- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Csak tudnám ki találta ki ezt a márkagyalázó számozást a HMD-nél, förtelmes...
-
torma99
aktív tag
Ez a konklúzió tényleg érthetetlen. Teljesen alap használat mellett a 2 GB Ram is sajnos már dadog alkalmazásváltások között, vagy sokszor már csak egyszerűen előhívva egy tetszőleges appot. Itt tényleg arra is tekintettel kell lenni, amikor valaki már alapból használja egy ideje a telefont, nem csak először bekapcsolta.
Ezt a specifikációt nem lehet felmenteni azzal, hogy a sales jól leboltolja majd a telkó irányába a dolgot. Itt azt kellett volna leírni, hogy ugyan rá fogják melegíteni sok emberre 0-ért épp a Nokia név miatt, de mindenki gondolja át valóban szüksége van-e arra az 5 betűre, mert ez bizony egy gyenge készülék.
-
ates
aktív tag
Értelmes alternativát az arukeresőt átböngészve a Meizu, Xiaomi és a Honor 7-es sorozat kínál 2/16 v. 3/32-es kombóban ebben az ársávban. Ár érték arányban a Meizu mindenképp kiemelkedik.
-
DS39
nagyúr
2018 vége felé, 40k-ért, kalibrálhatatlan, kékes kijelző, 1/8 RAM/ROM.
És Tetszett plecsni.
Nem tudom kommentálni. Tényleg nincsenek szavak. 😶 -
judas13
addikt
válasz
Archos2014 #13 üzenetére
"Ajánlott' plecsnivel
-
hemaka
nagyúr
Ez egy hulladék, viszont a hátlapi kamera szép színeket produkál, amolyan eye candy cucc, de nekem bejön. Kár, hogy a minősége már nem ennyire jó.
-
doooo
veterán
Azért az érdekes, hogy más gyártóknál 2/16 is már megkapja a használhatatlan jelzőt (ami túlzás szokott ugyan lenni, de na), itt viszont ennek a fele is el van fogadva, meg optimistán, elnézően tekintenek rá egyesek...
Ez rémálom 2018-ban. -
Nem lenne rossz ez,ha jó lenne....
Ennyiért simán elfért volna benne egy Snapi 845 és 4/64. Szerintem....meg egy hatezres aksi -
-
dolphy17
tag
Miért nem lehetett ezt a telefont 5"-bol kihozni vajon?
-
Fryskitt
addikt
Gondolom lesz ennél olcsóbb hamar és akkor nem rossz. 40-45e forint körül vennék egy iPhone 5s-t, simán hozza ezt a szintet, sőt jobbat is. És a támogatottsága is kb ugyanannyi lesz, mint ennek.
-
Armagedown
őstag
Mi értelme van ennek az Android GOnak, csak a használhatatlan mobilok mennyiségét növeli, illetve a HMD Global veszteségeit.
Pont ennyibe került a Xiaomi Redmi Note 4emAz egy kicsivel jobb, mint a cikkben szereplő csoda.
-
roli543
őstag
Fájt volna még egy giga ram úgy làtom, de igen, ez a google hibája is, hogy ez a go rendszer...
-
Solten
őstag
Ugy tunik nyakukon maradt jo nagy keszlet a 2015/2016-os ev hardvereibol, gondoltak jo lesz a 3-ik vilagnak meg a Balkannak. Csak kell hozza egy szenne butitott es egyszerusitett operacios rendszer (ami meg igy is dadog), a Google partner lehetett ebben.
(#25) darvinya: Masik kedvenc mondatom a cikkbol: "nem vészesen lomha Android Go felület"
-
nagyesz13
csendes tag
Mikor az Iphone 4s 64gb-ot reményeim szerint 20 ezer forintért sikerül eladnom, 37 ezerért vettem az Lg g5-öm poén kategória. Kint hollandban 40k volt a Hüvely y6 ii compact ami az előlapi 8mp vaku kamerájával dual simmel 2/16 gb kombójával még elment újjonnan. EZ EGY VICC
-
darvinya
titán
Elgondolkodtam megint, a „Tetszet” plecsni mire szól.
Fizetett szolgáltatásnak, vagy készüléknek.
Előbbi elképzelhető, de utóbbit kizárnám.
Miért?
Már első oldalon kibukik a „lomha Android Go” szöveggel.
Ha már agyon kigyomlált Android rendszer lomha, akkor mi lesz vele később valódi felhasználó kezében.
Ismét eljött 2.1 echo, amiből szolgáltatók jól megszedik magukat és még promóciót is tudnak fizetni belőle.Ezt müzli doboz raktárszökevény hulladékért nem, hogy fizetni kellene, hanem annak kellene fizetnie aki árulja.
-
aprokaroka87
nagyúr
Én csak azt nem értem hogy a Google és a gyártok miért nem akarják elengedni az 1gb ram/8gb rom kombó "kezét".
De ebben a Google is hibás
-
kbyte1024
veterán
válasz
AttilaNokia #21 üzenetére
még csak odáig se kell elmenni! egy Meizu M6 Note 3/32 ezt kb körbeh....a és 35 pénzből garival mindenestül! hát könyörgöm....
-
AttilaNokia
tag
Nem akarok felcsapni Xiaomi hittérítőnek, mert van itt elég, de az Alzánál az Mi A1 LTE 4G RAM-mal és 32 GB háttértárral csak 53 ezer magyar egység. ez a Nokia meg 51 ezer a Telenornál. Szeretem én a Nokiát, meg tényleg jól összerakottak a készülékek, a frissítések is faszák, de ez a készülék még szerintem is rossz vétel.
-
kbyte1024
veterán
Simán a 2/16 kombonak kéne Android Go-nak lenni! nem ezeknek a szemeteknek amit kiadni se szabadna!
-
forgonati
őstag
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Mikor egy facebook app pár nap után már több 100 Mega, instagram szintén... A leendő user telepít 20 appot, és pár hónap után sír a telefonja hogy nincs hely. Az 1GB RAM is bőven kevés, nemhogy játékra, de még az alapvető dolgokra is. Egy pár napos tesztidőszak alatt ez nem jön úgy ki, de pár hét használat után majd már szépen előjönnek a brutális lagok. Az 1 giga 3-4 éve még oké lett volna de ma... Én csak a MA-t nem értem, mi a szartól tetszett ez nekik... A kijelző is gyenge, amit végülis egész idő alatt bámulni fog a user.
-
janeszgol
félisten
válasz
forgonati #16 üzenetére
Ezzel egyetértek, de csak azért, mert a GO-ra nincs megkötés, miszerint csak GO-s appokat futtathat. Amint bekerül ez a funkció... nos, azért vagy adjanak ki teljesen új OS-t, ha ram/flash szűkében van a piac, vagy adjanak megfelelő mennyiségű ramot és háttértárat inkább.
-
forgonati
őstag
Aha. 1/8 és tetszett. Aha. Csak így tovább Mobilarena. Rossz vicc amit műveltek. És a gond az, hogy még mindig vannak akik a tesztjeitekre hivatkozva fogják megvenni ezt a gagyit, mert hát hiszen tetszett plecsint kapott MO legnagyobb mobilportálján, szóval biztos jó teló lehet. Há nem. Ez a kiosztás szégyen 2018 végén, és mindegy mennyi az ára.
-
csakzolcs
tag
Ez egy 15-20ezer forintos telefon, (függetlenül) többet nem ér
-
Solten
őstag
A hulladek 3.1 (legalabb oszinte volt a teszt) utan gondolom nem akartak lehuzni ezt a hulladekot. Tetszett?? Mi tetszett? A szine??
"Androidon alapuló felület előnyére szóljon, hogy kigyomláltak minden olyan vizuális inputot és alkalmazásfelesleget, amitől a rendszernavigáció vánszorogna."
Muhhhahhhhaha...
A HMD Global neve lassan egybeforr a "sz@rt dragan" fogalommal, rajuk kene verni egy birsagot amiert a Foldet szennyezik ilyenekkel...
-
judas13
addikt
1/8-al és ilyen árral egyszerűen eleve nem lehetett volna tetszett plecsnit adni szerintem.
Ha viszont ez csak egy vicc volt azt értékelem. -
Bass
addikt
Tetszett???😱😝 Mi a frász? Kb 5 éve még belefért volna de így? Mi történik az arénával?
-
Matada2.3
veterán
Tényleg minden rendben lenne a készülékkel, de az a fránya 1/8 GB, semmire nem használható, pár zene, kép vagy csak app cache és már be is lassul az egész.
-
janeszgol
félisten
Az első mondat elolvasása előtt azt akartam leírni, hogy a HMD ezzel a telefonnal jelezte, hogy feladja a belépő kategóriát (50 ezer ft alatt). De a sztereo előlapi hangszóró, a 4 ezres akku, az IPS kijelző és a normális jack minőség miatt nem írom. De közel áll hozzá, alig mentette meg valami ettől a kategóriától.
A következő évtől nem fogják már ezek sem megmenteni. -
kbyte1024
veterán
Hát ez kb f.......s kategória
ennyi pénzért meg......a tetszett plecsni szintén egy vicc!!! nem értem én ezeket a Nokiákat. Gyenge panel,kevés ram,stb és még az ára is nevetséges.
-
AttilaNokia
tag
Ez a telefon azoknak jó, akik úgy használják az okostelefont, mint annak idején a butafont, és slussz, de akkor sincs sok értelme, mert csak kicsit kell többet költeni egy jóval használhatóbb telefonhoz. Mindegy, nekem nem fáj, gyártsák csak, ha van aki megveszi, de számomra az 5-ös széria alatti Nokiák értelmezhetetlenek.
-
moleculez
veterán
Viszont, ahogy látszik, nem egy használhatatlan vacak a specifikáció ellenére. Meglátjuk, hogy 1/8 és legtöbben sóval beszántanánk a HMD Global irodajat, pedig Android Go-hoz pont elég. Valamint a célközönség igénye is más. Nem vennék észre a különbséget ha 2gb RAM lenne benne, se se egy eggyel jobb SoC-t, negyed másodperc ide-oda.
Azt viszont igen, hogy napokig nem kell tölteni, vagy hogy hangosan szól. -
aelod
veterán
A 267 ppi-s, nem túl éles, de nem is szőrös rajzolatú LCD panel a spórolósabb fajtából való: fényereje odakint csak árnyékban elég, éjjel pedig túl világos marad, a kalibráció meg kékes, korrekció lehetősége nélkül.
Innentől kezdve elég használhatatlan a panel. A hardver meg eleve vér gyenge ennyi rammal. Másod telefonnak jó lehet.
-
Hallosz
senior tag
Háááát, eléggé kérdőjeles. Viszont nulla forintos szolgáltatói készülékként, a neve miatt, gondolom népszerű lesz.
-
Richoo44
aktív tag
Szerintem tök mindegy, hogy hol adják ennyiért, vagy olcsóbban, 1 GB RAM-mal és 8 GB belső tárhellyel hogy az égbe lehet ez Tetszett???
Értem én hogy Andorig Go, de basszus, ez vicc kategória... -
A SoC még határeset, de jobb mint a "bevált" MT6737"...... Viszont ez az 1/8-as kivitel, nos elmeroggyant.
Meizu M6 Note-ot venném helyette, a Redmi 5 Plus meg már kifutott, ha jól hallottam
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HMD Global második Android Go telefonja sztereó előlapi hangszóróval fűszerezi meg a pofonegyszerű receptet, a gigászi telep pedig hosszú használatot biztosít, ha nem is zökkenőmenteset.
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topik
- Cyberpunk 2077
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest