- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsonya
tag
"Google acknowledged these problems for Android 2.1 phones including the Nexus One, Motorola Droid and Galaxy S. The next major release of the Android OS will fix these issues and provide full 24-bit color and improved scaling."
Ez a te általad linkelt cikkből a Galaxy S résznél a "Google confirmed" hivatkozást követve olvasható, ahol az általad elfogulatlannak nevezett oldal a LEGJOBB ÚJ MOBILKIJELZŐ TECHNOLÓGIA díjjal jutalmazta a Samsung törekvéseit.
Tehát szerintem a korrektséghez hozzá tartozik ezt is megemlíteni és figyelembe venni, illetve azt, hogy a Android 2.1-es verziója nem igazán van felkészítve az samoled kijelző meghajtására. Tehár a tesztet illendő lenne megismételni egy 2.2-es Andoroidot futtató Galaxy S-sel.
A színmélység teszt egyből egál lenne, fényerőt szerintem nem lehet egzaktan összehasonlítani a technológiai különbözőség miatt, egyébként nem kizárt, hogy az is mérhetően változik majd az új rendszer alkalmazása által. Colour temp is közelebb kerülhet az 6500K-hez és még a fogyasztás is javulhat a helyes meghajtás miatt.
Egy szó mint száz, nem feltétlenül a hardware a gyenge! (Persze attól még pentile matrix, de a bűvésznek is figyeled a kezét mégis megcsinálja a trükköt, anélkül hogy rájönnél. Remélem érted, hogy itt mire gondolok.)
Én is a héten lettem egy SGS tulajdonosa és engem nem zavar, hogy vannak színek a kijelzőn. A betűket, ha arra figyelek, akkor tényleg látom, hogy "szőrös", de a p*na is az mégis szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest