- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
Stauffenberg #53 üzenetére
1, Ha ilyen beszerző van még valahol bármilyen cégénél hogy nem ért hozzá az nálunk azonnal repüle... de bárhol is van mindenhonnan repülne..
A beszerző feladata hogy értsen ahhoz amit csinál..Egy ideig beszerzésekkel foglalkoztam és nem is nyúlhattam volna hozzá ha nem értettem volna az IT-hoz.
2, Ha mobilt veszel akár céges beszerzőként is akkor előre tervezel, ne évüljön el idő előtt... magyarán ne az első hónapban jöjjön vissza a telefon hogy ezt már nem lehet használni...
Legyen hozzá support akár teamviewer is fusson rajta..
Aki nem így cselekszik az nem ebbe a szakmába való hanem tűzre.. -
GeryFlash
veterán
válasz
Ne törd magad, plecsni ügyben a struccpolitika a megszokott MA-n. A fórmuozólk csak ne mondják meg az irpai szemétről hogy ipari szemét, nektek nem volt a kezetekben, lehet hogy 4mp a billzet feljövés és rommá laggol rajta a szoftver, force closeol mitnha nem lenne holnap, de például a hívásminőség meglepően jó, és hát ez is szempont, meg aztán olcsó is, ennyiért már kaphat egy tetsziket.
Más telefonoknál is előjön ez a téma, de azért ennyire egybehangzóan még nem láttam a fórumot az oldallal szemben. Lehet tényleg jó lenne átgondolni ezt a plecsnizést a srácoknak, mert ebben a formában kb semmi értelme.
Itt egy közel használhatatlan telefonra azt írják hogy azért rendben van az a vásrálók megtévesztése, így meg konkrétan az oldal az eredeti célját nem tölti be.
-
válasz
"Tetszett" a plecsni neve.
Egyébként abból, hogy felkeresnek, neked pénzed van, ha jól sejtem, tehát az jó, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest