Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
Egy pár gép volt már a kezemben különböző márkákból. Nikon-ok sok esetben homályosak, a Canonok szebb képet készítenek makróban (a DigiChipet jól eltalálták anno), Olympus géppel viszont nagyon jó tájképeket lehet készíteni, hát a Fujik...
Mindenesetre csak a projektor rész miatt ez nem ér meg ennyit. Ez a szintű tudás, már régen kevés egy gépbe. -
Mania
senior tag
Idén cseréltem le a Coolpix2100-am.Nem Nikon kompakt az utódja...többek közt a cikkben szereplö okokból sem

-
forgonati
őstag
Erősen felejtős eszköz ez a Nikontól. Világosan látszik, hogy itt csak az volt a cél, hogy legyen egy olyan gépük ami kivetítős, és ezzel kijelenthetik hogy ők az elsők. A többi funkcióra szinte oda se figyeltek, csak összecsapták, és pont az a része a gyenge, ami pedig a legfontosabb lenne, a képminőség. Na nem baj, talán majd a következő.
Egyébként én sem látom értelmét ennek a projektor dolognak, de most ez jön divatba úgy látszik. Már a mobil gyártók is kezdik... -
hemaka
nagyúr
hulladék
-
Kleroo
veterán
Atyaég. A téli képeket megnéztem....
Brutális CA,és összevissza mos az optika. Az N73am nem mossa el így a kép részeit.
Ráadásul nemhogy a sarkokat mossa el,hanem az egész szélét,és az alján is több foltban elmossa.Ez botrányosan FOS.
Telefonos optikának/kamerának is szörnyű lenne... -
Bibby
addikt
Ennek úgy lenne értelme hogy azért nagyjából világos szobában is működjön.
-
Fryskitt
addikt
Anno egyszer vettünk egy Nikon Coolpix kompaktot. Nagyon aranyos kis gép volt, de a képminőség...hát nagy csalódás. Se AF segédfény, se stabilizátor, se semmi. Úgy tűnik 5 évvel később, még mindig ilyenek a Nikon kompaktok (a DSLR-ek persze jók). Bár utóbbi időben mintha a Canon is hasonlóan elhanyagolná a kis gépeket, gondolok a most kijött 4 kiskompaktra (és nem az S90-re, mielőtt bárki a szememre veti).

-
Matthu
aktív tag
Ezt mminek kellett? 2010-ben ilyen hulladék képminőséget produláló gépet kiadni.... Amikor megláttam a fotókat majdnem hanyatt dőltem.. Látszik, hogy manapság már egy fényképezőnél sem a fényképezés a lényeg. Ennek a fosnak az árából veszek egy projektort, meg 20 ezerért egy kompaktot.
-
ttower
aktív tag
elég sárgának kell annak a vakunak lennie hogy ilyen legyen a fal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
riszter
senior tag
Na, már csak ez hiányzott.
-
Projektor, vazz.

Lefotózza az ember a barátnője hátsóját, az utcán meg rávetíti.
És akkor röntgengép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)