Új hozzászólás Aktív témák
-
Holnap itt a kicsike.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Kolondrum #17 üzenetére
Sajna tényleg, de legalább halk (lenne, ha a HDD keret jobb lenne
) nem melegszik, gyors, és SATA 3.De majd valamikor egy mSATA SSD-t veszek, és egy 1TB-os HDD-t. Bőven elég nekem, és összeállt a "gamer" PC-m. Még i5-tel, GTX 670-nel se merem annak hívni, mert jönnek, és leoltanak
-
Bakker tényleg csak 250-esed van? Fúú az kemény. Nekem a 120-as SSD éppen annyira üres ami még nem probléma neki meg ott az 1Tb ami igen igen tele van. emagnál volt 12ért 1 terra, de nem éreztem, hogy nekem az kell mivel nálam meg épp az van, hogy film. Azt nem nagy kunszt törölni.
-
Videót sem vágok már mivel alszik a motor>no kamerázás. Játszani nem játszok, nem is tudnék most. Ami kell megy most is. Amúgy amilyen rossz olyan jó is. Azért tartjuk, hogy ha gond van legyen VGA. sok sok éves és ütve verve volt, dobáltuk, volt h majdnem leégett. Ez mindent bír. Passzív a lelkem. Egy kis ventivel 54 fokon elvan alapon.
Aki úgy érzi GTX760-ast akar eladni ne habozzon keresni 1 hét múlva. asus márka kizárva!
-
A nagy váltáskor érezni a különbséget. 660TI volt előtte, azzal is ment minden nem panaszkodtam. a 760-ra azt mondják jobb mint a 660Ti. Igazából a különbséget majd ott fogom látni, hogy a Yt videók nem 3-6 másodperccel a indulás után mutatnak képet. Egy full HD vidit sem tudtam nézni, laggolt.
Játszani nem nagyon játszok, de van amit azért felrakok milyen 32 colon. -
Én most örülök, hogy egész balancos a rendszer így. A 670 mellé még az i3 sem volt kifejezetten rossz, de tény, ami tény, hogy a fizikai négy mag kellemesebb élményt ad némelyik játékban (hiába nem futott szarul esetleg eddig sem). Sosem vontam ezt kétségbe, amikor valaki tesztelte, de jó megtapasztalni.
-
I7 - 8400GS 256Mb - szted?
GTX760-at tervezek. A 8400-en még a Yt is akad, sőt ha megy egy Yt vidi a Vegas 12.0 már laggol. Egy fár krézisz 4-et azért majd megnézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Classic / Xbox 360
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest