- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
fornettisuti #3 üzenetére
Na ott a potenciál benne, hogy a telefonoddal is használhatod. Én most laktam be ezt is (eddig W10es telóm volt, khmmm), és igen hasznos. Teló tényleg mindig nálam van, nem úgy mint a bankkártya, sokszor hasznos azért hogy van.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #3 üzenetére
Pedig legalább annyi potenciál van a mobilos fizetésben (akár NFC, akár egyéb appon át megy, például QR kóddal). Telefon manapság mindenkinél van mindig, de mondjuk bankkártya nem biztos. Én például nem hordok kártyát magammal, mert általában felesleges, és nem akarom elhagyni sem.
De elárulhatod, hogy miért jobb bankkártyával fizetni egy érintéssel, mint az NFC, ami kvázi pont úgy megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest