- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
"Volt Samsung Alpha is, de az azért inkább közepes hardverrel volt szerelve"
Gyakorlatilag az S5-nek felelt meg a hardver, csak HD felbontású kijelzővel.
Márpedig az S sorozat akkor és most is a csúcs készülékeket jelentette/jelenti a Samsungnál.
Az Alpha 2014 augusztusában jelent meg, az S6 pedig 2015 áprilisában.
Tehát a megjelenésekor erős hardvernek számított igencsak!Nekem is volt. Imádtam a méretét, a kijelzőjét.
Szar volt a rádiója, akku problémái voltak, korrodálódtak a csatlakozók fémfelületei.
Nagyon sajnáltam letenni.
S6 edge lett az utódja. Szerintem nen járt el fölötte az idő...persze én nem játszom!
Az azóta megjelent SoC-ok közül a következők erősebbek: Snapi 660, 710, 835, 845, 855, Exynos 889x, 9810, Kirin 970, 980 -
joey04
titán
De szerintem nem méret alapján készítenek riválist. Még droidon belül legyen, de itt 2 külön rendszerről beszélünk. AZ a döntő, nem az, hogy melyik mekkora. Az iPhone meg állandóan jól fogy, még ha kárálnak, akkor is. Egy modell nem fogyott jól (vagyis 2, mert volt egy 5c), az az iPhone SE. Ami kicsi volt. Pedig Apple mércével mérve olcsó is volt. A régi szériánál pedig hír volt, hogy a Plus verzió jobban fogy, mint a sima. Mindenki a nagyobbra ment rá. Samunál szintén volt ilyesmi. Az itteni topikok látogatottságán is látható, hogy az s10e érdekli a legkevésbé az embereket (ettől még egy jó készülék), vagy ott a felhozott gsmarena szavazás:
Egyszerűen a nagy készülékek kellenek az emberek döntő többségének.
-
kutkut
addikt
Nem lesz tartós. Hiába nincs agyonbutítva, ha azért valamivel mégiscsak "butább"... Akár csak annyival, hogy nem 8, hanem "csak" 7 kamera van benne. Aki flagshipet akar, az mindenből a legjobbat akarja (attól függetlenül, hogy szüksége is van-e rá, vagy sem). Éppen ezért nem jósolok nagy sikert az S10e-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Légies iPhone halvány színei
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest