Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kocsonya

tag

válasz Everman #54 üzenetére

"Google acknowledged these problems for Android 2.1 phones including the Nexus One, Motorola Droid and Galaxy S. The next major release of the Android OS will fix these issues and provide full 24-bit color and improved scaling."

Ez a te általad linkelt cikkből a Galaxy S résznél a "Google confirmed" hivatkozást követve olvasható, ahol az általad elfogulatlannak nevezett oldal a LEGJOBB ÚJ MOBILKIJELZŐ TECHNOLÓGIA díjjal jutalmazta a Samsung törekvéseit.
    Tehát szerintem a korrektséghez hozzá tartozik ezt is megemlíteni és figyelembe venni, illetve azt, hogy a Android 2.1-es verziója nem igazán van felkészítve az samoled kijelző meghajtására. Tehár a tesztet illendő lenne megismételni egy 2.2-es Andoroidot futtató Galaxy S-sel.
    A színmélység teszt egyből egál lenne, fényerőt szerintem nem lehet egzaktan összehasonlítani a technológiai különbözőség miatt, egyébként nem kizárt, hogy az is mérhetően változik majd az új rendszer alkalmazása által. Colour temp is közelebb kerülhet az 6500K-hez és még a fogyasztás is javulhat a helyes meghajtás miatt.
    Egy szó mint száz, nem feltétlenül a hardware a gyenge! (Persze attól még pentile matrix, de a bűvésznek is figyeled a kezét mégis megcsinálja a trükköt, anélkül hogy rájönnél. Remélem érted, hogy itt mire gondolok.)
    Én is a héten lettem egy SGS tulajdonosa és engem nem zavar, hogy vannak színek a kijelzőn. A betűket, ha arra figyelek, akkor tényleg látom, hogy "szőrös", de a p*na is az mégis szeretem. :))

Új hozzászólás Aktív témák