- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Igen,
de az általános irány nem ez, épp a méretcsökkentés a lényeg a milc-nél + kiiktattak egy mechanikai hibaforrást (tükör) és DSLR méretű/minőségű érzékelő van benne kompakt méretben. Ezt anno a milc vonalat elindító cégek se tagadták, hogy ki a megcélzott vásárlóközönség: aki mobilitásra vágyik, de nem kompakt gépek zajtengerét akarja látni a fotóin.
-
Brett001
aktív tag
Úgy látom senki nem képes megérteni a DSLR-ek nagy előnyét ami egyben hátrány is: a váz mérete, fogása. Egy MILC-nek sohasem lesz olyan. Ez előny is, hiszen könnyebb hordozni, de én pl. azt szeretem, ha kényelmes, biztos fogása van a gépnek. Nekem még a D5100 is kicsi, ezért szeretnék D7100-et venni. Nem is lehet összehasonlitani az érzést, amikor egy biztos fogású, massziv gépet tartasz a kezedben azzal, mint egy gyufásdobozt.
Persze kinek a pap, kinek a paplan. De a profi fotósoknál (sport/újság stb) még jó ideig nem fogunk milcet látni
-
Brett001
aktív tag
válasz
Stauffenberg #30 üzenetére
Köszönjük Emese....
-
Brett001
aktív tag
Nyugi, a Canon-nál is megállt.
Egy kihajtható kijelző elfért volna....jó lenne már váltani a D5100-ről, elsősorban a jobb fogású váz, jobb fénymérés, jobb fókuszrendszer miatt. Nekem a D7100 is jó lesz, hátha lentebb megy így az ára, hogy kint d7200...sos456 A többi Nikon is tud time lapsot, van időzitett sorozatfelvétel az én 5100-ben is....
itt arra gondoltak, hogy ez az első olyan APS-C Nikon gép ami össze is fűzi neked videóvá. Nem utólag kell számítógépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged