Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
No kiprobaltam ujra, es valoban elesebb lesz a kep 720p-ben, csak miutan nappali fenyben meg nem neztem, igy alig eszrevheto a kijelzon visszanezve a kulonbseg...nagyon szemcses a kep villanyfenynel, meg 720p eseten a kamera kicsit kozelebbinek is mutatja a dolgokat, viszont valoban van kuonbseg, es nappali fenynel valoszinuleg ez jobban kijon.
Videochat-re jobb a 480p-t hasznalni, mert nem tul kozeli az ember feje, sima videot meg felvenni kicsit korulmenyes, mert a kijelzot nem latod emiatt azt sem pontosan mit vesze fel a kutyu (nem is erre talaltak ki)....szoval elmeletileg jo, hogy van ez a lehetoseg, de a gyakorlati haszna csekelynek tunik. -
agabe
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Mert az elso feltoltes csak HQ, a masodik HD.
Sajat tapasztalatbol mondom, mivel en is kiprobaltam, es nincs mas kulonbseg, csak annyi, hogy 720p-ben nem csak a kozepe latszik....van mar probalkozas xda-n, hogy 3gp helyett mp4-ben vegyen fel, ugy meg jobb lehet, de a kis "kameranak" azert alapbol megvannak a korlatai, de valoban jobban nez ki ha egy kep 16:9-es mintha 4:3-as lenne visszanezve....hangout kozben viszont nincs nagy jelentosege. -
butyek
senior tag
Jobb lesz vele skype-olni.
-
8nemesis8
veterán
Én ezen nem lepődöök meg nagyon, láttunk már ilyet...
Viszont chat-hez azért mégis kicsivel jobb minőséget ad, szerintem megéri majd játszani vele
-
Szelley
senior tag
Nokia N900 esetén pl. csak akkor működött az FM Radio, ha be volt kapcsolva a bluetooth...tán azért mert a bluetooth áramellátására volt kötve az FM Radio chip

ON: Megjelenése óta fáj a fogam egy ilyenre...de itthon a 16 gigás 90-100 ezer, annyiért kapni "jobbat" is, csak ott meg le kell mondani a hosszú supportról
A külföldről beszerzetteket is ugyanúgy lehet itthon az Asusnál gariztatni ha van valami gebasz vele? -
Tudom,nekem is hasonló van. 1magos 720p...
Éppezért vázoltam egy olyan korlátot, ami lehetséges ok lenne... Ki tudja, lehet titkon überminőségű a VGA kódolás, amit aztán mesterségesen butítani kell arra, mint ami a valós eredmény. Na ennek a műveletnek kell a maradék kraft, és ezt már 720p-vel nem menne...
-
blade zte
őstag
Na ez kérem szépen az a jelenség, amikor próbálják elrejteni, hogy a tableteket még ilyen jó minöség melett és ekkora áron is bevétellel tudják eladni.
Szóval csakis azért, hogy a google társainak(asus) maradjon bevétele abból, hogy 200 helyett 600 dolcsiért kapsz egy billentyüzetet, picit jobb kamerát, enyhén jobb anyagminöséget, és 1-2 változtatást a szoftverben, és egy hdmi kábelt.maximum 100+ dolcsi lehet ennyi extráért.billentyüzet nélkül pedig egyenesen nosense drágábban adni.
Nem éri meg, de azért az asus mintha elöre tudta volna(mert ugye ö gyártotta a nexus 7-et) már tavaly elkezdte, hogy nem csak tabletet, hanem extráxat is ad a gépeihez.
És samu, archos,ipad(az kevésbé, hype miatt), huawei, mind veszít ezen, mert nagyrészt csak dizájnelemekkel váltják a hardvert.(Vagyis semmi ténylegesen jó extrát nem kap.)
-
s4tch
veterán
Nekem a 3G modem sokkal jobban hiányzik belőle, mint bármilyen felbontású, amúgy gyatra minőségű videórögzítés.
-
BDave
őstag
"talán később kiderül, hogy mi lehet a pontos ok"
Valahogy el kell adni a 7.1-et
Amúgy a Galaxy Nexusban nincs rádió, vagyis van, be van építve a hardver, csak nincs összeköttetésben az alaplappal.
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Egy felvetés volt. Tény ami tény ennek a vasnak nem illene ilyen dolgot művelnie, így csak ilyan irányban kell tapogatozni, mint ami a - jaj melyik nexus eseteben is korlatos a video - nexus eseteben volt.
-
Prof01
veterán
Egy élmény lehet ezzel az ócska előlapi kamerával videózni.

-
Nagy valószínűséggel a HD videó rögzítése olyannyira leterheli a hardvert, hogy egyéb ez alatt végbemenő folyamatok instabillá válnak. Teszem azt egy wifi-s adatletöltés, vagy szinkronizálás már megakad a videófelvétel közben...
-
Matada2.3
veterán
Elég nagy külömbség van a kettő között

-
L4mie
veterán
deja vu-m volt miközben olvastam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bobooo
addikt
válasz
Valentino K.
üzenetére
rosszul fogalmaztam -> nem árt ha van

-
leslie_smith
aktív tag
Még jó,hogy a tab-ok nem fotózni kellenek.
Szerintem felesleges hátsó kamera bele.Első is csak a hangoutshoz kell. 
Szerk.: Durva a dupla cikk.
Nem tudtam hogy mi van. -
smkb
őstag
Gondolom itt ott vissza kell fogni Nexus-t, hogy az Asus ne vágja a Transforme széria alatt a fát...
-
bobooo
addikt
és ki lesz az aki előlapi kamerával fog valamit felvenni ?
nálam ezért esik ki a nexus 7 mert nincs hátlapi kamera .. 
-
Brutális eb
addikt
Duplán értelmetlen a 720p ilyen minőségben...
Bár chat alkalmával jól jöhet a barátnő arcár rakodott matéria megállapításához.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Már azthittem duplán látok!

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kriszpontaz
üzenetére
A szöveg is duplán van, azaz az egész cikk.
-
kriszpontaz
veterán
Sikerült duplán linkelni a videókat és a képet!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem tudtam hogy mi van.
nálam ezért esik ki a nexus 7 mert nincs hátlapi kamera ..