- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Stauffenberg #106 üzenetére
nem vágtam a Fujinál mi a helyzet
dpreview-en kerestem tulajdonságokra és APS-C/H kategória van
oda rakta az összes Sony-t meg Fujit és megkavart így gondoltam azt hogy ebbe APS-C van
attól meg emlékeim szerint a Nikon DX egy picit nagyobb...a szenzor azonos most már az is biztos
de mégis pár tucat hozzászólással lentebb valaki írta hogy képminőségben jobb mint egy tükrös
ha az érzékelő is Sony/Nikon érzékelő akkor a képminőség tán csak egyezik
viszont a D800-ról tükörmentesre váltókat még mindig nem értem na de mindegyszóval aki FX-ről vált vissza egy tükörmentes DX-re, pusztuljak meg ha értem
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stauffenberg #100 üzenetére
"Profi szinten pedig egyértelmű a tükrösök dominanciája, profi obik tekintetében meg sem ugatja a MILC a tükrösöket"
Erre be lett sorolva egy tucat, az összes létező profi szintű Fuji X obi.
Röhejes hogy itt mindent meg kell magyarázni, mert valami pöcsméregetős milc-dslr háborút vizionál minden fórumhuszár.
Többszörös mennyiségű célobiból lehet tükrösöknél válogatni, főleg nagy gyújtótávú, fényerős obik tekintetében. Ha neked egy 400mm-es gyújtótáv kell minél nagyobb fényerővel, akkor nem tudod megoldani egy 200mm-es milc zoommal. -
Ijk
nagyúr
válasz
Stauffenberg #98 üzenetére
Talán el kellene olvasni mire reagáltam.
Tudom hogy itt pöcsméregetésnek minősül, de profiknak ezek eszközt jelentenek a munkájukhoz. -
arn
félisten
válasz
Stauffenberg #85 üzenetére
+1
eloszor obi, aztan dontse el az ember, milyen vazat vesz hozza a rendszerbol. ez a laikusoknak nagyon nem egyertelmu. vesznek vmi dragabb vazat, meg vmi ratyi uveget. aztan csodalkoznak, hogy a vegeredmeny jo, ha a csucskompaktok szintjen van.
-
Brett001
aktív tag
válasz
Stauffenberg #30 üzenetére
Köszönjük Emese....
-
TeeJay
félisten
válasz
Stauffenberg #20 üzenetére
vegyen Sony-t akinek két anyja van
Nikonos vagyok, maradok is ennél a gyártónál, és ami tetszik a D750 picit drága -
hemaka
nagyúr
válasz
Stauffenberg #9 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest