- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher82
senior tag
Nem trendiségből írtam, nekem nyáron már nagyon melegem van
Azt, hogy a közlekedés hány százalékban felelős nem tudom, de egy jó részét ez adja ki, az biztos. Ha ez a téma is a szőnyeg alá lesz söpörve, akkor (lehet) 10 év múlva 50 fok lesz...
De nem is akarom járatni a számat emiatt, aki nem érzi a bőrén, hogy gond van, még boldog ember
(és el is kanyarodtam az eredeti témától)
-
Butcher82
senior tag
Egyértelmű, az átlag magyar ember örül ha megvesz egy 10 éves autót.
Én sem vagyok orákulom, de én a környezetvédelmet (a mai állapotok miatt) előre helyezem. Azt, hogy az elektromos autó minden fenntartási dolgával együtt mennyivel környezet kímélőbb mint a belsőégésű nem tudom, de azért biztos vagyok benne, hogy jóval kevesebb lenne pl. a szmog.
Mindezt úgy mondom, hogy 2008 és 2017 között egy 2004-es Civic Type R-rel róttam az utakat, és azt nagyon jó volt vezetni.
De....nem ez a jövő.
-
Butcher82
senior tag
Ez világos, arra akartam kilyukadni, hogy amiről beszélünk az egyelőre sci-fi, a belső égésű motorokat kell előbb kitakarítani, de tudom ez is óriási feladat.
De ha arra gondolsz, hogy az sem igazán környezetkímélő, igaz persze, de azért a benzin és gázolaj égetése sokkal rosszabb körülményeket okoz. Plusz, a motorolaj és egyéb kenőanyagok használata és cseréje az autókban.
Egyébként nekem nem kell váltó pl. A kormányzással vagyok úgy, hogy megtartanám. Tőlem az is jöhet, gps koordináták alapján folyamatosan felügyelik a haladási sebbeségemet, pl. nem engednek 50km/h-nál jobban menni lakott területen... Szerintem ezzel is lehetne már életeket menteni.
-
Butcher82
senior tag
Húú.....remélem a forma 1 is ilyen lesz.
Én a saját véleményemet mondtam el, nekem NEM kell, Te egyből rám akarsz erőltetni egy olyan dolgot, ami még csak nem is létezik. Rengeteg dolog kell ehhez még (nálunk Magyarországon pénz, az embereknek majd, hogy meg tudják venni a technikát, nem ám arra, hogy "autós vidámparka menjenek"
, közel 20 éves gépparkal jár a magyar!). Nem véletlenül írtam, hogy jó lenne már elérni azt a szintet, hogy elektromos autóval járjunk, szerintem per pillanat ez a legégetőbb probléma, de nézzük amerikát, ott lenne rá pénz is, de azért ha egy 67-es Camarot kell újjá építeni és utána bűzöltetni arra senki nem mondd nemet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest