARC ...
Egyedül Nokiáék vannak most a béka feneke alatt, de nagyon...egy komolyabb vérfrissítése nem ártana az igazgatóságnak
-
tasika16
tag
Én ezt nem hiszem el, hogy nem lehet normális mobilt összerakni. Föleg a Nokia. Belepakolnak minden hülyeséget a mobilba. Pedig egy átlag felhasználónak anyi bőven elég lenne, hogy egy 5 megapixeles kamera( tök felesleges ennél több mobiloknál úgyis mindegy) autófókusszal. Egy Xenon vakuval vagy legalább egy dual leddel. Wifi/Gps. Egy látható kijelző
kapacítív. Aztán ezt lehet variálni különböző árkategóriákba. Pl.: 20 000 egy alap telefon mondjuk egy 300*400-as felbontással vga videóval. 40 000 nagyobb kijelző hd videó. és kb enyi szerintem rohadt kellendő telefon lenne egy normális oprendszerrel. mondjuk android 2.3. Csak sajnos mindig elcseszik valamivel. Mert egy átlag felhasználó nem fog kiadni 100 ezreket egy ilyen telefonért. Enyi pénzért meg vinnék mint a cukrot. Mondjuk ha a Nokia gyártaná, vagy a Sony Ericcson az még rátenne pár lapáttal. De hajdan két legnagyobb gyártó halmozza a szarabbnál szarabb telefonokat. Úgyhogy... hamarosan mindkettőnek befellegzik ha nem dobnak valami ultra nagyot. -
Rav3n02
senior tag
Na akkor sorolom:
- Symbian
- 1GH proci
- 256mb RAM
- fix fókuszos kameraSzerintem lassan vehetnének egy nagyobb kényszerzubbony készletet
Mondjuk a finnektől poén a Symbian Anna elnevezés :
-
daniel909
addikt
hjaj emberek, annyian beveszitek a hülyeséget. nézzéátek már meg a videón hogy akad a scroll!!! nagyon gáz. lehetne 2 magos is ha nem ad olyan élményt mint egy 50K-s droid mondjuk. itt a galaxy ace-re gondolok.
-
Botiss
csendes tag
megnéztem a videót..hát ez tényleg elég gáz.az én 4.gen touchom 800mhz procival és szintén 256 ram-al kb 3x gyorsabb.és smooth-abb mint ez a nokia.
-
Lirion
addikt
Azért annyi eszük lehetett volna már, hogy egy ilyen videóba normálisan működő programokat mutogatnak, nem olyat, ahol még a gyári program is akadozik..
Ráadásul elvileg Anna-val jön, osztott billentyűzet mégsincs sehol. Ez egyszerűen nevetséges.
-
rep3at
őstag
A dizájn nem tetszik, amúgy a paraméterek és az ár alapján nem tűnik rossznak.
-
Ricardo
titán
Utánanéztem: VGA video az ok de 15fps? Azt is sajnálatosnak tartom, hogy nem a C6-01 kijelzőjét örökölte.
-
JR.CSé
senior tag
Nem csak h szép is de jó is
Nekem nagyob bejön így.50 k pedig még csak nem is sok érte
-
rObika8802
aktív tag
nekem is van egy pár ismerősöm aki így van vele h csak Nokia de már mind1ik lassan áttáll Androidra(HTC)...mer rájöttek ők is h katasztróófa..egyik ismerősöm N8-asa először mindig lefagyott a kamerával képet csináltál aztán reset,akkor új szoftvert raktak rá neki,hiányzott pár ikon,meg 1 nap alatt lemerült pedig nem is csinált rajta semmit és egyből váltott....
-
NoMagix
addikt
Az ára nem rossz, kezdésnek.
Unalmas dizájn, erölködés ezzel a "Húha már nekünk is 1ghz procink van töltelékkel" -
rObika8802
aktív tag
a dizájn még elmegy...de ez a symbian..valahogy nekem sose tetszett... :/ erre tuti nem cserélném le a Wave-met
nokia megy a komposztálóba ha így folytatja,de tényleg...
-
Nekem a felbontással nincs bajom, szerintem ez kifejezetten jó egy ekkora mérethez. A Kamera sem akkora szívgörcs, hogy nincs AF.
De a videón a sw az iszonyat gyengeEzért ne mis gondolkodnék el a készüléken.
-
Külsőre baromi jó, nekem nagyon tetszik
Persze nem pink, meg hasonló színekben..
De felejtsék már el, hogy gigamegapixel, és fixfokusz, akár mekkora a kijelző, 360x640 a felbontás. Az 5530 2,9"-on is, meg az E7 4"-on is ez a felbontás..
A proci még mindig a régi, a 256 Ram meg megint..
Néha az az érzésem, mintha a Nokia tojna az egészre. Ezt-azt változtatnak, aztán jó lesz az 2 év múlva is. Egy ekkora cégnek a gödör alján tényleg nehéz lenne végre mai cuccokkal dolgozni? Főleg mikor ilyen áron adnak minden telefonjukat. Oké, ez hozzájuk mérten olcsón jön, de..
-
szp1
addikt
A lány helyes a videón....
-
nagyon nem tetszik külsőre, az meg nonszensz, hogy mit akarnak eladni 50K-ért.
-
HeidBalu
csendes tag
Az első 1 GHz-es Nokia okostelefon nem az N9? Az 500-hoz annyit hogy egy relatív nem nagy felbontású kijelző, erős processzor, kis hardverigényű rendszer kombó miért akad szinte mindenhol?
-
Jadro
veterán
Az agresszív árazásra leszek kíváncsi.
-
Brown ügynök
senior tag
Szép telefon, szép telefon, nézzük mi van benne:
A kiöregedő Nokia 5800 XpressMusic helyét átvevő Symbian Anna alapú készülék 3,2 hüvelykes, 360x640 képpontos kapacitív multitouch érintőkijelzőt (jaj de jó
), VGA videók rögzítésére alkalmas 5 megapixeles fixfókuszos kamerát...
Fixfókusz...
-
válasz
bolondember #24 üzenetére
Az alkalmazások szaggatnak mint nagyanyám a nokedlit... Ennél azért az Annás N8-am is gyorsabb. Mondjuk az Ovi Szósöl szarságot nem is használom, mert nem szoktam magammal daedalont hordani
-
Ricardo
titán
" eladtam a régi SE Elm-emet h vegyek iPod touchot.de csk szükségmegoldászerűen,más választásom nemvolt"
Eladhattad volna a vesédet isKaller1:
"Ez alá a rendszer alá minek ekkora processzor? "
Ha meg nem teszik bele, akkor jön a jól ismert "hülyék ezek hogy 2011-ben még ezeket a 600-as szarokat próbálják meg lenyomni az emberek torkán?" , és hasonszőrű beszólások.
Többször szó volt róla hogy nem maga a rendszer igényli az erőt, hanem a külső programok. -
SkyLaci
őstag
minden symbianos telefon okostelefon N70-tól N8-ig. és azért az elmúlt években alatt rengeteg alkalmazást csináltak s60ra, igenis bővíthető, csak most hogy jött az android visszaesett a symbian népszerűsége, és emiatt nem is nagyon fejlesztenek már rá.
A 6300-nak meg köze nincs a symbianos nokiákhoz, más világ.
-
V8David
tag
"Nokia 5800 XpressMusic helyét átvevő..."
Lefelé a lejtőn, hátszéllel, kedves Nokia. -
bolondember
MODERÁTOR
bár ne mutatták volna a telefont működés közben...
nem kimondottan "smooth".. -
Prien
addikt
Számomra is kiábrándító ez az ,,újdonság,, .
-
Botiss
csendes tag
ja,az lehet..bár én soha nem szerettem a nokiát.de azon még oké.de okostelefonra szerintem nem ér semmit.mert nem igazán tudod bőviteni.s ez lenne az okostelefonnak a lényege.hogy elméletileg akármilyen programot rátudj rakni.most nekemis egy nokiám van mert eladtam a régi SE Elm-emet h vegyek iPod touchot.de csk szükségmegoldászerűen,más választásom nemvolt
-
manoarc
senior tag
50k-s kezdő árral nem is rossz ,de az AF annyira hiányzik belőle mint tanyára a villany
-
Botiss
csendes tag
válasz
Valentino K. #17 üzenetére
szerintem a felbontás annyira nem szar.230 dpi..ami azért szerintem elfogadható.összehasonlításul egy galaxy S2-nél ez az érték 216 dpi.tehát na.ami rossz ebbe a tel.ba az az oprendszer.
-
Valentino K.
senior tag
Na végre egy korrekt telefon.Feketében egész pofás.
Ami viszont szar, az a felbontás és a fix fókusz -
Kleroo
veterán
A Nokia halálra van ítélve
A címet látva felcsillant a szemem,és azt hittem végre reagál a 3-4 éve megváltozott piacra.
De nem
Ez már az n-plusz1-edik "na majd most jól lép a nokia"
Az N8as vonalon kellett volna maradni. Brutálisan jó kamera,egyedi nokiás design minden téren. Most átmentek bóvli majmolásba......
RIP Nokia. -
tjb007
nagyúr
Ezért a típusszámért jár tőlem el jó nagy hátbaveregetés.
Nem tudom, hogy csak véletlen sikerült e vagy szándékosan adták neki ugyanazt a nevet mind egy korábbi terméküknek. -
sheep
addikt
hááát nemtom
50e egy fixfókuszos, 3.2"-es, symbianos telefonért?
max egy 20-ast adnék érte, nagy duzzogva
50-ért inkább vennék egy defy-t -
kaller1
veterán
Ez alá a rendszer alá minek ekkora processzor?
-
robertel
senior tag
Én se értem, én biztos nem fogok egy kihalófélben lévő rendszerrel szerelt telefont vásárolni.
Ráadásul 256 mb Ram? Fixfókusz? Aksi mire lesz elég? Ha wp7 lenne ilyen árban na az már más lenneNem lesz labdábarúgási esélye, főleg elnézve androidos telók is mennyire olcsósodnak, pl az új xperia mellett enek labdábarúgási esélye se lesz, és hasonló árban vannak.
-
dokee78
félisten
Szépen néz ki tetszik,de soha többet Symbian.
-
Botiss
csendes tag
nem értem miért eröltetik ezt symbiant még mindig..hagyniuk kéne 3,14csába..szerintem.már túl oldschool.egyik negyedévröl a másikra vagy 20 százalékot esett a részesedésük.ez azért szerintem jelent valamit..
-
AS
félisten
De kérdés milyen 1 Ghz CPu mert nem mindegy.....
-
callmeakos
veterán
50k? Na, lehet vannak csodák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest