Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung topic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Már teszteli a Samsung a One UI 7-et
- Odébb van még a One UI 7 frissítés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
Ez már tényleg az elfogadható kategória árban és teljesítményben is. Ha még a korábbi munkahelyen dolgoznék, mindenképpen megfontolnám, mert olyan távolságra kellett ingáznom, ahol biciklivel már megizzadtam. Viszont a mostani rövid távra, munkába értelmetlen, még az a kevés mozgás is elveszne, amit biciklivel meg tudok tenni. Ennél viszont jobbnak tartom a rásegítéses bicikliket, csak azok drágák.
-
rdt89
addikt
Én egy táska szerű pántot el tudnék képzelni ezeken az eszközökön és felvenné az ember, mint egy csomagot a hátára, még jobb lenne a mobilitása, egyre jobban kezd elcsábítani ez a elektromos roller, de sajnos a Debreceni utak csúnyán szétszednék pillanatok alatt.
-
depmod
aktív tag
Én szintén rendeltem kettő ilyen suhanbongót.
3 dolog, amit megemlítenék a teszten felül.
1. a kormánya nem valami stabil, pontosabban az anyag vékony, mert eléggé érezni a mozgását, elhajlását
2. a 350W jól hangzik, de alapvetően csak sík terepen hajlandó engem, 110 kilós marhár cipelni, lejtőn elvérzik
3. a fiaim alatt viszont villám, és a lényeg itt jön: a 3-as fokozat 25km/h-s elméleti értéke valójában kb 30km/h GPS-el mérve!
Új hozzászólás Aktív témák
ma 100 ezer forint alatt is lehet normálisan használható elektromos rollert venni, a Niubility pedig sok szempontból többet ad konkurenseinél.
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest