Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SEFAN84
aktív tag
válasz
Quasi_modo #27 üzenetére
Ritkán.Rokonokhoz.2-3hetente.Akkor beállítom,h.csak GSM hálót használjon.
-
törölt tag
nem tapasztalat, sajnos még nincs ilyen telefonom
viszont valamelyik topikban linkeltek egy olyan progit, amivel elvileg elég jól testre lehet szabni a csatlakozási beállításokat. azért írtam. de egyébként a cikk ugye az USA-ról szólt, ahol meg nem olyan fényes a 3G hálózat minősége, tehát eleve "csak 3G"-re hiába állíŧod.ByB: bőrkesztűvel megy az
-
ByB
addikt
Ma láttam egy csaj kezében, nagyon visszafogott darab. Rövid megfigyelésem alatt, nem működik kesztyűvel és nem volt multitouch-osra hekkelve.
-
8nemesis8
veterán
Ez a legegyszerűbb amíg nincs javítás, másra rákenni.... Nem valami jó fényt vet ez a google-re szerintem.
-
plus44
veterán
Ejnye, miért másokra kell mutogatni...
-
SEFAN84
aktív tag
Köszi.Ebböl kiderül,hogy csak UMTS-módba nem lehet tenni.Csak GSM.Ismerős így a probléma,mert anno az SE-nél sem tudtam csak UMTS-re kapcsolni,ezért hiába volt UMTS lefedettség,ha a GSM hálózat erősebb volt átállt GSM-re.Nokiánál hál Isten beállítható,h.csak UMTS hálózatot használjon!Tehát szerintem,azért nem az Operátor a hibás,ha a készülék nem tud csak UMTS módban működni!
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Napfénysüti #18 üzenetére
Mint már mondtam elismerték és már tesztelik is a javított szoftvert....
A link ismét.
-
Integra
titán
hagy kérdezzem meg, te fejlesztesz netán nagyvállalatnál?
részt veszel projektekben? mert egy ilyen méretű projekt nem 2 hónapos sztori..
szóval csókoltathatsz, játszhatod a nagymenőt, csak minek..
arról nem is beszélve, hogy a google már jó ideje mondta, hogy azonnal nekiesett a javításnak. ettől függetlenül igenis lehet rajtuk kívül álló oka is a hibának.. kicsit távolabbról kéne nézni a dolgokat.
nem kell parázni, megoldják.
én nem védem a google-t, félre értés ne essék, csak azzal viszont tisztában vagyok valamennyire, hogy nagyvállalati projektek hogy futnak időben, anyagilag, és fejlesztésben. -
nota bene
csendes tag
Per pillanat még az sem biztos, hogy a Nexus One sokáig marad a piacon. Az Apple folyamatban lévő pere mellett az FCC is rászólt a Google-ra a Nexus One USA szolgáltatók közötti ármegegyezéssel kapcsolatban. Ha a Google nem ad magyarázatot az FCC felszólítására február 23-ig, akkor letiltja az értékesítését.
Reméljük erre nem kerül sor, de az USA-ban nagy a felháborodás a Google magatartása miatt. [link] -
>-48-<
aktív tag
Alapból automatikusan csatlakozik 2G/3G-re ezt lehet egy korlátozni csak 2G-re. Ha egyebet akarsz, akkor kézzel kell kiválasztani az elérhető hálózatok közül a neked "tetszőt".
Nexus One Manual lap alja
-
>-48-<
aktív tag
Tök jó neked!!! Engem sajnos becsipelt a google, úgyhogy már csak az ő igazukat tudom szajkózni. Mea culpa!
Ezért írom le azt is, hogy a post eredetije az engadgeten olvasható és abban árnyaltabban fogalmaz a cikk írója, kitérve arra, hogy a google vizsgálatának eredménye kettős hibát állapított meg. Az egyik a gyenge lefedettség a másik viszont szoftveres. Szóval mindkét lábuNKba belelőttÜNK de már dolgozUNK rajta!
-
Morden24
nagyúr
Csókoltatom is.
Ez klasszikusan annak az esete, hogy gondolkodtak, melyik lábukba lőjenek, aztán bal. Egyáltalán nem jó választás.
A "rövid időn belül megoldjuk" még mindig jobb választás, mint "a hiba rajtunk felül áll, és nem is oldható meg".(#10) >-48-<: Én nem, ez a véleményem. Nekem legalább van sajátom
-
Polllen
nagyúr
Tiszta sor, de ha belegondolsz igaza van...Aki konyít hozzá, le tudja szűrni a megfelelő tanulságot...Aki meg nem, azt fogja gondolni, hogy a készülék kizárólagos forgalmazója fos...(persze a gyártónak ez a kisebbik gond, hátha ettől még függetlenítve használják, de tényleg ők választották ezt a szolgáltatót, ha igazuk lenne is minősítené őket
)
Ebből talán legjobban akkor lehetne kijönni, ha megmondanák az igazat...tudom hiú ábránd...
És azt is lehet jól előadni...Nem szar a szoftver, csak finomítanunk rajta, mert a nagyon-nagyon gyengén lefedett területeken nem teljesít a legjobban. (ekkor nem kenték a másikra a ****t)
-
hemaka
nagyúr
Nyílván a legegyszerűbb a hálózatra kenni, ahogy azt Apple, Nokia is tette.
-
Morden24
nagyúr
Magukat égetik.
Most a "szar szoftvert írtunk" miért rosszabb a "szar szolgáltatót választottunk"-nál?Egyébként tényleg hülye ez a Google: nem azt mondja, hogy "várjatok, mindjárt megcsináljuk a szoftvert, és utána minden örömboldogság lesz", hanem azt, hogy "szar a készülék kizárólagos forgalmazója, ergo ha veszel tőlük, nem tudod rendesen használni".
Csókoltatom a kollégákat a kuglinál.
-
SEFAN84
aktív tag
Mi?Ebben a 'csodás' telefonban nem lehet csak GSM vagy csak UMTS módot választani?
-
Morden24
nagyúr
ráadásul a T-Mobile hálózata a leggyengébb az Egyesült Államokban így érthető, hogy a Google a szolgáltató hálózatát okolja
Lárifári. Ezt a piaci bevezetés előtt is tudták, feltételezem nem azóta bontottak le direkt pár adótornyot.
Way to go, Google!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google szerint az amerikai T-Mobile gyenge lefedettsége okozza a 3G vételi hibákat, de gőzerővel dolgoznak egy szoftveres frissítésen is.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest