- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botiss
csendes tag
válasz
callmeakos #73 üzenetére
kinek mi éri meg..
én inkább azt látom, hogy ott egy iPhone 4 amivel nem lehet telefonálni negyed annyi áron.igaz fele annyi rammal de még nem tapasztaltam ennek hátrányát.a kijelző meg nem IPS de ez csak a betekintési szögnél mutatkozik meg ami számomra nem lényeg.max arra jó h a mellettem ülő a buszon láthatja hogy én mit csinálok éppen
-
Botiss
csendes tag
válasz
callmeakos #69 üzenetére
megkérdezhetem h miért egyenlő kuka?
-
Botiss
csendes tag
ezt te hol olvastad?adnál egy linket..
A garancia időtartalma 1 év vagy 2 év gyártói garancia, telefon és memóriakártya modelltől függően. A mobil telefont meghibásodás esetén a mobil gyártó országos hálózatába lehet vinni. Használt mobil készülékekre 1 héttől - 2 évig vállalunk szavatosságot. Konkrét modellek garanciájáról kérjük érdeklődj elérhetőségeinken. én ezt kaptam csak a garanciárol.
Amúgy Apple termékkel pélául iStyle-ba ha jóltudom elég a sorozatszám és ha garanciába van megcsinálják papir nélkül is.Én Erdélyi vagyok és itt vettem átszámitva 57k-ért, igaz, hogy bolti ,de viszont 2 év garanciával.És ha valamiért nem válna be a bolti garancia, egy éven belül még ott az Apple.
-
Botiss
csendes tag
megnéztem a videót..hát ez tényleg elég gáz.az én 4.gen touchom 800mhz procival és szintén 256 ram-al kb 3x gyorsabb.és smooth-abb mint ez a nokia.
-
Botiss
csendes tag
ja,az lehet..bár én soha nem szerettem a nokiát.de azon még oké.de okostelefonra szerintem nem ér semmit.mert nem igazán tudod bőviteni.s ez lenne az okostelefonnak a lényege.hogy elméletileg akármilyen programot rátudj rakni.most nekemis egy nokiám van mert eladtam a régi SE Elm-emet h vegyek iPod touchot.de csk szükségmegoldászerűen,más választásom nemvolt
-
Botiss
csendes tag
válasz
Valentino K. #17 üzenetére
szerintem a felbontás annyira nem szar.230 dpi..ami azért szerintem elfogadható.összehasonlításul egy galaxy S2-nél ez az érték 216 dpi.tehát na.ami rossz ebbe a tel.ba az az oprendszer.
-
Botiss
csendes tag
nem értem miért eröltetik ezt symbiant még mindig..hagyniuk kéne 3,14csába..szerintem.már túl oldschool.egyik negyedévröl a másikra vagy 20 százalékot esett a részesedésük.ez azért szerintem jelent valamit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest