Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- iPhone topik
- Yettel topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Az elég durván kevés. Ha nem használod, akkor elméletileg másnak nem kellene mennie csak a gsm modulnak és akkor függtlen az akkuidő attól, hogy milyen a készülék, valami N széria vagy 1xxx-es széria, legalábbis szerintem. Ha viszont már bekapcsol a kijelző, persze módosul az elmélet....
-
meroly
veterán
A 6230i-m, ha áll és nem használom (de be van kapcsolva és a "matrix"-ban van) elmegy egy másfél hétig kb... A 1200-m meg legalább 3 hét.
Ezek laborban mért adatok, nagyjából reális lehet szerintem a 21 nap, de akkor nincs rajta se hívás, se nyomkodás, se semmi.Szerk: Sőt, amig nem bírtam megválni végleg a 8800-mtól, egy darabig őt hordtam második telefonnak, köztudott hogy gyatra az akkuja, de használat nélkül az is elment legalább 6-7 napig.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
HardSanyeee #6 üzenetére
860mAh-val? A monokróm kijelzős telefonok se bírtak ennyit, ez több mint két hét.
-
AMD Power
titán
Ez mondjuk nem rossz de kicsit unalmas már ez a slide forma.
-
meroly
veterán
Kíváncsi leszek a nyitómechanikára pár hónap múlva. Nem hiszem hogy ilyen áron valami minőségi csúszkát raktak bele....
-
$p@rr0w
őstag
22 napos készenlét? Ez nem elírás?
-
Ricardo
titán
"Ez a típusnév honnan jött? A 2220 volt egy mono kijelzős, hagyományos kialakítású mobil, ez meg színes kijelzős szétcsúsztathatós."
Onnan ahonnan a 6600. Ott a hagyományos tábla symbianból lett csúszkás S40
Olcsó telefon ide vagy oda, ez a felbontás kevés. A kijelzőnek és a kamerának egyaránt (a kamerát ezzel az erővel ki is hagyhatták volna).
Még az anyagminőségre leszek kíváncsi. -
szuper-t
őstag
olyan sablon:S
-
DJGABI
addikt
Ez a típusnév honnan jött? A 2220 volt egy mono kijelzős, hagyományos kialakítású mobil, ez meg színes kijelzős szétcsúsztathatós.
Amúgy engem egy kb. tavalyi, szintén olcsó csúszkás Nokiára emlékeztet.
Meg is van: 2680 Slide
-
plus44
veterán
Ez kevésbé tetszik, mint a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A finn gyártó legolcsóbb kamerával és Ovi Mail támogatással is rendelkező csúszkája hangfelvételeket is képes készíteni az FM rádiójából.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- SörcsaPH!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest