- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
SEFAN84
aktív tag
válasz
Quasi_modo #27 üzenetére
Ritkán.Rokonokhoz.2-3hetente.Akkor beállítom,h.csak GSM hálót használjon.
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
törölt tag
nem tapasztalat, sajnos még nincs ilyen telefonom
viszont valamelyik topikban linkeltek egy olyan progit, amivel elvileg elég jól testre lehet szabni a csatlakozási beállításokat. azért írtam. de egyébként a cikk ugye az USA-ról szólt, ahol meg nem olyan fényes a 3G hálózat minősége, tehát eleve "csak 3G"-re hiába állíŧod.ByB: bőrkesztűvel megy az
[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
Ma láttam egy csaj kezében, nagyon visszafogott darab. Rövid megfigyelésem alatt, nem működik kesztyűvel és nem volt multitouch-osra hekkelve.
-
8nemesis8
veterán
Ez a legegyszerűbb amíg nincs javítás, másra rákenni.... Nem valami jó fényt vet ez a google-re szerintem.
-
plus44
veterán
Ejnye, miért másokra kell mutogatni...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
SEFAN84
aktív tag
Köszi.Ebböl kiderül,hogy csak UMTS-módba nem lehet tenni.Csak GSM.Ismerős így a probléma,mert anno az SE-nél sem tudtam csak UMTS-re kapcsolni,ezért hiába volt UMTS lefedettség,ha a GSM hálózat erősebb volt átállt GSM-re.Nokiánál hál Isten beállítható,h.csak UMTS hálózatot használjon!Tehát szerintem,azért nem az Operátor a hibás,ha a készülék nem tud csak UMTS módban működni!
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Napfénysüti #18 üzenetére
Mint már mondtam elismerték és már tesztelik is a javított szoftvert....
A link ismét.
#!
-
Integra
titán
hagy kérdezzem meg, te fejlesztesz netán nagyvállalatnál?
részt veszel projektekben? mert egy ilyen méretű projekt nem 2 hónapos sztori..
szóval csókoltathatsz, játszhatod a nagymenőt, csak minek..
arról nem is beszélve, hogy a google már jó ideje mondta, hogy azonnal nekiesett a javításnak. ettől függetlenül igenis lehet rajtuk kívül álló oka is a hibának.. kicsit távolabbról kéne nézni a dolgokat.
nem kell parázni, megoldják.
én nem védem a google-t, félre értés ne essék, csak azzal viszont tisztában vagyok valamennyire, hogy nagyvállalati projektek hogy futnak időben, anyagilag, és fejlesztésben.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nota bene
csendes tag
Per pillanat még az sem biztos, hogy a Nexus One sokáig marad a piacon. Az Apple folyamatban lévő pere mellett az FCC is rászólt a Google-ra a Nexus One USA szolgáltatók közötti ármegegyezéssel kapcsolatban. Ha a Google nem ad magyarázatot az FCC felszólítására február 23-ig, akkor letiltja az értékesítését.
Reméljük erre nem kerül sor, de az USA-ban nagy a felháborodás a Google magatartása miatt. [link] -
>-48-<
aktív tag
Alapból automatikusan csatlakozik 2G/3G-re ezt lehet egy korlátozni csak 2G-re. Ha egyebet akarsz, akkor kézzel kell kiválasztani az elérhető hálózatok közül a neked "tetszőt".
Nexus One Manual lap alja
#!
-
>-48-<
aktív tag
Tök jó neked!!! Engem sajnos becsipelt a google, úgyhogy már csak az ő igazukat tudom szajkózni. Mea culpa!
Ezért írom le azt is, hogy a post eredetije az engadgeten olvasható és abban árnyaltabban fogalmaz a cikk írója, kitérve arra, hogy a google vizsgálatának eredménye kettős hibát állapított meg. Az egyik a gyenge lefedettség a másik viszont szoftveres. Szóval mindkét lábuNKba belelőttÜNK de már dolgozUNK rajta!
[ Szerkesztve ]
#!
-
Morden24
nagyúr
Csókoltatom is.
Ez klasszikusan annak az esete, hogy gondolkodtak, melyik lábukba lőjenek, aztán bal. Egyáltalán nem jó választás.
A "rövid időn belül megoldjuk" még mindig jobb választás, mint "a hiba rajtunk felül áll, és nem is oldható meg".(#10) >-48-<: Én nem, ez a véleményem. Nekem legalább van sajátom
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Polllen
nagyúr
Tiszta sor, de ha belegondolsz igaza van...Aki konyít hozzá, le tudja szűrni a megfelelő tanulságot...Aki meg nem, azt fogja gondolni, hogy a készülék kizárólagos forgalmazója fos...(persze a gyártónak ez a kisebbik gond, hátha ettől még függetlenítve használják, de tényleg ők választották ezt a szolgáltatót, ha igazuk lenne is minősítené őket
)
Ebből talán legjobban akkor lehetne kijönni, ha megmondanák az igazat...tudom hiú ábránd...
És azt is lehet jól előadni...Nem szar a szoftver, csak finomítanunk rajta, mert a nagyon-nagyon gyengén lefedett területeken nem teljesít a legjobban. (ekkor nem kenték a másikra a ****t)
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Narxis
nagyúr
Csókoltasd az Apple-nél és a Nokiánál is, ez pusztán marketing. Nem mondhatják azt, hogy hibás a készülék szoftvere. Én legalábbis biztos nem mondanám.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
hemaka
nagyúr
Nyílván a legegyszerűbb a hálózatra kenni, ahogy azt Apple, Nokia is tette.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Morden24
nagyúr
Magukat égetik.
Most a "szar szoftvert írtunk" miért rosszabb a "szar szolgáltatót választottunk"-nál?Egyébként tényleg hülye ez a Google: nem azt mondja, hogy "várjatok, mindjárt megcsináljuk a szoftvert, és utána minden örömboldogság lesz", hanem azt, hogy "szar a készülék kizárólagos forgalmazója, ergo ha veszel tőlük, nem tudod rendesen használni".
Csókoltatom a kollégákat a kuglinál.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Polllen
nagyúr
-
SEFAN84
aktív tag
Mi?Ebben a 'csodás' telefonban nem lehet csak GSM vagy csak UMTS módot választani?
-
Morden24
nagyúr
ráadásul a T-Mobile hálózata a leggyengébb az Egyesült Államokban így érthető, hogy a Google a szolgáltató hálózatát okolja
Lárifári. Ezt a piaci bevezetés előtt is tudták, feltételezem nem azóta bontottak le direkt pár adótornyot.
Way to go, Google!Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google szerint az amerikai T-Mobile gyenge lefedettsége okozza a 3G vételi hibákat, de gőzerővel dolgoznak egy szoftveres frissítésen is.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest