- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Nothing: március 4
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Azt még hozzá tenném (apple watch) ha az órát felveszed és feloldod, telefon kapcsolat nélkül is működik, ha jól tudom 10 tranzakció erejéig, utána újra a "közelébe kell vinni a telefonnak". Volt már olyan hogy az óra rajtam volt a telót meg otthon hagytam és simán ment a fizetés.
-
DrKapocs
őstag
Ha ez normális módon működni fog, én benevezek egyre. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
Bembee12
aktív tag
Hogy ezt miért most adják ki, amikor mindjárt jön az 5?
Elvben a Global Miband 5 (York)-ban nem lesz NFC, de lesz SpO2, fordítva mint a kínai változatban, illetve itthon Alexa lesz és nem xiaomi saját megoldása. Jelenleg nem várható benne magyar nyelv , de könnyű kibontani a software-t és lefordítani (a kikerült leak firmwaret már le is fordítottam ) Eddig ennyi derült ki a Band 5 firmwarejéből.Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
IIGeorge
csendes tag
Így, hogy jön az 5-ös verzió, nem sok értelmét látom egy frissített 4-esnek.
-
veterán
Apple Watchon ez úgy működik,hogy ha felveszed az órát,akkor kér egy kódot,vagy fel kell oldani a telót és akkor felold az óra is.De csak mikor felveszed,utána egészen addig nem míg rajtad van,használhatod egyszerű érintéssel fizetésre,nem kér semmilyen kódot,csak dupla gombnyomásra elő kell hozni a fizetés opciót.
Gondolom itt is hasonlóan lesz megoldva.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az órás fizetésnél van bármilyen biztonsági feature? Telefonosnál fel kell oldani a telefont, óra esetén ez, hogy működik?
-
ztoldy
senior tag
Ennek csak akkor van értelme, ha egyébként a MiBand5 Global kiadás sem lesz NFC-s. Egyébként szerintem nincs értelme most kiadni egy ilyen variánst az előző generációból. Vagy a bentragadt kínai készleteket dobják így piacra globálisan használható NFC-vel.
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
veterán
Most vettem keresztlányomnak egy mi band 4-et, még jó hogy csak 9 éves és nem akar órával fizetni...
-
Wesder
félisten
Na akkor cserélhetem majd a mostani MiBand4-et.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Lightyear - befektetési app
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest